Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Е али занимљиво је што су на истоку сви који пишу баш дуге дефиниције, биће јебено. И доста нас пише ћирилицом.
Пуцаће коске на све стране. :Д
Dupli jes ti proćitao moje definicije? Ja nijednu dužu od 10 rečenica nemam. :)
Remče, i ja sam mislio da je ovaj Reme pročit'o barem pola mojih definicija, a on izgleda nije niti jedne, jer nema duže od 2 rečenice :(
REME NE CITA!
Daaa l' je moguće, tek sad videh da sam upao. Do džadža. Svaka čast i sve pohvale i L@kiju, a i svima ostalima naravno. Pa....ovo bi trebalo da bude zanimljivo. :)
Ми смо највећи верници међу такмичарима, и једини кандидати за Орден Светог Саве.
Шалабе, за тебе знам, дупли твојих пола нисам прочитао, али јесам нешто, ал' заборавих и на то. :)
Ал' признајте да је јака конкуренција и међу нама са великим.... дефиницијама.
Bobi Braun vs Bruce,
Jel mogu ja sa vama na pivo, prilično sam rentabilan ?
Среда, 23:00
Marlene Dietrich - ☭ Л0Л ☭
Arlo, sa Bobijem pijem u ponedeljak, s tobom u utorak, može? :)
Чрчензи, јел сутра у подне теме за целу конференцију или за прву четворку која наступа у понедељак ?
Na ovoj temi sam tipa ''direktan učesnik'', al' nema me na temi za informacije. Molim da se proveri lolo
Sevastokratore, da nisi ti vršio neke malverzacije pa te ova bagra izvalila, a?
Naravno Bruce, taman da proslavimo avanzovanje.
ti si diskvalifikovan cini mi se.
lajk sa 8 naloga, jebiga, sumnjiv si bio
Ma ne bi on to, taj je pošten.
Nisam. Ne žalim se, samo nisam dobio nikakvo objašnjenje, a nik mi ovde još stoji.
a takve sam nade gajio prema tebi, e Petre Petre...
DISKVALIFIKOVAN SAM ZBOG LAJKOVA??? Ako sam već sumnjiv, dokazaću suprotno, ali i dalje stojim da ste mogli da me obavestite. I da, primetio sam da su mi skinuti plusevi.