ако се лукс слаже (чекам да одговори на певете), одиграћемо меч сутра, негде у вечерњим часовима, под светлима рефлектора. а ако се не слаже, одиграћемо меч сутра, негде у вечерњим часовима... лолоол
Маготе између ова два аутора влада пријатељство. Ја, један од вођа Ациних тигрова сам добар са обе стране. Не завађајте људе, нека пишу- ТИГРОВИ ЋЕ НАВИЈАТИ КОРЕКТНО И БЕЗ ВРЕЂАЊА
Значи, ми смо ТИГРОВИ најјачи смо најјачи. Прва организована група навијача на вуки. Бодримо АЦУ кг и СТОРМУ :) мени је лукшо читељ али је ацо ацо.
НАПРЕД АЦО ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Pa trebao si ga sačekaš, pa da pošaljete defke u isto vreme.
Ovako, po pravilima, moraćemo da ga diskvalifikujemo ako se ne pojavi ubrzo i pošalje defku.
Nisi fer, dečko, nisi nikako fer.
E ovako frajeri. Obrisao sam je. Na jedvite jade. Kako ne kapirate da sam maltene slep koliko mi štopa komp? Kao da ja mogu da čekam pet minuta samo da mi uđe na autore pa još pet da nađem njega pa još pet da mu uđem na profil? I mislite da imam jebenog vremena da čekam njega? Sad ja odoh vani. Boli me kurac da ga čekam. Odgodite meč za sutra. Ako ne, slobodno mene diskvalifikujte jer se ja večeras ne vraćam. Odo'. Aj zdravo.
Пред велики, стварно велики меч против легендарне и једне од најбољих ауторки овог сајта, чувене Натнат, имам да изјавим да ме очекује дивовска борба. Велим, биће тешко, али морате се сложити да мене жреб није хтео, прошао сам 3 велика, велика аутора (читај, Филозоф, Давид и Реме), али ја волим изазове, тако да ће против Натенате бити изузетно тешко.
Спрдам се. Натнат подмажи твој чмарчић јер тунајт ам факин ју тутуруту ♥.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
treba ti jos vremena da napises defku?
Маготе између ова два аутора влада пријатељство. Ја, један од вођа Ациних тигрова сам добар са обе стране. Не завађајте људе, нека пишу- ТИГРОВИ ЋЕ НАВИЈАТИ КОРЕКТНО И БЕЗ ВРЕЂАЊА
http://www.dodaj.rs/f/1/kd/seeop1v/32131.png
Pratim rad oba autora i mislim da su jako dobri i jedan i drugi, ali navijam za svog favorita. ne sirim mrznju i ne vrijedjam nikog.
Значи, ми смо ТИГРОВИ најјачи смо најјачи. Прва организована група навијача на вуки. Бодримо АЦУ кг и СТОРМУ :) мени је лукшо читељ али је ацо ацо.
НАПРЕД АЦО ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ДИЈАСПОРА ПОБИЈЕДИТИ МОРА!
Vidim da su se strasti zagrijale ovde.... :-)
Što se tiče mene pomeranje meča je O.K. ja sam defku za prošli krug napis'o 25 min pred meč.
EDIT: Moji navijači za sada nemaju postere.... ali nikad se ne zna. ;-)
BURZUME JAVI SE!
P.S - Kačimo za pet (5) minuta.
Јао дуел сезоне сад :) :грицка нокте:
Znam, čekam samo njega.
Ja okačio svoju. Sajt mi užasno cvika, jedva sam i do ovde došao. Neka neko to sve linkuje gde treba, ja nemam vremena ni živaca za ovu šklopociju.
Pa vidiš da Burzum nije već sat vremena na sajtu? Gde žuriš?
Čoveče, sve mi je uštopalo, vidiš li kad ti kažem da sam jedva do ovde došao. Kontao sam da je tu, pre sat vremena je bio i rekao da dolazi na vreme.
Pa trebao si ga sačekaš, pa da pošaljete defke u isto vreme.
Ovako, po pravilima, moraćemo da ga diskvalifikujemo ako se ne pojavi ubrzo i pošalje defku.
Nisi fer, dečko, nisi nikako fer.
Па што не обришеш ту твоју бре кад си видио да га нема, па постави кад буде ту...
E ovako frajeri. Obrisao sam je. Na jedvite jade. Kako ne kapirate da sam maltene slep koliko mi štopa komp? Kao da ja mogu da čekam pet minuta samo da mi uđe na autore pa još pet da nađem njega pa još pet da mu uđem na profil? I mislite da imam jebenog vremena da čekam njega? Sad ja odoh vani. Boli me kurac da ga čekam. Odgodite meč za sutra. Ako ne, slobodno mene diskvalifikujte jer se ja večeras ne vraćam. Odo'. Aj zdravo.
Sačekaj čoveče, koj' ti kurac?
Poslao sam mu poruku, sada će doći.
Svima baguje sajt, nisi jedini. I ja sam morao obojicu da vas nađem, otvorim defke i refrešujem 500 puta da bi video jeste li obojica poslali.
Како кул кад се издвоји :)
Опушти се славкане, без нервозе, само без нервозе...
Ја сам Муриња чекао пуна два дана, а ти не можеш пола сата да сачекаш.
Vidim da isto sranje čeka Lexu i mene u 10...
Пред велики, стварно велики меч против легендарне и једне од најбољих ауторки овог сајта, чувене Натнат, имам да изјавим да ме очекује дивовска борба. Велим, биће тешко, али морате се сложити да мене жреб није хтео, прошао сам 3 велика, велика аутора (читај, Филозоф, Давид и Реме), али ја волим изазове, тако да ће против Натенате бити изузетно тешко.
Спрдам се. Натнат подмажи твој чмарчић јер тунајт ам факин ју тутуруту ♥.