Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Ma nema, ovde dok ne lupis sisom o sto, niko te ne ferma.
    :D

Mhmmm. :D

2. А теме за трећу групу? Или ја нисам добро обавештен ...

3. A jel nekorektno (u moralnom smislu) sa moje strane da jednu ocenim a drugu ne jel mi zao da dam minus?

4. Pazi, ti mozes da glasas kako ti je volja.
    Npr ja prosle godine neke nisam ocenila jer mi nisu bile ni za plus ni za minus.
    Skroz je legitimno. Kao da si posmatrac sa strane koji ne zna da su ovo definicije sa kupa.

I da napomenem ok je dati na obe plus ili minus, ne mora jedan plus jedan minus.

5. Ja sam prosli turnir imao stav da ako se dve defke takmice jedna prtiv druge boljoj ide blus a losijoj minus. To mi bilo jedino logicno. al sad mi nesto yao da udarim minus coveku. Izgleda sam omeksao za ovih par meseci.

6. Jes nebitni, ali šta ako su defke toliko dobre da odlučuju nijanse... U tom slučaju obe zaslužuju plus...

7. Črčo 'oće li teme za nas skorije?

8. Hoce, prebacila sam na 13h :P a za D sutra u 10h :D
    Podne mi se nikako nije uklapalo :)

9. Izvagas nijanse i vidis koja ti je bolja. a ako bas ne mos se odlucis onda ti isti djavo, das na obe plu ili minus. U tom slucaju ne utices nista na rezultat takmicenja.

10. Dva minusa mnogo više utiču nego dva plusa :) Količnik je u pitanju a ne razlika.

11. Ma nema, ovde dok ne lupis sisom o sto, niko te ne ferma.

Na ovo misliš?

http://www.youtube.com/watch?v=S0Zh7NgWS0k

12. Добре дефке су.

13. Sylar banovan. Znači Nem0 prolazi dalje?

14. ČRČ što nisi uzela Dj Krmka za paradu ponosa ?
    http://www.youtube.com/watch?v=JIL6Bc2K0QQ

15. Loki vođa navijača!

16. Anchor do ideje za dobru defku!

17. NAPRED ANKOREEEEE, NAPRED ANKOREEEEEE!

18. Је л се зна распоред за данас?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.