Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Smare, čestitam na pobedi! :) Pratim kup kad stignem, delim pluseve i šakom i kapom :)

Фала, Ивана, фала :)

Колезинице сторма, АЈ ВИЛ РИВЕНЏ ЈУ!!!

Минже, држи ми се добро.

2. Kakvo finale, a?
    'vakog protivnika k'o ja nema nijedan od finalista... :)

3. Мислим да ћеш да се укакиш у мене, али ајде ко зна :)

Потрудићу се да не буде тако јер сам обећао Сторми да ће да је избачи макар финалиста :)

4. Ето, страх од оваквог противника к'о што је СМаре ме је паралисао до те мере да нисам успео да напишем добру дефиницију... Шалу на страну, честитке Мингу и све најбоље у наставку :))

5. 21:00 - 23:00

http://vukajlija.com/mnogo-gluposti-pricas-zgotivio-tisinu/488516
    http://vukajlija.com/znam-ortake-sto-bi-dali-bulju-da-te-skinu/488517

Inače, za ovaj meč, mogli ste nekome javiti TERMIN, a ne da samo pustite defke u to vreme.

Sreća pa sam prepoznao naslov jedne, gore, u najnovijim definicijama.

6. Hvala za blagovremenu reakciju, mislio sam da je javljeno već, pošto sam ovih dana neta video samo na faksu. Mej d best def vin.

7. Sreća pa sam prepoznao naslov jedne, gore, u najnovijim definicijama.

Inače bi se desila katastrofa epohalnih razmera i svi bi poginili.

8. Ал је организован куп кад Костић мора да буде главни. :)

9. Svaka čas' Crnom, srećno dalje, od mene dosta i što stigoh dovde. :)

10. Hvala, hvala. Čestitke i tebi na meču. Dogurah ja kao laki luzer do finala konferencije. Valjda me neće zadesiti sudbina Čikaga.

11. Vidim da je bila rasprava o eventualnom nameštanju koju je pokrenuo moj post. Nisam trolovao, mrtav sam ozbiljan. Vidim niko nije pomenuo kako se zapravo namešta - dogovoriš se sa ortacima na FB četu recimo da izminusare protivnikovu defku - to je nenadoknadiv hendikep. Ako dobiješ pet veštačkih minuseva, ne mogu te oprati regularni plusevi. Zato je ovo sve sranje - slažem se, trebalo bi da je zajebancija, ali meni nije ni zajebancija jer je sranje. I namešteno. I to pišem ja, koji sam bio najveći kup entuzijasta.

12. Ne postoji način da organizuješ glasanje tako da neko ne može to da iskoristi i sjebe sistem. Apelujem na to da je ovo zajebancija baš zato što smatram da ljudi ne bi trebalo da se služe tim sredstvima.
    Poenta je da uvek ima mesta za neku prevaru koju ni bogotac ne može da iskontroliše, pa sve i da smo uveli sistem elektronskog glasanja sa proverom uzorka DNK, našao bi se neko da kaže kako je to sranje. Stoga, ne vidim potrebu da se ovde pljuje po nečijoj zajebanciji, niti zašto ti ili iko smatra da nam je tvoje/njegovo mišljenje bitno, naročito izneseno u fazonu sad-ću-da-vam-se-popišam-na-zamak-u-pesku.

13. Po istom principu prema kojem ti prikenjaš sa vremena na vreme (zapravo češće od toga), ne vodeći pri tome računa da li mene boli kurac za tvoje mišljenje (a i ne treba da vodiš računa o tome) - i ja imam pravo da kažem šta mislim, bez bojazni da me moderator, poput tebe, ovde priučava veštini javne komunikacije kao da sam malouman.

Nije pljuvanje ni po čijoj zajebanciji ako kažeš da je ta zajebancija nameštena. Ako se ona sastoji od navlačenja minusara na protivničku defku - kul. Baš dobra zajebancija. Meni nije, i to otvoreno kažem. Znam da ne možete da provalite nikako, niti treba vi da jurite ko je kome poslao pvt da glasa za njega i protiv protivnika.

Šta može da se postigne ovim što ja pišem? Verovatno ništa - možda da se promeni sistem ocenjivanja, možda da se uvede žiri, možda da se ovakve farse više ne organizuju. Tako da ne baljezgam baš u prazno.

14. Оксе, не разумем у чему је проблем.
    Испао си јер је противникова дефка била много боља и шта сад?
    Трипујеш да си нека ауторчина?
    А што се тиче преступа, први си одрадио малверзацију на свом последњем мечу.

Опусти се и уживај. Мојне се брукати!

15. Ne učim te veštini komunikacije, već ti kažem da iznosiš problem za koji je svako sa pola mozga svestan da postoji. Da, znamo da je sida neizlečiva, nego imaš li ti lek bato?
    Novi sistem ocenjivanja bi bio super, ali sta i tad? Ne mogu da pratim da li je Pera iz Donje Sabante pozvao svog brata iz Svrljiga, ortaka iz srednje i devojku koja studira u Bg i rekao im "oplusite mi defku". Ja se samo nadam da ljudi (osim što su govna) imaju malo osećaja za tajming prevare i nekog patuljka u glavi koji će da im kaže "varaš na nekom kupu definicija u virtuelnoj zajednici kako bi ti ti nepoznati onlajn kozna kakvi likovi ljubili kurac? E jesi pizda".

16. Upravo. Ali to kod nekih ne radi - znamo da ljudi žele da njihov nik bude najbolji pa makar sve što pišu bilo plagirano. Šta je onda za njih mali podmetnuti minus. E sad, ono što se neumitno dešava u datim okolnostima je da interesovanje pada i da nije to to. Jasno je da je entuzijazam kod prvog kupa bio veći, sada je opao, a onda jednog dana niko neće ni hteti da se igra.

E sad, rešenje baš i nemam gotovo, ali neko je pomenuo žiri - to mi se sviđa. Sada neko može da kaže ovo je demokratija, svi treba da glasaju ako hoće, ja mogu da kažem serem se na demokratiju, bolje da te ocenjuju tri odabrane glave nego svako ko može da namesti ako hoće. Ustvari je to borba sa vetrenjačama, ali i sa njima se nekada treba potući.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.