Odgovarao bih na prozivke, kreativan sam dečko, ali nisam optimista povodom sutrašnjeg duela. Nemam ideju šta bih mogao da napišem, možda čak i predam.
Šanzamm
Psihologija, ovo-ono. Malo protivnik da se opusti, pomisli da je već pobedio, pa PLJAS, vaseljenska epistola!
како да се опустим, ако немам појма шта да напишем?:)
додуше, нисам ни размишљао на задату тему, али ми стихови не уливају поверење у неки мој добар рад. вероватно ћу морати да се просеравам (чисто да не испаднем без борбе), а то не волим, јер мислим да нисам добар у томе. но, видећемо.
црно, противниче, нема повлачења, нема предаје, штоно би рек'о БС.
Odgovarao bih na prozivke, kreativan sam dečko, ali nisam optimista povodom sutrašnjeg duela. Nemam ideju šta bih mogao da napišem, možda čak i predam.
Psihologija, ovo-ono. Malo protivnik da se opusti, pomisli da je već pobedio, pa PLJAS, vaseljenska epistola!
Јес Радами, опасан овај Црно!
Oce da mi kaze neko danasnje rezultate
Odavde, pa naniže:
http://vukajlija.com/forum/teme/33945-vukajlija-kup-oktobar-2011-informacije?strana=1#post_1621778
EDIT: Oni brojevi nisu kvote, nego količnik. Da se ne zbuniš :)
Шта је са овим фбманијак - вукашин?
Одложено, ту ми највећа квота... Уместо Фејза улази Неки небитан лик...
skoro sve si ubo dzanki, samo nisi Barakudu cini mi se....
PRAVDA ZA RICIJA!
само баракуду и немамнадимак...сад ће квоте за сутра
a ja sam prošo na kvarnjaka!fala Riči ololo,moj te zbiči hahaha!:))
Hahahahaha imam najveci, mislim kolicnik :D (nece mi ni jedan drugi jezik sem engleskog na kompu, pomagajte, ruzna ova osisana latinica!)
meni je drugi po, da prostite, velicini.
како да се опустим, ако немам појма шта да напишем?:)
додуше, нисам ни размишљао на задату тему, али ми стихови не уливају поверење у неки мој добар рад. вероватно ћу морати да се просеравам (чисто да не испаднем без борбе), а то не волим, јер мислим да нисам добар у томе. но, видећемо.
црно, противниче, нема повлачења, нема предаје, штоно би рек'о БС.
Realno ja sam svoju smišljao 5 minuta. Rek'o sam sebi da se neću truditi previše do glavnog. :D
TAJ RAD!
Hahahahaha imam najveci, mislim kolicnik :D (nece mi ni jedan drugi jezik sem engleskog na kompu, pomagajte, ruzna ova osisana latinica!)
sokerov u odabrane!!!
i meni je to bio problem skoro, sa latinicom, pa sam tamo u kontrol panelu ponovo dodao srpski i proradilo je....probaj
Slažem se. Črčo meći ono u odabrane, defka jebe mamu. :D
Ste provalili koliko su ubedljive bile sve pobede?
Ništa gustiš. ko prošli put.
Imam spremne dve defke! Ne znam koju cu jos.
Дај мени да прочитам филозофе, па да ти речем :)