Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Storm prošla? Čestitamo!

2. Тигрови су задовољни!

3. Storma koji su rezultati bili u 22h?

Zapisi ih ovde.

4. E, to. Ovi su od 22:08, bilo bi dobro da neko ima od malo ranije. Moj duel nije pod znakom pitanja, skor je sigurno stajao poslednjih 15 minuta.

5. Elem, ja želim samo da vas pozdravim.
    Imate svi teme za celo prvo kolo.
    Bilo mi je kul družiti se sa vama. Želim vam svima sreću u kupu :)

Vaša Črča :)

6. Ево и количници:

Блек Холе 4.75
    Стормборн 5.33

Црнигрујан 2.88
    ДЦЏ 3.67

7. Joj, kad bih se sećala sad, majku mu. Znam da je meni bio isti rezultat. Pretpostavljam da je i Bleku.

8. Gde ideš bre Črčo? Ostani uz naaas, samoo jedaan daaaan! :))

9. Storma pobedila rupu?! OPAAAAAAAAAA

10. Elem, ja želim samo da vas pozdravim.
    Imate svi teme za celo prvo kolo.
    Bilo mi je kul družiti se sa vama. Želim vam svima sreću u kupu :)

Vaša Črča :)

Где ћеш? :'(

11. ja sam ispao, crca vise nema motiva u kupu. mislim da ce sad peki da preuzme :D

12. Stormborn je opravdala ulogu favorita i prosula mi creva ko Leonida nesrećnim Persijancima. Čestitke Stormi i nek nastavi da kolje.

P.S. Naći ću te u gradu!

13. Hvala, Bleče, eto, ako zatreba, pomoći ću da vratiš creva nazad i odzombiraš ponosno nazad na svoje moderatorisanje. :)

P.S: Imam užasno dugu kosu, večito nosim neke haljine na tufne, čak i zimi, užasno sam preplanula i ne izbijam iz štikli viših od 10cm.

14. Hvala CrnomGrujanu na odličnom i neizvesnom meču. Moram da priznam da mi nije bilo svejedno kad sam pročitao njegovu defku, posebno poslednju rečenicu.

15. Jebem li ga dal' nektitor može?

16. Što? Ne može on?

Zabušavaš. Opet. :)

EDIT: Janbojbo za moderatora!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.