Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. brate 8 naloga.
    pa toliko ni straju nisu lajkovali.....

2. DISKVALIFIKOVAN SAM ZBOG LAJKOVA???

da. razmisli još jednom zašto ne volimo one koji muljaju.

ali i dalje stojim da ste mogli da me obavestite

pa i jesmo. ovdje na temi. što ne pratiš? listaj sad unazad da nađeš.

I da, primetio sam da su mi skinuti plusevi.

i nisi se zabrinuo ništa?

3. brate, nisam sam sebe lajkovao
    znam da je glupo verovati mi, al' neka modovi malo pregledaju IP adrese ako je moguće, kladim se u 100 evra da neće naći nijednu identičnu

4. Jesi vala znao koji ćeš broj.
    Ajd da kao ne oftopikujem, jebena mi je grupa oprave, svi bolji od mene jebo ga patak, samo ovaj kukavac iz Brčkog nešto lošije plasiran od mene...

5. da. razmisli još jednom zašto ne volimo one koji muljaju.

Turi ga na stub srama da pišamo po njemu :)

6. Zabrinuo? Ostavio sam pitanje jer sam primetio nagli pad ocena i dobio odgovor, upravo od tebe, na forumu. I na tome je stalo. Ako je ispalo da muljam, onda i vi imate pravo. Skinite mi sve pluseve i minuse, slobodno. Krenuću od nule. Nemam nikakav problem s tim.

7. brate 8 naloga.

9 naloga.
    sa još jednog, dodatnog.
    EDIT: 11, u stvari. sad gledam neke ranije skinute lajkove.
    EDIT EDITA: 12, ima ih još starijih, o kojima nisam imala pojma... gledam dalje...

al' neka modovi malo pregledaju IP adrese ako je moguće, kladim se u 100 evra da neće naći nijednu identičnu

kladim se u hiljadu evra da su modovi načuli kako se mijenja ip adresa.
    a čuli su i za da neki članovi ponekad koriste i neki drugi računar. čudo tehnike!!

nego, jes prijavio ti hejt nakon što si primijetio da ti fale glasovi?

EDIIT: jesi, dakle. pa rekla sam ti da je skinut lajk. lajkovi.
    nea šta da tražiš na ovoj temi više, obavještenje smo odavno postavili, traži ga ako te ne mrzi.

8. ja imam tri računara u firmi, jedan u ruksaku i jedan kuci. toliko o IP broju.

9. Prvo sam bio hejtovan, to sam prijavio. Mislim da si upravo ti skinula taj hejt, a onda si primetila i te silne lajkove, sa kojima nemam veze. Tada sam primetio da mi se ocene drastično smanjuju i na tom istom forumu upitao zašto (prvo sam pomislio da je reč o novom hejtu). Ti si odgovorila da mi skidaš te silne pluseve i ja SE DALJE NISAM BUNIO. I dalje stojim do toga da nemam ništa protiv da krenem od nule.

10. Мени читав град има исти ип. НАДМАШИТЕ !

11. ok, kreni od nule, brate, ko ti brani.
    ali, ne u kupu. črča ti je već odavno našla zamjenu.

12. Деветар Цокулић
    Мени читав град има исти ип. НАДМАШИТЕ !

bole te kurac, moz se lajkujes da te ne provale!

13. To sam primetio, mogli ste da me obavestite. Kažeš da ste pisali o tome na forumu, ali meni za divno čudo nije palo na pamet da pretražujem. Mogli ste da mi pošaljete privatnu tipa ''Diskvalifikovan si jer si sumnjiv''. A ovo za nulu pišem u pokušaju da vas uverim da mi puca k za pluseve.

14. Ја се јок лајкује, баталио :)
    Ма кад је био онај почетак стуба срама, бановали ми пола града. Морао сам изаћи професору информатике на очи и објаснити зашто је банован :)

15. Ajde bolan šta se tu nešto svađate, ljudi smo, nismo iz Banja Luke... :)

16. tačno remče, koji nam je :))

17. Ajde bolan šta se tu nešto svađate, ljudi smo, nismo iz Banja Luke... :)

А Вишеград је пуно бољиииииииии :) побијеш се ради сјеменки :))))))))))

18. Ajde bolan šta se tu nešto svađate, ljudi smo, nismo iz Banja Luke... :)

i mi nijesmo ljudi, mi smo Zećani :)))

19. Морам доћи у Бл, да одем на текму Борца :) то ми је жеља. Само ми треба стоја за карту :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.