nema defki sad ja mislim, svi dueli su gotovi.... samo u temi za informacije edituj postove da se vide rezultati ovih danasnjih meceva (od blek holovog posta pa dolje)
па за почетак, линкуј ове две дефиниције које се такмиче тамо на генералној теми, и причекај још 15 минута да прибележиш скор, званично. и мислим да вечерас и немаш нека посла.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
izvinjavam se, nisam znao da ne sme da se komentarise, obrisite.
Ja mislim da ne sme, vidi se onda da si ti pisao...
Ladno ode Jovanka u plus iako sam je skratio za dobrih pešes pasusa od originalno planirane dužine.
čekamo da se javi, imate šansu do sutra do ponoći da okačite.
ako se ne javi sutra do podne diskvalifikovan je i ti ideš dalje.
Laki izbaci, on je diskvalifikovan i zdravo :)
Izbaci u 9 ako nije problem, da mogu da je linkujem.
двоструки аршини?
где је ту сад чекање и томе слично?
океј, океј, знам, овога нема три дана, није то исто. али... небитно.
Četiri ljuta KG-ovca, ostalo je tri...
Sos kaže da će mi najverovatnije predati, koji je kurac sa ovim odustajanjima?
IDEMO DO KRAJA,
http://www1.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201007/25628/medium_leonida_copy.jpg?1317241777
je l se meni čini ili je ovdje neko rasulo?
ajd me ukratko izvijestite šta se sjebalo i šta treba da se radi, dok sam tu.
Čim je črč otišla kup se raspao...
Sve se sjebalo.
Odbanujte Črču već jednom! :)
pa jbg, preuzela je svu organizaciju na sebe, nas ostale lupa po prstima kad oćemoda pomognemo :)
ozbiljno - nisam u toku: je l treba šta da se linkuje, kad ko "nastupa", kad ko završava, de da ne listam a da vidim šta treba, ajte, ajte!
Jedino da ubaciš rezultate i ove zadnje defke na onu temu za informacije, ništa drugo. :)
nema defki sad ja mislim, svi dueli su gotovi.... samo u temi za informacije edituj postove da se vide rezultati ovih danasnjih meceva (od blek holovog posta pa dolje)
edit:
ipak ima ovaj duel NNL protiv vukasina
па за почетак, линкуј ове две дефиниције које се такмиче тамо на генералној теми, и причекај још 15 минута да прибележиш скор, званично. и мислим да вечерас и немаш нека посла.
Sos kaže da će mi najverovatnije predati, koji je kurac sa ovim odustajanjima?
ја га капирам. вид'о да га чекам у следећој рунди, па није хтео да се бламира. опаааааааааа
linkovah i pribilježiću skor ovog posljednjeg duela, ne mogu sad da tragam za svim ovim ranijima, koji nisu tamo na info temi zabilježeni.
još 9 minuta, dakle!
a što ne stavite crcin dupli za moda, pa razmodujete kad joj protekne ban? Siml ez det...
ne mogu sad da tragam za svim ovim ranijima, koji nisu tamo na info temi zabilježeni.
ccc a ponudila se da pomogne.....:D
a što ne stavite crcin dupli za moda, pa razmodujete kad joj protekne ban? Siml ez det...
pa vjerovatno to moze samo kaizen
глупо. за мода може да је постави само кајзен, који може и да јој скине бан. дакле зашто правити два посла од једног? :)