Prijava

Прошли куп сам пропратио од почетка до краја и оцењивао доста дефки, тако ћу и сада, много готивна ствар :)

Пеки д џем

Првог октобра, највероватније. Почетком октобра, у сваком случају.

Предлажем да почетак буде десетог због "октобра два".

Предлажем да почетак буде десетог због

+1
Meni bi ovo opasno odgovaralo

Пеки, неки баг изгледа, није ми стиго ПВТ...

Ај видећемо. Могло би то тако да се уклопи да почнемо десетог, а да се пре тога играју квалификације за оне који не иду директно.

Ај видећемо. Могло би то тако да се уклопи да почнемо десетог, а да се пре тога играју квалификације за оне који не иду директно.

Ово је добар предлог, зато што би се тиме повећао обим учесника и самим тим смањио ниво смарања неизабарих...

Meni prosli put riknuo net :/
EDIT: Al' sam zato dobio odabranu definiciju :D

Види, ја мислим да је много боље да прво осигурамо учешће ауторима типа Блек, Френки, Бурзум и сл, него да дам да се сами пријављујете, па да се пријави првих 64, а они који тог дана нису ту неким случајем, да извисе. Не видим ништа лоше у томе.

управо. прошли пут нисам био ту тог дана, и извисих, иако сам после цео куп испратио, а објективно, да сам учествовао, победио бих, дабоме.
но, ни мени није стигла позивница још увек, иако смо имали договор, пеки. да, да, не морамо више да се кријемо. а и та мессалина, суграђанка, па ме обилази. пу!
лооололо

Могло би то тако да се уклопи да почнемо десетог, а да се пре тога играју квалификације за оне који не иду директно.

Ово је добра идеја. Та ваљда је занимљивије ако исплива неки полуанонимни трситељ од аутора, да гледамо покоју победу андердога над мастодонтом.

Pa fino, pratiću šta se dešava. Neću učestvovati iz razumljivih razloga. Samo se nadam da će biti zanimljivijih i inspirativnijih tema od stihova Dejana Cukića.

Види, ја мислим да је много боље да прво осигурамо учешће ауторима типа Блек, Френки, Бурзум и сл.

Ovo nije u redu. Nije u redu da se moderatori takmiče, a tek Burzum. Zar stvarno verujete da će pored njih neko drugi da pobedi? Burzum će dobiti pluseve samo zato što je Burzum, ne i zato što je defka dobra. U startu odbijate ljude da učestvuju u ovome.

Срећа па неће бити само стихови, пар пута сам морао да мозгам десетак минута да бих се сетио нечега иоле нормалног. А и скоро све дефке су биле у фазону: У наслову стих, а дефка: Оно што каже тај и тај када му се деси то и то...

Није тачно. Од аутора као што је Бурзум увек се очекује нешто натпросечно. на пример ако читаш дефку сконташ да је Бурзум, и помислиш да је одрадио траљаво, лупићеш му разочарано минус, јер си од таквог аутора очекивао више, а заборавиш да је та дефка много боља од претходних тридесет које си оценио. Кроз то сад баш Абракус пролази, избаци чоек нормалну, фину дефку у старом фазону и људи га хејтују јер очекују да је он божанство неко. Истакнутим ауторима ће бити теже, а лакше онима из сенке који пишу врхунски, као на прошлом купу.

Hmmm, Apofise, ima smisla...

kolfild ostri olovku, deco cuvajte se.

Apofis ima logike, ali šta je sa pratiocima? Jel fer i korektna borba da se bore autori sa 50 i 300 pratilaca?

Trebalo bi sistem preurediti da se glasa nezavisno od definicija, ali onda bi trebalo to sve sređivati, a Kajzena i dalje Gorila drži u podrumu!

Pratioci ne moraju ništa da znače. Straja ih ima jako puno, a ispao je u prvom krugu.

Оцењује се само у току два сата чини ми се. Значи, ту пратиоци губе сваку улогу.
А и пратиће доста људи куп,и нормално да ће да оцењују обе дефке једног пара, па која буде боља. Тако бар ја мислим.

pratioci nisu ogroman faktor, jer duel traje 2 sata, defke se okace na forumu, i ljudi pretezno odatle idu na citanje. i plus, racuna se kolicnik pluseva i minusa, ne razlika.

I Micko, nevero, dje mi je francuski!!?

Sem toga, broj pratilaca nije tačan. Ja ih imam 25, a samo 5-6 su aktivni. Pa pogledajte strajine najnovije definicije. Najviše stotinak glasova, a prati ga skoro 400 ljudi.