"Први глас Србије" и умоболност жирија

  1. Маните ме верника комунистичких транзитора.

  2. Кења ми се одцелог квиза. Толика шитчина да је то невероватно.

  3. Др Јанковић
    Децхки, што сте тако ускоумни? Зашто би верник морао на веронауку?

    Niko to nije rekao...Ona je rekla: Ja sam vernik, krtštena sam u crkvi! A posle nekoliko recenica je rekla: Nisam luda da idem na veronauku ako NISAM vernik! Očito ima neki problem u glavi!

  4. Hoće da kaže da ne bi išla na veronauku da je nevernik.

  5. U pravu si Reme, nisam još popio kafu :D

  6. "Doslednost je odlika ograničenog uma"

  7. Е него је л' може неко да ми дефинише сатанисту? Пре свега нек се базира у шта тај верује, а не на шта се фура. Имам неку теорију, а не бих да лупам тотално. Верују у Сатану или не верују у Бога па се курче и истичу то и исмевају оне који верују?

  8. Е него је л' може неко да ми дефинише сатанисту? Пре свега нек се базира у шта тај верује, а не на шта се фура. Имам неку теорију, а не бих да лупам тотално. Верују у Сатану или не верују у Бога па се курче и истичу то и исмевају оне који верују?

    http://www.churchofsatan.com/ Imaš sve ođe, ideologiju, kurce palce i sve ostalo.

  9. Мрзи ме да читам све. Хего хтедох да питам, они славе Сатану, што значи да верују у њега, а пошто је Сатана лик из модерних религија, да ли одатле следи да они верују и у Бога, само га не воле? Мислим глупо питање, али по тој теорији они су верници.

  10. Al stvarno vas ne kontam. Pa ovo je šou koji treba da dobije popularnost i naravno da će da meću neke čudne i drugačije likove na tv i naravno da će reći ovima da ih podjebavaju. Većini se to sviđa i šta ćemo sad. Meni generalno idu ti šouoovi na vr' kitice al Bože moj, ne gledaš tv i super ti je.
    Nek pljuju sve koji jesu za pljuvanje, nek zajebavaju sve koji jesu za zajebavanje, treba. Šta on da kaže nekom debilu koji nema pojma da pjeva, ne zna da sastavi prosto proširenu rečenicu? Da mu titra jaja sa odgovorom?
    Meni nisu jasni ti likovi što se prijavljuju, jel imaju oni sluha, jel imaju oči?

  11. Мрзи ме да читам све. Хего хтедох да питам, они славе Сатану, што значи да верују у њега, а пошто је Сатана лик из модерних религија, да ли одатле следи да они верују и у Бога, само га не воле? Мислим глупо питање, али по тој теорији они су верници.

    Za njih je to neka vrsta entiteta koji predstavlja bunt, slobodu i taj neki fazon.

  12. Na vešala nevernike!!! i jebenu televiziju!!!!!!!

  13. Pa ovo je šou koji treba da dobije popularnost i naravno da će da meću neke čudne i drugačije likove na tv i naravno da će reći ovima da ih podjebavaju

    Baš to ko što već rekoh to je šou i tako se i ponašaju
    Nije da branim ikog iz žirija mislim ja ovo dvoje neznam ni ko su a ovaj treći mi je cukić al verovatno su im rekli da se ponašaju ko kreteni jer jelte treba privući publiku

  14. @dusan1001: Има у нику три шсетице, а верује у Бога? Е, свашта! Мислим, можеш ти да слушаш и метал, није битна музика колико је битна порука песме. Па нису ваљда сви металци сатанисти? Јесте да се везује сатанизам уз њих, али ваљда има неког да не велича таму, смрт, Луцифера и остале ствари везане за сатанизам, а да је металац.

    @Др Јанковић: Свеједно. Било како било, није било јавног бламирања. Дођеш на аудицију или донесеш неки свој снимак па ако прође, прође. Морао си раније пeсму да направиш и снимиш да би био звезда, а сад прво као направе звезду па му тек онда праве песме. Тако су нпр. Ана Бебић или Сајко или ови Грандовци постали и проглашени за (музичке) ЗВЕЗДЕ без иједне снимљене песме. Смешно.

    @Роки Билбао™: Једно је композитор, а друго инструменталиста. Имаш људе који добро компонују, али не свирају перфектно, а имаш и феноменалне инструменталисте који се не баве компоновањем. А и логично је да песме једног композитора често личе једна на другу. Сваки композитор има у глави и има 10-15 различитих идеја за музику, и на сваку тему прави по неколико варијација од које прави посебне композиције. Тако ти је то.

  15. Jebote, a ja nekad mislio da je onaj 3K dur sranje.

  16. http://www.churchofsatan.com/ Imaš sve ođe, ideologiju, kurce palce i sve ostalo.

    Ово није сатанизам, ово је атеизам који користи име Сатана и сатанизам да би привукао овце.

  17. Хего хтедох да питам, они славе Сатану, што значи да верују у њега, а пошто је Сатана лик из модерних религија, да ли одатле следи да они верују и у Бога, само га не воле? Мислим глупо питање, али по тој теорији они су верници.

    ЛаВејанци јок, они су ко што горе рекох тешки корумпирани атеисти, а теистички сатанисти славе чуда муда од божанстава, и поред тога и Сатану. Бог се већином спомиње као Тиранин или Узурпатор.

  18. Ово није сатанизам, ово је атеизам који користи име Сатана и сатанизам да би привукао овце.

    Šta je pravi Satanizam, onda?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.