Ја колико видим, прво коло ће се по овом принципу завршити 18. октобра, а рекох Пекију још кад ме звао да нећу бити ту од 22. до 29. октобра, тако да ако до тад не буде готово, можете да ме шутнете са турнира комотно :)
Opa ! Bodler! Idemo direktno sa Lackovica na Bodlera ! Inace fine su teme. Samo dok sam listao sevnulo mi bar 5, 6 ideja. Nadam se da ce biti ovako inspirativne i za moj duel!
Opa ! Bodler! Idemo direktno sa Lackovica na Bodlera ! Inace fine su teme. Samo dok sam listao sevnulo mi bar 5, 6 ideja. Nadam se da ce biti ovako inspirativne i za moj duel!
Ja nešto nemam ta sevanja od jutros, ali dok Sever ne dođe na red može da se podigne forma. :)
Hahahahaha, što smo osetljivi od jutros :D
El ste vi to dobili dečaci? :P
Kvalifikacije su igrane sa manjim brojem članova koji su prisniji i koji se mahom bolje poznaju nego što će biti to sučaj u kupu. Kvalifikacije su imale od početka zbog toga familijarniju atmosferu. U kvalifikacijama može da se potkrade greška :)
I tamo sam mogla da vam dajem radeta i sindikat i da se sprdamo.
U ovom kupu menjam teme, ne samo u odnosu na kvalifikacije nego i u odnosu na pošli kup.
Ebeno...
Tako je protivniče!!! :)))
Odlične teme, moram priznati. Već se spremam da će mojoj konferenciji dopasti Jesenjin :)))
Ја колико видим, прво коло ће се по овом принципу завршити 18. октобра, а рекох Пекију још кад ме звао да нећу бити ту од 22. до 29. октобра, тако да ако до тад не буде готово, можете да ме шутнете са турнира комотно :)
Peki ne oragnizuje kup još od početkva kvalifikacija, nego moi. Pogrešnoj se črči moliš :)
Videćemo šta ćemo ako prođeš dalje, i to je to.
Jawohl
Пеки шмугн'о... Цава...
Иначе јебала си му кеву с темама, биће зајебано направити неку игру речима, нешто шаљиво, по чему сам познат :))
E da. Preporuka, birajte vecernje termine posle 19, 20h...
Pih, ja mislio da će da padne neki umetnik dostojan Lackoviću, a ne Š klasa...
Elem, Džoni i ja sutra u 21:00.
Ja nešto nemam ta sevanja od jutros, ali dok Sever ne dođe na red može da se podigne forma. :)
Javljeno mi je, pribelezeno je :)
Kao sto rekoh kvalifikacije su bile interna sprdnja, ovo je ozbiljan kup :P
Nece teme imati veze ni po zanru ni po obliku...
Nema ništa od kratkog i šaljivog. Mislim da će ovde morati malo da se filozofira ili piše kao roman :))))
Nece teme imati veze ni po zanru ni po obliku...
Drago mi je zbog toga! Posto su one teme u kvalifikacijama unakazile! Nisi mogao da izvuces nista iz onog krsa! Bar sto se tice mojih tema.
Oćeš da te banujem za vređanje? :seljački kez:
koja uvreda jebemtisunce!
Sutra u 21.00 udarni termin. Očekujte sulude komentare s moje strane jer ću biti trešten pijan, a moram da pratim taj duel :)))
Hahahahaha, što smo osetljivi od jutros :D
El ste vi to dobili dečaci? :P
Kvalifikacije su igrane sa manjim brojem članova koji su prisniji i koji se mahom bolje poznaju nego što će biti to sučaj u kupu. Kvalifikacije su imale od početka zbog toga familijarniju atmosferu. U kvalifikacijama može da se potkrade greška :)
I tamo sam mogla da vam dajem radeta i sindikat i da se sprdamo.
U ovom kupu menjam teme, ne samo u odnosu na kvalifikacije nego i u odnosu na pošli kup.
Amin
Ccc nisam slušao sindikat sto godina, mislim da ne bih prošao. Mada ipak ja brojim glasove lolo