Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Lozničanine, idiote, si baš moro da hejtuješ?

2. То и ја кажем. Искрено, много ми је криво што нисмо написали дефке, нити сам се потрудио ни било шта, јебига. Не желим да се испуцам пред куп, ја сам про :П

3. Anchor je prošao like a boss.

4. znaci ankor prvi kvalifikant u kupu, i jos dobio naslovnu, pa jebote, sta jos co'ek da trazi od zivota :P

5. Причајте ви шта хоћете али око прве дефке сам се потрудио доста. А и треба добити само 2 минуса у 2 сата, јебига у дупе, и Хогар је био одличан противник са добром дефком. А то што га је Лозничанин засрао сад, то је друга ствар. Није ово толико ни добро за мене, јер нисам имао прилику да потрдим прођу још једне дефке, после оне синоћ, а сложићете се да је то ипак користан тест за писаније.

6. Kad biramo laki luzere?

7. Moj bratori je dobio ban zbog gluposti neviđene, ali dobro kako god. Kad već on nije dobio priliku da te razbije, nadam se da ću ja dobiti. U glavnom naravno. :)

8. Bioshocker
    Kad biramo laki luzere?

pa na kraju drugog kola.

Anchor
    Причајте ви шта хоћете али око прве дефке сам се потрудио доста. А и треба добити само 2 минуса у 2 сата, јебига у дупе, и Хогар је био одличан противник са добром дефком. А то што га је Лозничанин засрао сад, то је друга ствар. Није ово толико ни добро за мене, јер нисам имао прилику да потрдим прођу још једне дефке, после оне синоћ, а сложићете се да је то ипак користан тест за писаније.

dobro bre, sto se ljutis odma :D

9. 7. na 8. oktobar se biraju

10. Хахах не љутим се седпласе кој ти је :Д
    Коментаришемо само :Д

11. Kacu laki luzeri?

EDIT: vido sam kacam rifrešovo, okej

12. 'Рчо, дедер резимирај овај мој "дуел", чисто да га завршимо како доликује. :)

13. Anchor : http://vukajlija.com/bila-si-moja-avantura/470834 4.14 29 : 7
    Čestitke, što no bi se reklo nadmašio si sebe :P

14. Хахаха, вицкасто, вицкасто. :)

15. Е, а шта се деси ако ја на пример испуцам све три своје дефиниције (да, нисам ктитор!!2), и не могу да напишем дефиницију за куп? лоло
    је л' би се онда померило док не истекне тај лимит, или бих био дисквалификован? :Д

16. Pa nisi valjda toliko glup da ćeš pisati ako znaš da igraš? lol

17. е па у зинат ћу да пишем, само да видим шта ће да се деси!!21 лоолллоо

18. Može da se desi:
    "Čestitamo HujoSmrade, što si prošao dalje bez borbe, možeš da okačiš definiciju ukoliko želiš"

19. Или може да се деси:
    Александракг
    Банован због спема дефиницијама. 5 дана

20. тако, а?
    па видим ја да је вама криво што нема параде, па овде изражавате свој педеризам!!21
    ви би да побанујете све потајне фаворите из квалификација и онда да победите к'о испичке. е нећеш га мајци! не дам!

а шта ако... дакле ако хујо смрад напише дефиницију, и она заглави у минус? онда ја имам скор 0:0 (количник је бесконачно!), и онда сам победио? је л' тако?
    ллооолло

добро, добро, зезамо се, само проналазим празнине неке у купу, досадно ми је :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.