Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Orindž Bad
    Rč u džem

POBEDA!

Pripazi, da bi igrao kup! Lolololo

2. Dosta :)
    Ozbiljno preteraste sa spemom.
    Bolje nek dođe grupa B malo da se proziva :D

3. Дејс!

Orindž Bad
    Rč u džem

POBEDA!

Pripazi, da bi igrao kup! Lolololo

UPRAVO TO LOLOL

4. Bolje nek dođe grupa B malo da se proziva :D

TAKO JE! ŠA E PIČKE LEKSA I JA ĆEMO DA VAM RAZVALIMO PRKNOE!

5. Bolje nek dođe grupa B malo da se proziva :D

evo ja cu da pripomognem, uuuuuuaaa grupo B da cemu valjate bili biste u grupi A
    lololol

6. nećeMO NEGO ĆU JA DA VAGINALIŠEM SUTRA OPAAAA ♥

7. Ја се искрено извињавам на спему, неће се поновити. :)

А ви, квалификанти, је л ово све што знате?! Ако овако пишете ови из главног жреба ће брисати патос вама! Ајмо то мало боље!
    (мало ложења ником не шкоди лоло)

8. ТИ ИЗ ГЛАВНОГ ЖРЕБА МОГУ САМО ДА ПРИХВАТЕ ДА МИ ПОПУШЕ ДЕФИНИЦИЈУ!

9. moju mogu samo da prihvate i da plusiraju, sto su vec i odradili.

10. Имам осјећај да ће да ми навре инспирација кад крене турнир :)

Само нешто да вам кажем, мали савјет- Обично кратке али ефектне дефке боље прођу на турниру, јер ако мислите да закукуљите да неко чита пола сата, зајебали сте се, јер је смор то, ја сам се тако зајебао на прошлом турниру са овом дефком јер сам патетисао до краја и онда тек поента, чак сам је сад и скратио, била је дужа :)
    Осим наравно ако је добра дефка, то поздрављам, нека је дугачка, али немојте да радите исто што и ја у овој :)

11. SMarko kad procitam prva dva reda defke ne cita mi se dalje koliko je smor lololol

12. Е па смор, у томе је поента, тек кад дођеш до краја, онда скапираш о чему је ријеч, и то је наравно смор :)

13. Prvi dan kupa i već je do jaja, opaaa!

14. meni je ova smarkova odlicna.

nema kupa jos, ovo su kvalifikacije, da se proberemo :)

15. ovo ne propustam

aleksandarkg vs Crno
    Filozof vs Lexa

16. Не слушајте Смарка, он хоће да вас обмане да би што пре испали, јер вас се заправо плаши!

17. Право велико такмичење. Квалификације бато. Ко за светско у фудбалу сунцетејебало.

18. Еееее ни добро вам не ваља, а ја добар да вам помогнем :р

19. Ћути, бре, морамо некако да их збунимо! Видиш да се расписали. лоло

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.