Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ОКС ЈЕ БАРСА У СВЕТУ ДЕФИНИСАЊА!!!!!!!!!!
Па јел добро ради Стићко?
Ja nemam zamerki.
Па и није лош, морам признати..
Hvala dečaci, hvala. :)
Кул. Браво за Костића, само нека он буџи CV, требаће му кад буде конкурисао за место мода. :))
Ih, ko o čemu (ex)modovi o Kostićevom moderisanju. ;)))
:)))))))
Kostiću imaš sreće, kad se vrati pravi električar najebao si.
+1
Bobi, Burzume, termin?
Боби је присутан од малопре, а овај кога сте помиловали нека се мени јави на ПВТ, ако жели да ово лакрдију од КУП-а обавимо.
Ok, javite mi na PVT čim se dogovorite.
E, moj protivnik se upravo javio da večeras ne može da stigne da postavi definiciju, pa bismo odložili za sutra u isto dogovoreno vreme.
Немам ја шта да се договарам.
Човека сте бановали на шест дана, а знали сте да има "обавезу" у купу за три дана, да би га у минут до дванаест одбановали и тражили да се организујемо.
Не бива, другови организатори и контролори такмичења.
Неозбиљно је.
Нађите Бурзума, ја не могу. На профилу му пише да два сата није присутан на сајту.
E, moj protivnik se upravo javio da večeras ne može da stigne da postavi definiciju, pa bismo odložili za sutra u isto dogovoreno vreme.
лаже!!21
не, слажем се са овим, заиста нисам ту вечерас.
но, оксе, френки, остала екипо... готивим ја вас много, стоји да сте међу најбољим ауторима и све то, ал' овако:
-ако хоћете нешто да кажете, аргументујте и аупичкуматерину. ево, ти оксе поброј тих 10 људи за које мислиш да муљају, ти френки нам реци како је сунграфеас победио. и да нисте у праву, нико се неће бунити за мало клеветања, тога на вукајлији има увек.
-фино је што сте дигли тему на ноге, хвала вам на томе, ал' што рече ЛОЛ, чини ми се, ту сте кад-год је нека расправа о манипулацији... па, искрено, заболе мене курац за манипулисање. испашћу данас-сутра, зар је битно како? ту смо да се поиграмо, да (што неко рече) се мало више чита, па можда и испадне неки квалитет, а ако и буде варања... ако. свуда се вара, може и овде. ето, учи нас вукајлија животу.
-у реду, јасно је мени да пораз боли, то стоји, али зар је било тешко да сваки дан оставите бар један мртви пост овде како би мало подгрејали атмосферу, зарад преосталих такмичара?
ако немате аргументе и само кењате зато што вам жена има пеемес, онда се оканите тога. упропаштавате куп нама који смо остали у такмичењу (манипулисањем, пушењем кураца другим ауторима зарад плуса и слично). хајде да о томе причамо након завршетка овог већ усраног купа.
Pa šta lažem? Zar je bitno zašto nisi tu? Svašta....
добро бре натнат, шалио сам се, немој да се љутиш одма' :)
Zašto bih se ljutila? Izvini ,nisam stavila smajlija :)))
Немам ја шта да се договарам.
Човека сте бановали на шест дана, а знали сте да има "обавезу" у купу за три дана, да би га у минут до дванаест одбановали и тражили да се организујемо.
Не бива, другови организатори и контролори такмичења.
Неозбиљно је.
Нађите Бурзума, ја не могу. На профилу му пише да два сата није присутан на сајту.
???
Како сте прсли, јеботе... Не могу да вјерујем да се толико оптерећујете око купа, ау.
Шта вам доноси побједа? Црнкињу да вам пуши курац или нешто слично?
Јеботе, невјероватно....
Бања...
Најмилији меч ми је био са Стормом управо зато што смо поставили дефке прије времена, ја сам чак мислио и да је дорадим, али кад ме питала на фб, ја пристао, и тако смо поставили дефке, и фино ћаскали на фејсбук чат некакве будалаштине, а у међувремену нам је пуцао курац за скор, штавише, она ми је рекла да сам побиједио, ја нисам обраћао пажњу, него се она сјетила после два сата и нешто.
Супер...
Ja bih samo volela da se ova parada što pre završi.
Шта вам доноси побједа? Црнкињу да вам пуши курац или нешто слично?
Јеботе, невјероватно....
Бања...
Најмилији меч ми је био са Стормом управо зато што смо поставили дефке прије времена, ја сам чак мислио и да је дорадим, али кад ме питала на фб, ја пристао, и тако смо поставили дефке, и фино ћаскали на фејсбук чат некакве будалаштине, а у међувремену нам је пуцао курац за скор, штавише, она ми је рекла да сам побиједио, ја нисам обраћао пажњу, него се она сјетила после два сата и нешто.
Супер...
СМаре објаснио! Мада му је ружан аватар, моја беби слика са политичким вођом је трипута љепша!
Аха, како да не! Ало, МОМО, еј МОМО!!!
Зашто би се неко спуштао на ниво такмичења са неким другим са сајта и зашто је то толико битно, па толика фрка?
Стално ми искаче ова тема, капирам да је нешто много важно и вредно цимања, па реко' да питам. Болео бих кад ми ми неко у кратким цртама... Хвала унапред.
Кад бих морао да се такмичим са неким са сајта, осетио бих се продато и обезвређено. Некако прљаво.
Имаш ПВТ неверни Томо!