Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. ja sam veceras kuci,znaci sutra idem i znaci vracam se tek u cetvrtak.... a tamo gde idem nemam pristup netu. ako budem raspolozen da smrdim u nekoj igraonici onda igramo ako jok onda cetvrtak...

2. Čestitam protivnici, alal joj suljpa.

Živa bila, protivnice! Hvala svim mojim duplacima na plusevima!

3. Смарко
    http://vukajlija.com/sta-radi-posle-s-trenerom-to-da-znam-ne-mogu/487330 | 18:2 9
    Сторма
    http://vukajlija.com/sta-radi-posle-s-trenerom/487329 | 13:2 6,5

Одосмо Сторма и ја да спавамо, помучили смо се ноћас око купа и тако то...
    Сторма, обећавам ти да ћу да будем у финале, да те осветим од себе о.О

4. Poranio si 4 minuta sa rezulatatima, decxko! :P

5. Кренули смо да спавамо, па смо тако закључили, а по оном сату смо, не по овом на постове :Р

6. Jel možemo dopalimo janpi i ja meč u četvrtak!? Vidim da on nije tu do četvrtka, a ja ne mogu večeras (nemam defku, a bogami ni net). Neka mi samo neki moderator ili neki Stefan Kostić potvrdi da nam je omogućeno odlaganje meča do četvrtka. Hvala i pozdrav za sve u studiju i sve kraj malih ekrana do tj. ekrana do 22".

7. Нека неко евидентира ово на главну тему

8. Добро је СМаре, сконтали смо, победио си Сторму :))

9. Ма јок, не због тога, то је био више пријатељски меч него такмичарски :)

10. Онда се слажеш да ако успем којим чудом да победим Минга пустиш Сторму у финале Југа? :))

11. То не зато што сам ти дужан од прошле године за оно што си ме избачио :)

12. Значи да изгубим намерно да не осетим страшан гњев СМаретов? олололо

13. Боље би ти било лололо

14. Smare, čestitam na pobedi! :) Pratim kup kad stignem, delim pluseve i šakom i kapom :)

15. Koleginice, šta bi ovo trebalo da znači??? o.O :D

16. Znači, koleginice, da sam i tebi dala plus :))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.