Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. лоле, а ваљала би и она "плес смрти", а? :)
    баш сам данас гледао, има добрих делова, само да се преформулише у стихове.

2. Auf Coa tu sam i ja preveo. Bilo bi vrh da ona bude, stihovi su strava.

3. Мог'о би, заиста... Фино сам га и одрадио...

4. Može selja... mislim sleja. Eto leba preko pogače ako se fejzbuklije prepadnu stihova i uteknu da opet gaje paprike i kupus.

Operiše, bez opijata
    Oseti nož podno svog vrata
    Nižoj rasi, to nisu ljudi
    Vezanima, on će da sudi
    Anđeo Smrti
    Jer on je vladar kraljevstva mrtvih
    Ukleti koljač
    Anđeo Smrti

5. Nije ni prokleti a ni ukleti Grujane, infamous je, ozloglašeni koljač. :P

6. Nije ni ostatak precizniji, a nije ni moj prevod :)

Prepevi su zajebana stvar, dobro si prošao i ako preneseš opštu poruku.
    Ako prevodiš baš kako piše ništa nisi uradio.

7. I ostatak je traljavo preveden, ali ovo mi je baš ubadalo oči jer ne bi bio prvi put da ljudi infamous prevedu tako.

8. Mnogo loš prevod, ali ko ga jebe lolo

9. Aman no spem s'il vous plait! no licitiranje tema! :)

10. Ra-zumem, o vrhovna šefice! Bilo je u pitanju samo par krajnje nevinih predloga, ideja nikad naodmet :)

11. Nisam bila 2 dana kod kuće. Ala se vredno pisalo. :)) Treba sad sve to pročitati.

12. Imaš vučice na temi s informacijama sve lepo linkovano :)

13. moze li samo jedna molba...jel moze mod da odavesti u pvt kada se nastupa...nemam pojma kad je sta koja grupa u kojoj polovini cetvrtine predkvalifikacija i tako..

14. Znam Črčo, već sam tri-četiri, možda 5 pročitala. :)) Igraju mi se igrice pa ću večeras čitati kada strpam svekrvu u krevet. :)))

15. Opusti se muss, ovo su kvalifikacije :)
    Nije jos poceo kup.
    Bice sve jasnije kad pocne, ovo je sasvim jasno ovima koji se sad takmice za plasman u kup :)

16. U jbt, koji stihovi. Valja mozak dozvati iz hibernacije i smisliti nešto do sutra. Črčo, svaka čast, zavukla si ga žestoko :D

17. Нек ми се јави НИКОНЕМАВАКИ на ПВТ ради договора око термина.

Јеботе, као да сам гинеколог-акушер, ко да ћу да га порађам:)

18. Jedan autor je prosao dalje u kup, bez borbe, jer mu je protivnik banovan i diskvalifikovan, ali eto vec je napisao definiciju pa nek nam ovo bude malo zagrevanje za sutrasnje meceve:

http://vukajlija.com/bila-si-moja-avantura/470834

:)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.