Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Vučice, ja sam mislio da si ti udata. Kako sad... zbunila si me.

2. Pa vidiš Bleče šta je napisala

ovako nezvanično?

Iju Vučice, sram te bilo!

3. Pa i jesam udata. A šta si ti mislio? :)) Ajd neka nam Črča da neke teme pa da pišemo.

4. Bež bre Vučice, ne pravi mi sad posao. A i ne ide da zbunjujemo ljude. Ako ti se piši, smisli nešto :) A i čisto sumnjam da su Bleku potrebe pripreme.
    Idi gledaj Kefalicu i uživaj :)

5. Divi Cufacufa šo izranja iz pepela. Sreća tvoja što nisi u mojoj konferenciji, u isti bih te vratio! A, štaš sad? :)

Чекај прво да отресем ове из моје групе. Доћи ћеш и ти на ред, не бери бригу :)

6. Piše mi se, ali nešto zadato, pa rekoh da izazovem nekog da malo mozak istreniram, izbenčujem, uradim par zgibova. Razumeš? I ne bi zbunili druge nego bi nam na pvt pustila teme, da ne gušimo ovde. Sad razumeš?

7. Нико више не постује на теми, нема прозивања. Сви ћуте и пишу. Наставница поделила теме и сад шунели. К'о на писменом из српског.
    Ја сам дошо по сунђер.

8. Ajde ti malo uzmi sundjer, al' vrati posle časa, nemoj da te tužim kod razrednog. :)

9. Ali dobro ga isperi.

10. Ja sam mislio dotvorim temu u zezanju gde ćemo da se prozivamo, pljujemo i to u stilu boksera pre fajta. Tipa, Stormo, sutra ću da te rašrafim na deliće vrste kvarka i počistim tobom patos u trećoj rundi.

A Don King koma

http://tagsgf.com/wp-content/uploads/don_king.jpg

11. Редар ђе креда? Карту донио ниси! Сви који су пали с крушке марш напоље, нисам довољно плаћен за та срања. А ти што црташ по клупи пентаграм НЕПРАВИЛНО, изволи код директора!

12. Otvaraj temu, pa da objasnim neke stvari ovom Da objasnim :)

13. Јебига ја сам мој куп завршио. Али може тема, ја би волео да вас видим како се препуцавате. И да убацим неко АХАХАХА ЋЕ ТЕ УГАЗИ БЛЕК ХОЛ и АХАХАХ ЋЕ ВИШ КАД ТЕ ЧРЧА ЈЕБЕ ТЕМОМ ЗА ТО ШТО СИ РЕКО.

Вукајлија Куп 2011. GREEN ROOM sponzored by OpaaaaTM

14. Ma jok, nema potrebe, normalne prozivke mogu da padaju ovde, i oduvek su. :)

15. Ma jok, nema potrebe, normalne prozivke mogu da padaju ovde, i oduvek su. :)

Ok, onda. Agilni, ima toliko da ovlažim, da će te zvati Vlažgilni! Glupo, je l' da?
    Ček' opet ću probati. Agilni, Vagina će te naguziti tako dobro, da ćeš nedelju dana da se preispituješ jesi li peder eli nisi.

16. Оксе, ако читаш ово знај да ћеш у суботу да се проведеш к'о во у купусу!!!12

17. Masakriraću sve iz konferencije jug Stilovkom. Creva ću da im prospem po raznim temama na "Sve vezano za Vukajliju" i "Zezanje". I Kostića ću gratis.

18. I Kostića ću gratis.

Одувек си бре био великодушан.

19. Ko je pomokrio sunđer majke mu ga?

20. crnigrujan

Ko je pomokrio sunđer majke mu ga?

ПСТ! Видиш да је у току писмени! Узми сунђер ако ти треба и бриши.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.