Prijava

dzoni štos izbriso onaj prvi post bio je bolji lolo

Обрисао сам га да не би отишао пуно ван теме. Написао сам мало блажу верзију на другој теми.

Владо не може да буде Сајмон Кауел. Хтео би он, али не иде му. Док је Сајмон про у томе, ја не могу да сматрам да неко ко је певао сентише и коме је демографија 94,3% жене и они који се осећају њима за'ебани дечко и подјебатор пар екселанс.

Онај с'с брадицу - ако је проговорио пет речи кацам ја гледао, сеци ме где сам најтањи.

Она риба - Ме..лепа је за гледати. Пола Абдул по српски је канда требало да буде, али јој фали чињеница да је Пола била допадљива..и да је била пијана 3/4 свих емисија.

Понаваљам, ону Украјинку бих женио да ми рађа децу расну!

Мени је драго да је она шугава готичарка испала. Глупа имитаторка певачице групе Најтвиш. Има 16 година, не воли да излази, скупља се са својим истомишљеницима по кућама, бави се окултизмом, слави смрт и велича Луцифера. Ја на такве гледам као нижи облик живота и немам ни грам толеранције за њих. Доста ми је овог мрака у коме нас држе ови шугави политичари већ 20 година, још ми само фали и тама на музичкој сцени. Ако ми је оваква алтернатива Јелени Карлеуши, онда треба забранити музику у Србији. Свака част жирију. Хвала Богу, мало више се разумем у музику јер свирам сасвим довољно дуго, а познајем и музичку теорију веома добро и зато јесам компетентан да говорим о музици и знам да то што ова покушава да имитира, а не да пева није музика него силовање и испирање мозга.

http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/92072_700b.jpg

А што се емисије тиче, Влада је воловска балега у друштву са два брабоњка.

http://www.youtube.com/watch?v=X7LuHcN7Xuo&NR=1

Ево још једна дискриминација на основи типа облачења и размишљања.

Kakva je ovo rasprava,molim vas? Valjda je svima poznato da Vlada GEJorgijev, i ostali sluze tu samo da ponizavaju takmicare koji imaju svoj stil (koji ce ih proci kada odrastu,naravno) kako bi emisija imala gledanost.Da su svi takmicari jednako tretirani, sa normalnim komentarima u skladu sa njihovim vokalnim sposobnostima, da li bi iko gledao i otvarao ovakve teme po forumima?Ovako, vi se raspravljate a Vlado mlati pare za jos jedan spot i pesmicu vrste kao i sve do sada, na koju ce klinke i moja naj drugarica balaviti.Dok ce, do kraja emisije svi znati imena "ribe u sredini" i "lika koji nije Vlado"...U ovoj emisiji se trazi osoba koja dobro peva, a nema neki izgradjen stil i stav koji ce joj oni kasnije napraviti i eto ti jos jedne zvezdice koja ce se zaboraviti do pocetka jos jednog Velikog Blata.

Јесте ли приметили како онај са брадицом хоће да личи на једног од певача Јандриног јата? Проклети позери и јаташи!!

Saša Popović je za njih mali, jebeni, štrumf i po ponižavanju takmičara im nije ni do kolena! Ovu dvojicu bih isprebijao motkom umazanu u kravlju balegu, a ovoj u sredini bih doveo moju drugaricu muškaraču da joj uništi rektum streponom!

Мени је у основи више мука од оваквих емисија. Сви би у Србији само да певају и да глуме. Ваљда има и других занимања. Свака телвизија има неко своје такмичење. Доста више са тим. Некад су постојали музички уредници у дискографским кућама који су имали слуха, али и њуха за потенцијално доброг певача или бенд, небитно о ком се музичком правцу ради. Певачи и музичари уопште су постајали звезде због својих песама, а не због трачева и скандала. Сад се све своди на физичко и психичко малтретирање оних који би да буду звезде. Сад испаде да прво направиш звезду, а онда се за ту исту звезду праве песме. Смешно. Фора је да се песмама, па тек онда појавом неко допадне публици, а не обрнуто. Али изгледа да се сад намеће то да мораш да се прво допаднеш и будеш занимљив публици глупирањем, бламирањем и прављењем скандала, а песме... Ма ко те пита за песме. Убедиће телевизије и њихови уредници да је ИН та музика, односно те песме који су ти одређене да снимиш и све ће се ложити на то.

А за Владу се не слажем. Човек је врхунски инструменталиста, гласовне могућности му нису нешто специјално и свиђа ми се то што пева песме за жене (јебеш музику ако се девојке и жене мало не овлаже на твоје песме и не расплачу се уз неки стих). Е, сад што се смеје и зеза неке, апсолутно је у праву. Многи од такмичара нису ни свесни колики су кретени.

Лена Ковачевић (највеће и најбоље дело Душана Ковачевића) је завршила музичку академију у Амстердаму и њено мишљење је можда и најмеродавније.

Овај Саша Милошевић - Маре ми је познат као аутор песама многих бивших и садашњих Грандових певача, а није ми познато да свира неки инструмент, тако да не знам где се од толиких композитора сетише баш њега да одреде да буде у жирију. Боље да су ставили Сашу Драгића, Мирка Вукомановића или најбоље Петра Јањатовића. Мада мислим да би Петар Јањатовић био још суровији.

Некад су постојали музички уредници у дискографским кућама који су имали слуха, али и њуха за потенцијално доброг певача или бенд, небитно о ком се музичком правцу ради.

Грешка. Почетком осамдесетих на јавној сцени и на телевизији готово да није било места за групе које нису представљале нови талас, само ретки су се провукли (на првом месту Рибља Чорба и остали). Али, треба имати у виду да то није било време толико широко распрострањених информација, те се и до певача теже долазило.

Сви би у Србији само да певају и да глуме. Ваљда има и других занимања.

За неког је ово прилика да мало покаже свој таленат ван своје собе, тако да не можеш баш све стрпати у исти кош. Али, већина који ту долазе су позери.

Човек је врхунски инструменталиста

Zašto ja onda ne razlikujem njegove pesme, možda zato što je u svakoj ista matrica? Sišo bugarski međed sa Durmitora ili, sa sve njegovim plačipičkastim tekstovima.

Sišo bugarski međed sa Durmitora ili, sa sve njegovim plačipičkastim tekstovima.

Ako je on međed, pile je pit-bul.

http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled-72.png
Nie mi jasno vernik je a sluša metal :(
Zbunjen sam
Sad mi skrnavo da spemujem kad mi ovako fino odgovorila lololo

Gledam sad komentare,Dušane.Ti si napravio neku pometnju,totalnu. :)

Девојка је изгледа баш мица.

Ona je prvo rekla da je vernik... Pa da nije pukla da pohađa časove veronauke ako NIJE vernik? Jel to vama jasno?

ПОХАЂА ЧАСОВЕ ВЕРОНАУКЕ ХАХАХА КАКВА ДИЛЕЈА

Hahahahahahahha dileja

Децхки, што сте тако ускоумни? Зашто би верник морао на веронауку?