U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Još jednom da rifrešujem da su teme okačene...
Ja smislio defku, 'nako kratka i glupa, ali šta da se radi, k'o što sinoć rekoše Sedplas i Šoker rekli, ako su teške teme meni, teške su i njemu lolo
samo se nadaj dzelo :D
ej, jesmo li se dog za termin?
Zar si već zaboravio šta si rek'o? lolo
Javio sam Črči, u 18:30.
ok, opaaaaaaa
Črč, i ostali!
Moja malenkost vs Samjuel El Džekson sutra u 20:30h Vlažan kissić!
Aco, javljaj se kad vidiš teme. Ja sam sutra pre podne u školi, (nači nisam slobodan negde do 2) i od pola pet do šes sam zauzet, ostalo sam slobodan. Uklopi se u moje termine, decxko!
Aco, javljaj se kad vidiš teme. Ja sam sutra pre podne u školi, (nači nisam slobodan negde do 2) i od pola pet do šes sam zauzet, ostalo sam slobodan. Uklopi se u moje termine, decxko!
оололол. ја спавам до 10, после одох на факс. ако резултати кажу да сам прош'о, и да сам на буџету, јеб'о те и куп и све, одох да славим! :Д
не, сад озбиљно.
можда нешто тако око три-четири сата, или у седам увече, да буде убитачан меч као онај прошли. договорићемо се о детаљима на певетеу, лако ћемо са тим (па јесам ли нолајфер или нисам, ололоол)
само, кажем, биће јебено ако положим ово говно, онда не знам како ће ми се одвијати дан, но добро, стићи ћу ваљда.
чрчо, терај се бре са све темама!!21
мада, имам неку осредње добру игру речима, видећу да то мало издетаљишем, можда и може да се пробије. лоолол
ja ne pisem cesto defke o Radetu, ali kad napisem neku, kurcu ne valja, opaaaaaaaa!
http://images.memegenerator.net/instances/400x/10447013.jpg
meni sub focus ne odgovara, mislim da ce da mi preda bez borbe. taman, bas mi se ne definise danas.
a sunce ti sta je ovo, pola ljudi ispalo jer se nisu pojavili ili su banovani
Čuo sam da se dobija defka na naslovnoj ako odustaneš od kupa trolololo
naslovna je mejnstrim lololol
Joj kakve teme! :) ! Nego jel se pise danas, kad idu danasnji dueli ?
ЏелА protiv mene danas u 18:30
za ostale ne znam
Избаците списак мечева, да знам...
ZA RADA I OTADŽBINU!
crca ljencugo izbacuj spisak danasnjih meceva opaaaaaaaaaa
ја и колфилд у 18