Цоа има да објасни, реално! Де су квоте?
Črčo, postoji li mogućnost da se Anchor i ja takmičimo u utorak ili se svi dueli grupe C moraju odigrati sutra?
Jebote što svi odgađaju?
LEKSA I JA SMO SPREMNI, PIČKE!
Још сат времена до два дербија дана...
Leksa je podmazao prknić.
ее, кад би само знали какво вас разочмарење чека од мене...
лоло још имаш времена да поправиш дефкару! ОСВЕТИ МОЈУ СМРТ, САД ЈЕ СВЕ НА ТЕБИ!
кад бих ја имао дефкару, можда бих је и поправијо! :Д додуше, имам неке две идеје, саћу да преточим то онако у стилу расног вукајлијаша, па шта буде.
Колко вас игра у 7?
Leksa i ja sigurno igramo u 7. Za ostale ne znadem.
IDEMO BRATORA! Te petominutne su najbolje!
Sredili smo to, utorak it iz, samo treba pročitaš sad PVT i da se dogovorimo tačan termin :)
Može sve :D Samo nemoj niko da i igra u utorak od 18.30 - 20.30 od vas pomerenih, na faksu sam tad, nemojte da se jurimo po forumu posle.
Neee ?! Što ne reče ranije, baš sam planirao za 18.00. Ok saće neki kompromis padne.
Može 18.00 zaključaćete vi sami ili neko od modova. Bitno mi je da ne počnete kad nisam tu, da vas evidentiram.
Črč, Aca i ja u 19:00 izbacujemo.
Ko će da linkuje? ne smemo mi ili kako?
JOŠ MALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Črčo, tepačina Anchor - Hogar_Strašni vil tejk plejs u utorak u 21:00.
Mog protivnika nema, a blizu je početak.
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Цоа има да објасни, реално!
Де су квоте?
Črčo, postoji li mogućnost da se Anchor i ja takmičimo u utorak ili se svi dueli grupe C moraju odigrati sutra?
Jebote što svi odgađaju?
LEKSA I JA SMO SPREMNI, PIČKE!
Још сат времена до два дербија дана...
Leksa je podmazao prknić.
Coa jesu oni mejn ivent, neće njemu biti tako lako sa Lexom koliko će tebi sa ovim. :)
ее, кад би само знали какво вас разочмарење чека од мене...
лоло још имаш времена да поправиш дефкару! ОСВЕТИ МОЈУ СМРТ, САД ЈЕ СВЕ НА ТЕБИ!
кад бих ја имао дефкару, можда бих је и поправијо! :Д
додуше, имам неке две идеје, саћу да преточим то онако у стилу расног вукајлијаша, па шта буде.
Колко вас игра у 7?
Leksa i ja sigurno igramo u 7.
Za ostale ne znadem.
додуше, имам неке две идеје, саћу да преточим то онако у стилу расног вукајлијаша, па шта буде.
IDEMO BRATORA! Te petominutne su najbolje!
Sredili smo to, utorak it iz, samo treba pročitaš sad PVT i da se dogovorimo tačan termin :)
Može sve :D Samo nemoj niko da i igra u utorak od 18.30 - 20.30 od vas pomerenih, na faksu sam tad, nemojte da se jurimo po forumu posle.
Neee ?! Što ne reče ranije, baš sam planirao za 18.00. Ok saće neki kompromis padne.
Može 18.00 zaključaćete vi sami ili neko od modova.
Bitno mi je da ne počnete kad nisam tu, da vas evidentiram.
Črč, Aca i ja u 19:00 izbacujemo.
Ko će da linkuje? ne smemo mi ili kako?
JOŠ MALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Črčo, tepačina Anchor - Hogar_Strašni vil tejk plejs u utorak u 21:00.
Mog protivnika nema, a blizu je početak.