Ада сморила се, знаш ли који је црњак бит стално ође и пофатат се са свима нама и терминима, и чекат 2 сата да се закључи, мичи, црњак је то, брате... Мука је...
Črča nije samo napustila kup već je rešila da se razmoduje, a to automaski povlači i kup. Kup će biti nastavljen, samo što više nećete imati jednog moda organizovanog za to, već ćemo svi da ulećemo po potrebi jer, valjda kapirate da neko ima i drugih stvari u životu osim da celo veče sedi za kompom, linkuje defke i beleži rezultate.
Inače, Lole, čitam tvoje komentare i vidim da se svaki ili svaki drugi odnosi na stanje sa modovima, kup i novo umodovanje. Spusti malo loptu, batali kurafte politiku i posveti se spiritualnom i mentalnom pročišćenju za nastavak takmičenja. Pusti da mi brinemo brigu oko organizacije.
Može li jedna molba? Da se i najmanji spem na ovoj temi kazni banom od 1 dan. Pa jebo ga dan tema ima 165 strana, od toga je 150 spem čisti.
Otvorite temu posebnu za spemovanje ako vam se roka spem, ovdje ako moderator nešto napiše moram da tražim po 5 strana da pročitam.
Razumijem je u potpunosti što neće više uopšte da se bavi moderisanjem i organizacijom.
Remac, majku mu, ne može tako. Na ovoj temi su poželjne prozivke i peckanja pred duel, komentari protivnika i slične stvari. Čak su i moderatori isticali (ok, samo Peki i Črča) da je to poželjno, a za one koji žele na brzinu da se informišu, tu je odvojena tema sa informacijama iz koje se može sve neophodno za kratko vreme saznati.
Razumijem ja kad se nešto pecne, al brate jel se pecka na 2 strane?
Jest ovo zabava i tako to, al da se znaju granice, a ne da čitam kako se neki dopisuju ovdje.
Šta misliš zašto se sve razvija ovako kako se razvija? Sigurno nije zato što je sve fino i lijepo...
Kao što rekoh, opet ću, postoji tema sa informacijama.
A sve se razvija se tako, jer igrom slučaja, neznamtijakakvim, jedina dva moda, koja su pokazivala entuzijazam za ovaj kup, više nisu moderatori. I to jeste sranje.
Nemojte da mešate i interesovanje i entuzijazam sa slobodnim vremenom. Ne mogu svi zbog privatnih obaveza da isprate ovo.
Ja imam i vremena i volje, ali mi je komp pokvaren i to me ometa da se u potpunosti posvetim kupu.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Nemam pojma, totalno si u pravu, ali budi siguran da ćemo da izguramo do kraja...
Ok, SMarko, ako te ne mrzi prelistaj, ali stvarno ne znam ko bira...nisam ni obraćao pažnju na ovaj kup do sad.
Ok, Mlato...zaključaće neko, ako bude bio tu.
Оно што мене интересује је следеће - Где је Чрча?
Тј. што је престала да ради на купу?
Ада сморила се, знаш ли који је црњак бит стално ође и пофатат се са свима нама и терминима, и чекат 2 сата да се закључи, мичи, црњак је то, брате... Мука је...
Па јебига СМаре бре, напуштају нас на овом купу ненормално, прво Пеки, па сад и Чрча, а она је и прошли куп одрадила велики део посла...
А могли бисте да умодујете некога ко је вољан да буде мод само за куп :))
Vučica 21 http://vukajlija.com/gresila-sam-to-znam-i-sama-nisam-se-kuci-vracala-godinama/477388 1,07 14:13
SamjuelELDžekson http://vukajlija.com/u-stanu-gde-si-ti-nekad-setao-go/477390 4,8 24:5
Čestitke džeksonu.
Završeno u 23
Mlata 2,89 (26:9) http://vukajlija.com/jer-sam-te-ljubila/477437
Oks 8,25 (33:4) http://vukajlija.com/ja-vidim-tu-jadnu-mrtvu-zver-pa-mi-je-krivo/477436
Имам три пјесме, додуше од истог извођача, мислим да се може од текста њиховог писати дефке, па ако оће неки мод на пвт да му их бачим
Ко се купа ухвати од Купа и страда :Д
Цоа на ово сам мислио, знам да ћеш то :Д
Črča nije samo napustila kup već je rešila da se razmoduje, a to automaski povlači i kup. Kup će biti nastavljen, samo što više nećete imati jednog moda organizovanog za to, već ćemo svi da ulećemo po potrebi jer, valjda kapirate da neko ima i drugih stvari u životu osim da celo veče sedi za kompom, linkuje defke i beleži rezultate.
Inače, Lole, čitam tvoje komentare i vidim da se svaki ili svaki drugi odnosi na stanje sa modovima, kup i novo umodovanje. Spusti malo loptu, batali kurafte politiku i posveti se spiritualnom i mentalnom pročišćenju za nastavak takmičenja. Pusti da mi brinemo brigu oko organizacije.
Peanut, ova vest mi ne prija, ali ako je već tako rešila neka bude...
Može li jedna molba? Da se i najmanji spem na ovoj temi kazni banom od 1 dan. Pa jebo ga dan tema ima 165 strana, od toga je 150 spem čisti.
Otvorite temu posebnu za spemovanje ako vam se roka spem, ovdje ako moderator nešto napiše moram da tražim po 5 strana da pročitam.
Razumijem je u potpunosti što neće više uopšte da se bavi moderisanjem i organizacijom.
Remac, majku mu, ne može tako. Na ovoj temi su poželjne prozivke i peckanja pred duel, komentari protivnika i slične stvari. Čak su i moderatori isticali (ok, samo Peki i Črča) da je to poželjno, a za one koji žele na brzinu da se informišu, tu je odvojena tema sa informacijama iz koje se može sve neophodno za kratko vreme saznati.
Razumijem ja kad se nešto pecne, al brate jel se pecka na 2 strane?
Jest ovo zabava i tako to, al da se znaju granice, a ne da čitam kako se neki dopisuju ovdje.
Šta misliš zašto se sve razvija ovako kako se razvija? Sigurno nije zato što je sve fino i lijepo...
Kao što rekoh, opet ću, postoji tema sa informacijama.
A sve se razvija se tako, jer igrom slučaja, neznamtijakakvim, jedina dva moda, koja su pokazivala entuzijazam za ovaj kup, više nisu moderatori. I to jeste sranje.
Da, prozivke i peckanja su dozvoljeni ovde.
Nemojte da mešate i interesovanje i entuzijazam sa slobodnim vremenom. Ne mogu svi zbog privatnih obaveza da isprate ovo.
Ja imam i vremena i volje, ali mi je komp pokvaren i to me ometa da se u potpunosti posvetim kupu.
A jel ima ovde neko da mu je stalo do ovog Kupa?
Mnogo je smorilio...ali mnooogo.
Nemojte da mešate i interesovanje i entuzijazam sa slobodnim vremenom.
Dobro, slažem se da je slobodno vreme bitan faktor. Izvinjavam se :)
U svakom slučaju, to što je kup na klimavim nogama su raznorazne okolonosti, niko od nas nije kriv, pretpostavljam.
Извин'те, да вас питам, јел се куп наставља нормално, пошто сам прочитао да се предлаже нека пауза, а нисам био ту јуче да испратим тему?
Nedelja danas, vidim ja što sam glup.
Мој противник се мени не јавља. РЕМЕ ЈАВИ СЕ!!!!