Nisam najgori? Damn it! :D
Баракуда, ни у томе не можеш да будеш најбољи :)
dobar mec, iako je barakuda imao nezasluzeno slab skor. krace defke mogu da jebu, ja i maggot smo pokazali, da ne prica narod vise, kako se samo duge defke vrednuju. sad mogu mirno da se vratim esejima.
Za Kolfilda sam očekivao pobedu, i odigrah ga na onom listiću, dobra kvota beše... Baraccudina defka nije zaslužila onako jadan skor...
Realno ovaj kup stvarno donese odlicnih defki, evo u prvom danu je definisano mnogo pojmova, koji nisu bili definisani, a i ja sam dobio defku koja ima jaci skor od mog prosjeka. hvala onduldatorima koji ovo organizuju
Nema na čemu.
Služimo narodu. :D
Јесте да не волим претерано да хвалим модераторе, ал сад озбиљно, сваки ти дао Чрчо (а ти одбила оног ког нећеш). Треба блејат са нама ође цео дан...
Črča i Peki imaju pivo-dva-tri od mene za sjajnu organizaciju.
Inače, smem da obrišem defku sa takmičenja? :)
Одлично кренуло, штета за Баракуду :) Бамби за организаторе...
Da, možete da brišete definicije koje su izgubile, ili kasnije pitate mene da vam obrišem, nije problem.
Jes, malo je zaguljeno, bez Pekija organizovati sve, i blejati s vama i teme i sve, al ono, navikoh se za ova tri dana :)) Snaći ću se :D
Črča d džem. :)
Ne, nismo privenčani. Pomešao si rodbinske odnose :D
Črča d krem...
Lolololo
Peki d Pab
Peča d džub
Прч Џаб
Prč Pab
fut dzab
Preteraste ga. :)
Mogu ja da dobijem neku nagradu za najgori skor ikada? :)
mislim da bi se onda Dzanki -1,14, Pinki -1,46, PrankMaster -1,62, Bruce -1,79, Matriks -1,32, Ritchie -1,75, iz proslog kupa pobunili lolo