Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Može, nije nikakav problem.

2. О мој Боже, па то је Славко!
    http://3.bp.blogspot.com/_khaaFxkUc8Y/TUY7c5fFj9I/AAAAAAAAAFQ/S0eAQtUtoOQ/s1600/justin-bieber-fans.jpg
    Славко душооо, волимо тее!!

3. Ok, valjda neće biti.

4. Ok, valjda neće biti.

Не брини, биће кордон полиције. Коке неће моћи да прођу.

5. hahaha faco :D
    pa neće, ja ću krčiti defke koje budu preljevale.

6. Mićko došao, za minut kačimo.

7. Још мало....
    40 минута.

8. вечерас су се такмичари баш расписали, требало је стрпљења за ове дефиниције. а добре су, свакако, мада признајем да ми је први дуел занимљивији са тематиком.

9. Искрено, најискреније, данашње дефке су само добре. Немају неку чар специјалну.

10. Šalabajzere, Burzume, jeste javili nekom kad počinje meč? Vidim da je milica avej, tu sam da evidentiram, samo ne znam za kad ste se dogovorili.

11. Posl'o sam mu pevete, al' ga nema još...

12. Ako ga ne bude, može i sutra, svakako nemam definiciju. :)

13. Ово наше готово кол'ко ја видим, и то Славковом победом. Честитке, закључајте меч :)

14. I naš meč zaključajte...

Evo da iskoristim priliku da i ovde čestitam Luksdocu... Odlična defka... Bila mi je čast da delim megdan sa njim i pratiću ga u daljem takmičenju!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.