Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. ŠHR i ja u času za nosanje, rečeno već, ali DA SE NE ZABORAVI!

2. Je l' ima neki dobrovoljac koji će da mi da link sata po kome postavljamo defke?

3. врло добре. и то ми се баш свиђају, можда и најбољи дуел до сад по квалитету (видећемо шта ће бити што се тиче неизвесности).

а ја сам за сутра баш у дилеми... трилеми. имам две издвојене теме, и за једну две дефиниције. мада, искристалисаће се то сутра пред почетак меча, таман кад будем почео да пишем нешто. :)

4. NIsam tu do 9.
    videću da pošaljem nekog da vas servisira, pišite ovde capsom ko kad kači i obaveštavajte moderatore koji se jave na temi.

5. JAVI SE MAGGOTE!
    Črčo aj sačekaj koju sekundu da mi izbacimo naše defke da ih objaviš onde.

6. oke, čekam vas
    to sam i planirala.

7. E jbg, aj a se ponadao da si otiš'o :D
    Jesi pročitao PVT?

8. Buksnomanijak i ja ćemo sutra u 20h.
    I još jednom capsom.
    BUKSNOMANIJAK I JA ĆEMO SUTRA U 20H.

9. hahaha :D oke, ja rekla capsom da viču ovi dok nisam tu :P za večeras.

10. DželA vs Maggot 18.30
    Šekoslav vs L@ki pomereno za sutra
    bobi braun vs nikonemavaki ?!
    Sub Focus vs Kolfild 18.00
    Mjetalna lamica vs Anchor rešeno već
    Bioshocker vs Šta_htjedoh_reći 20.00
    Janpi vs Dub?!

ajde javite mi se svi koji nista, tj ova četvorica

11. church pub

hahaha :D oke, ja rekla capsom da viču ovi dok nisam tu :P za večeras.

:mišjim glasom:
    aham, ok. dakle buksnomanijak i ja sutra u dvadeset časova... :)

12. Biošokeru, ja tek sad vidim da smo se regisrovali neđe u isto vrijeme.. Trip..

13. I ja to primetih... možda si ti moj dupli, opaaaaaa!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.