Prijava

Ја верујем да треба да добијем позивницу јер сам учествовао у стварању прошлог купа, као предложијо правила ово оно, ал ако не добијем на Фејзбука позивницу и одбан нећу ни да прихватим ! Да знате

O, do jaja, još jedan kup... KoristiJo mi je, jer se zgotivih sa Arei Kuenom... Ak' budu kvalifikacije, ću se oprobam, prošli put sam morao da cimam Midori SMS-om sa definicijom u istom da mi piše defku jer sam jeb... Šetao Knez Mihailovom.

PrankMaster

O, do jaja, još jedan kup... KoristiJo mi je, jer se zgotivih sa Arei Kuenom...

hihihihihihihi

Da li je ekipi sa stuba srama zabranjeno ucesce?

EDIT: Vidi ladno. Mora da mi je promaklo negde to.

http://www.novosti.rs/upload/images/2010/10%20%20%20okt/2310/spek-djule.jpg
gledam bgate pgt, al kuvac, od pekija ne stiže ništa i davlje. VUDO VUDA BGATE!

Френки Вајлд треба да добије Вајлд карту, логично.

Френки Вајлд треба да добије Вајлд карту, логично.

PWNED

Ako tebe izaberu, trebali bi još pola sajta po tome lolo. Uglavnom čuće se, polako. :)

Bezze ti ovo sa pozivnicama, to je jedino karina. Mis'im, ne bi bio karina da se pozivaju autori koji su manje popularni pa da se popularizuju. Ovako ispadne da 'boranija' nema šta da traži pored npr. Blek Hola samo zato što je ovaj duže na sajtu. A garant ima autora koji su bolji, zar ne? (nemam ništa protiv Bleka, čisto nasumičan primjer)

Moje mišljenje je da je bolje organizovati prijave uz obavezno procjenjivanje kakvoće autora izabiranjem 4 nasumične definicije. Ako su sve 4 dobre - može. Pa koga usere usere. :D

Naravno, mišljenje je ka i guz'ca - svako ga ima. :)

Mišljenja sam da bi (u odnosu na prošli kup) trebalo odrediti neki standardan termin, u kojem bi se postavljale takmičarske definicije. Recimo da se zna da je takmičenje, na primer, od 21:00 do 01:00 i zbog bolje čitanosti i zbog organizacije vremena moderatora, koji su zaduženi da prate regularnost takmičenja.

Lepo Peki. Taman da pozovete ostatak modova i još popularnih autora pa da imamo ne fer listu prema onima koji bi da se istaknu. Sad razmišljam da li ću uopšte i da glasam.

Mišljenja sam da bi (u odnosu na prošli kup) trebalo odrediti neki standardan termin, u kojem bi se postavljale takmičarske definicije. Recimo da se zna da je takmičenje, na primer, od 21:00 do 01:00 i zbog bolje čitanosti i zbog organizacije vremena moderatora, koji su zaduženi da prate regularnost takmičenja.

Najbolje je da se autori sami dogovore. Ovaj put su oni sami zaslužili da učestvuju, a neki od njih imaju i obaveze, pa je na autorima da se dogovore za vremena kad obojica mogu da pišu. :)

Vučica21™
Lepo Peki. Taman da pozovete ostatak modova i još popularnih autora pa da imamo ne fer listu prema onima koji bi da se istaknu.

Svi će imati priliku da se istaknu. I novi autori, registrovani ove godine. Slaćemo im danas ili sutra pozivnice. A biće i kvalifikacije za sve koji žele da učestvuju. Normalno je da želimo kvalitetniji kup, i jaču konkurenciju, i autore iz top npr 50 da se takmiče.
A ne prvih šezdesetčetvoro koji vide temu. Posle takmičenja sajtu ostaje gomila kvalitetnih definicija u koje je uloženo truda. A ako će neko da se zeza, svejedno je ko sve učestvuje. Konkurencija možde svima da bude samo motivacija.

Sad razmišljam da li ću uopšte i da glasam.

Nek' si mu rekla!

Posle ovog obrazloženja predlažem da se otvori još jedan kup ali samo za one koje bi se prijavili kao i u prošlom. Tako bi došli do izražaja i oni koji nisu dobili pozivnice.
Kada spisak bude konačan, videću hoću li glasati. :))) :P

@Šanzamm ne još, kada se završi podela pozivnica i budu dobijeni svi odgovori, onda će se prijavljivati za kvalifikacije. Jer za sada ne znamo tačan broj mesta koji će ostati. A broj kvalifikanata će biti srazmeran broju mesta.

@Vučica21™

predlažem da se otvori još jedan kup ali samo za one koje bi se prijavili kao i u prošlom

to su sada vučice kvalifikacije, prijavi se ko hoće, takmiče se u dva tri kola i onda se priključuju grupi pozvanih.

Kao u tenisu. Kad si Đoković ili Nadal nećeš da se drndaš u prvom kolu, prvo kolo si slobodan :)
A uostalom i pozivnice koje danas budu deljenje biće za novajlije. To gledaj kao neku vrstu vajld karda :)

Ovaj put su oni sami zaslužili da učestvuju

A po čemu to učesnici u prošlom kupu nisu zaslužili da se takmiče? Koliko znam, taj kup je osvojio autor koji tada nikako "nije zaslužio da učestvuje", tvojim jezikom rečeno.

a neki od njih imaju i obaveze, pa je na autorima da se dogovore za vremena kad obojica mogu da pišu

Svi imaju svoje obaveze. Kada izlaziš na ispit, ideš na posao, vodiš dete doktoru, ideš na basket sa društvom ili bilo šta da radiš, ne mora da znači da ti termin uvek odgovara. Prošli put je bio slučaj da se autori dogovaraju, a to sam uvideo kao nedostatak, jer se desi da nema modova, kad njih nema, veća je mogućnost malverzacija.

Ja sam 1181 na ATP listi, ja ne mogu da ucestujem na Wimbldonu, zato bi mi sitna buranija da ucestujemo na turniru Doboj 2011, da i mi skupimo ATP bodova i da se dignemo na toj listi pa da i mi mozemo nekad zaigrati na Wimbldonu.

Ово је добро. Само да сејвујем.