Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Ne na ovoj temi, imate radeta pa se tamo prskajte organskom tvorevinom vrste sprema. Jerbo samo tamo možete da drkate na radeta.

edit: sve je to dranje.

2. Jerbo samo tamo možete da drkate na radeta.

Ми га дркамо на Цоу не на Радета ни на Смрадета ололо

Едит: Је л' игра још неко од седам?

3. črča rekla... daj lole iskuliraj malo

4. каснићу 2 минута.
    едит: написао.
    едит2: чрчо, време да ставиш у 19:03, да се зна!

5. 19:02? Čekam te. Taman da se ispišam.

6. Već je 19:04 momci lolo

7. Okačene, pevete poslat črči

8. умало да ме понесе дух утакмице и да противнику не дам плус. умало.

9. Već se vidi ko će da pobedi, previše sam se ukopao. A i govno mi je defka.

10. 17.00 - 19.00

Neki nebitan lik : http://vukajlija.com/ako-te-lazem-bog-me-ubio/471974 39 39 : 1
    grej : http://vukajlija.com/ako-te-lazem-bog-me-ubio/471977 5.66 34 : 6

Na šta liči ovaj skor? aca - huja?

Mogu javno da vam kažem da ste pičkurine ajd zdravo i da ću svima da vam proverim glasove od aktuelnih bukadžija.

11. Cestitke Nekom nebitnom liku.:)

12. Ko će ovo nadmašiti 39? Jebote.

13. чрчо, и ја сам за то да се провери, нећу да усрано победим. а са друге стране (можда испадам субјективно говно, али јебига), мислим да се хуја није потрудио довољно, и да је способан да напише пуно бољу дефиницију.
    и ако се нађу неке нерегуларности, скроз сам океј са тим да ми се пукне дисквалификација.

14. Hvala. Cestitam protivniku na fer borbi.

15. ja sam za to da se aca-hujo ponovi, nešto mi smrdi ovde... a ti hujo napiši bolju defku ako se budde ponavljalo.

16. По мени све ок, Ацо је сабијо са дефком, док Хујо, па као што рече Аурора

Ma niđe veze s definicijom.

17. Na šta liči ovaj skor? aca - huja?

Mogu javno da vam kažem da ste pičkurine ajd zdravo i da ću svima da vam proverim glasove od aktuelnih bukadžija.

Dinkic Mladjan pokvaren je gradjaaaaaan!

18. Nema ponavljanja nikakvog, upozorila sam vas samo da ne talasate.
    I da ne padne organizovano glasanje da vas ne bih streljala.
    :)

19. Чрчо, бил ми могла одговорити на мој мали пе ве теичић

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.