Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Црно ми је рекао да вам саопштим да ће термин распичкавања и мењања надимка у прикладан бити сутра у 19:00х по локалном времену, сем у случају неких ванредних околности, када би дуел померили за касније уноћ, или за сутра. тако.
едит: за овај, и претходан мој пост, заборавих да кажем: ОПААААААА
Moli se korisnik grej da pročita PVT. Fala :)
Људи, кацу мечеви данас? Пратио бих.
И колко их има?
I mene to zanima. Piši Črčo da znamo. :)
grej vs Sherman biće tačno danas u 12h. Ja tek sad stigo do kompa jbg.
Nisam se jos preracunala, sad cu, imacete oko pola 12 tu informaciju :)
nem0 gaziraću ti čmar u zadnjem meču kao pravi! Hodaćeš do sledećeg kupa kao kauboj na divljem zapadu!
Сај, дечкић, само полако. :)
Па и да прођеш даље, ја сам ти следећи. лоололололо
Нем0 је ладно женско. Нисам знао то...
Ja jedem male sveznajuće neuke wannabe trve kvlt portugalce....
Čače, pogledni pvt..
Cekaju se sve prijave...
Ludi Čak vs Šta_htjedoh_reći potvrdite mi datum
grej vs Sherman 12.00h
Dub vs don_brate ???????????
Dr. House vs SamjuelElDžekson 22.00h
aleksandarkg vs Crno 19.00h probabli
Filozof vs Lexa 19.00h
Buksnomanijak vs Ritchie ♣ B-diskvalifikovan
Haha u 22. Kakvi kraljevi.
људи се буде још вероватно...
Ја само да напоменем да ми противника нема већ недељу и јаче дана .........
Ako se ne pojavi do ponedeljka uvece (do ponoci) ti ides dalje i to je to.
DEFINICIJE??
Kakva je bre ovo neozbiljnost, ako je zakazano za danas, gde su ljudi... Kakva su ovo odlaganja za neki drugi dan! Črčo lupi šakom o sto! :D
Ma nema, ovde dok ne lupis sisom o sto, niko te ne ferma.
:D
http://vukajlija.com/kalio-se-s-najboljima-po-zadimljenim-birtijama/468237
http://vukajlija.com/udvarao-sam-se-damama/468241
Pa lupi sisom, kad već Peki nije tu da on lupi sisom! :D