Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Samobanovala sam se automatski kad sam postovala 10. post za redom na temi za informacije, mislila sam da je kaizen popravio to. :)
Črčo, čini mi se da si negde napisala da neće samo stihovi pesama poslužiti kao teme, već i neki drugi pojmovi... Kad planiraš da zadaš nešto iz drugih oblasti, kad počne pravo takmičenje?
Kakve naslovne Lexo? lolo
Da, cekam da pocne kup, ovo je zagrevanje :)
Ијаааааааааааааааааао пресеравања :))
Иначе Стефи, од мене си добио плус... Забележи то да знаш кад постанеш модлатор...
Aha :) Biće zanimljivo :)
ја и Мјетална Ламица у 21.00
Da, cekam da pocne kup, ovo je zagrevanje :)
Тако, тако. Муни багри срања, ћути багра.
Ће виш ти код моје маме.
Друг Ефрам га нема , вероватно и неће доћи.Да окачим ја моју да не испадне да сам је смишљо за џабе (цела 3 минута) ?
Bež' izdao si Kragujevac i navijao za Kostića, sram te bilo dechko!
moram. početi. da. pravim. kraće. uvode. u. primeru. pod. hitno.
Pošto ne vidim ništa s ovog fona, da čestitam džoniju na dobroj borbi, i tako ti sporCki izrazi, rulja je izglasala kako ona misli da valja. :)
Laki izbaci, on je diskvalifikovan i zdravo :)
Izbaci u 9 ako nije problem, da mogu da je linkujem.
Džulijeto, baci štojlpi.
E u peršun. Sad sam protiv ovog naranđastog gore. Sudbo kleeta! :)
Добро онда , само ово да разјаснимо , прошлог купа смо слали Пекију пвт са линком дефке ,ел треба исто то и сада да радимо или ти нађеш и ставиш сама? мислим ,остали знају само сам ја необавештен :)
џулијетаро па бар ми реци да је предлог срање ако ништа друго :)
ЕДИТ: http://vukajlija.com/forum/teme/33495-vukajlija-kup-oktobar-2011-postavljene-teme-za-cetvrtu-grupu-kvalifikanata-na-temi-za-informacije-link-je-u-prvom-postu-ove-teme?strana=88#post_1627472
Črčana, ako treba neka pomoć oko bilo čega, samo viči. :)
laki ne mora link, crca sama nadje
Naci cu ja u 9 i staviti :)
Somara koji predlog? :/
Snake i ja smo se dogovorili da ga razgužujem sutra u 20h.