Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Barracuda
    Mogu ja da dobijem neku nagradu za najgori skor ikada? :)

mislim da bi se onda Dzanki -1,14, Pinki -1,46, PrankMaster -1,62, Bruce -1,79, Matriks -1,32, Ritchie -1,75, iz proslog kupa pobunili lolo

2. Nisam najgori? Damn it! :D

3. Баракуда, ни у томе не можеш да будеш најбољи :)

4. dobar mec, iako je barakuda imao nezasluzeno slab skor. krace defke mogu da jebu, ja i maggot smo pokazali, da ne prica narod vise, kako se samo duge defke vrednuju. sad mogu mirno da se vratim esejima.

5. Za Kolfilda sam očekivao pobedu, i odigrah ga na onom listiću, dobra kvota beše... Baraccudina defka nije zaslužila onako jadan skor...

6. Realno ovaj kup stvarno donese odlicnih defki, evo u prvom danu je definisano mnogo pojmova, koji nisu bili definisani, a i ja sam dobio defku koja ima jaci skor od mog prosjeka. hvala onduldatorima koji ovo organizuju

7. Nema na čemu.
    Služimo narodu. :D

8. Јесте да не волим претерано да хвалим модераторе, ал сад озбиљно, сваки ти дао Чрчо (а ти одбила оног ког нећеш). Треба блејат са нама ође цео дан...

9. Črča i Peki imaju pivo-dva-tri od mene za sjajnu organizaciju.
    Inače, smem da obrišem defku sa takmičenja? :)

10. Одлично кренуло, штета за Баракуду :) Бамби за организаторе...

11. Da, možete da brišete definicije koje su izgubile, ili kasnije pitate mene da vam obrišem, nije problem.

Зна Мурињо
    Јесте да не волим претерано да хвалим модераторе, ал сад озбиљно, сваки ти дао Чрчо (а ти одбила оног ког нећеш). Треба блејат са нама ође цео дан...

Jes, malo je zaguljeno, bez Pekija organizovati sve, i blejati s vama i teme i sve, al ono, navikoh se za ova tri dana :)) Snaći ću se :D

12. Ne, nismo privenčani. Pomešao si rodbinske odnose :D

13. Črča d krem...

Lolololo

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.