Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
+1
Realno, šta se palite kad Kramponom (samo ako bude hteo) ima da vas oduva ko sline!
Što jes, jes.
Peki je izgleda bio na bajatim pečurkama kad je odredio da se gleda količnik. Inače FIFA od dogodine primenjuje pravilo da je pobeda 2:1 bolja od 7:4. Dakle, zaista fejl.
Inače, samo ovog heroja da obavestim
Оксе, не разумем у чему је проблем.
Испао си јер је противникова дефка била много боља и шта сад?
Трипујеш да си нека ауторчина?
А што се тиче преступа, први си одрадио малверзацију на свом последњем мечу.
Опусти се и уживај. Мојне се брукати!
da je završio karijeru. Ako imaš šta pametno da kažeš, napiši sa oriđinale naloga.
Black Hole, baš si Sep Blater.
Ha ha, čitam temu i ne verujem koliko se ljudi dure zbog kupa. Pogotovo Ox, koji je valjda računao na svog dvogodišnjeg ktitora, koji mu i jeste u prva dva meseca na sajtu doneo 10ak odabranih defki..
Ja sam ovaj kup iščekivao, i nadao se, i u glavi pravio neke skice i kalkulacije povodom protivnika i njihove postavke na terenu, a na kraju sam ispao u prvom kolu od (bez uvrede) autora osrednjeg kvaliteta. Dečko je napisao mnogo bolju defku, ja mnogo lošu, e sad, da li je on tu nekog cimao da mi da koji minus, ne verujem, jer nije ni bilo potrebe, pobedio bi me svejedno. Svestan nekvaliteta te moje defke u odnosu na njegovu, i pre isteka vremena za glasanje sam mu na PVT čestitao pobedu i poželeo sreću u nastavku, a to isto sam uradio i ovde na temi da ga pohvalim javno. I od tada moj život se nije nimalo promenio. I dalje jebem, riba me nije ostavila, društvo mi nije okrenulo leđa, roditelji i dalje veruju u mene, računi pristižu i tako.. Šta i da neko namešta, to bi trebalo samo da laska, jer dokazuje 2 stvari: da si bolji i da neko ne može legalnim sredstvima da te pobedi, a i da si bolji čovek od njega jer si pošteno igrao. I protiv sam menjanja načina računanja glasova, i uvođenja žirija i štatijaznam. Cilj ovoga nije da neko određen pobedi (ti, ja, Pera) nego da se igra, i čitaju defke.
"U dobru se ne uznesi, u zlu se ne ponizi!"
Знате шта сам ја сконт'о, брука је да се набију две стране за пет сати на овој теми само кад дође до неке контроверзе. Што нисте тако агилни кад су дуели, па да шаљете честитке, жеље, поздраве или коментаришете по завршетку меча?
Не, него се активира тема само кад треба да се води полемика и једу говна...
Tako je!! Ja nisam bio na temi od ispadanja iz kvalifikacija.
Najbolji smo u jedenju govana, to stoji.
Е људи, немам много времена, а ваља да се извиним што сам онако побегао пар дана пред почетак турнира. Извин'те, јебига, притисло нешто овако приватно, па нисам имао времена и воље да се нешто качим овде. Предао сам био вођење турнира Чрчи, али и она морала да иде касније, јебига...
Елем, надам се да се играте лепо и да модови добро воде турнир. :)
Опроштено ти је све ололо
Води га Костић ололо
Па јел добро ради Стићко?
Ja nemam zamerki.
Па и није лош, морам признати... Фино од њега што је ступио на позорницу у зајебаном тренутку, Чрча нас напустила, почињало расуло и дивљање по улицама :))
Кул. Браво за Костића, само нека он буџи CV, требаће му кад буде конкурисао за место мода. :))
Pa pitajte ga kako je pobedio možda ispadne džek pa kaže.
Што нам ти не би рекао, ако већ знаш нешто што ми не знамо?
Kako tebi da kaže kada ti misliš da je najnormalnije da Selta iz Viga eliminiše Barsu iz Kupa i tako non stop.
Svaka budala može da proceni snagu. Problem je kad se boriš protiv nečeg što ne vidiš.
Оксе а ти поредиш Селта Виго - Барса са Некирендомаутор - Окс?
Шта није у реду? Наравно да елиминише, и треба. Јер Барса игра говно од фудбала. И сад ћеш ти мени да напишеш ''Барса игра говно од фудбала? ахахаххаа па ја неверуем шта човек прича'' итд.
А ја сам само рекао из свог угла како видим ситуацију. Видео својим очима, и оценијо по мојим критеријумима. Не свиђа се свима што и теби Оксе. И хвала Богу што је тако. Сви смо ми различити. :Још мало кењања: :И још мало:
Јеби га, можда је тешко да прихватиш то, али тако је.