![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Pa ja kao da dam žensku perspektivu, ali niko me ne konstatuje :D
Grujane više puta sam rekao da si mudar, i stojim pri tome i dalje. Znam da joj se svidjam. Znam da ona neće da prevari dečka, i rekao sam joj da poštujem to. Ali sinoć je ona to takoreći uradila. Ujutru kad sam ustao stigla mi je poruka od nje '' :* ''. Raskinuće ona s njim, vidim ja, pitanje je dana, ali taj dan mora doći što pre. Ozbiljna je priča, devojka je andjeo, i želim vezu s njom. Svetica je, verovali vi ili ne.
Ja mislim da je taj.
Da l' ti možeš da nađeš, neku, mislim, bez komplikacija?
http://www4.vukajlija.com/var/products/posters/201003/6318/objasni-im.jpg?1301801239
Znam da joj se svidjam. Znam da ona neće da prevari dečka, i rekao sam joj da poštujem to. Ali sinoć je ona to takoreći uradila. Ujutru kad sam ustao stigla mi je poruka od nje '' :*
E sad znam da zajebavaš.
Ja sam za to da otvoris jednu temu sa nazivom "Maestrovi ljubavni problemi", te jebo bi skrndelja, te zaljubio si se, sad te ova lozi... E da, i mislim da te riba zavlaci zesce, tako da nemoj mnogo da se primas, il' udri u glavu il' vataj nesto drugo. I da dodam, NIJEDNA NIJE SVETICA!
Сад је као анђео, а на прошлој теми била скрндељ. Мојне да си лицимур.
decxko idi nadji pravog skrndelja i navali u nekoj udzerici videces da je dobar trip
Hoćeš da kažem da lažem i izmišljam??!?!?!?!?
Што неко рече давно једном: ''Дошао си у легло спрдње да тражиш савет''.
Погледај реално, људе боли курац за твој проблем, само ће се спрдати.
С друге стране, капирам да тролујеш. Невероватно ми је да си толики пајсер.
Skrndelj je bio samo opcija, i nisam je jebao. Ova je druga devojka, jeste li retardirani?
Зајеби рибу онда. Наватај тог дечка, он је из Немачке.
Skrndelj je muško??!?!!!!?!? Tam tam tam taaaaaaaaam
http://www.dramabutton.com/
Upravo to Culle.haha :D
Moj problem je 'nazovi-dečko' iz Švabije, koji u Srbiju dolazi za mesec dana, i ona nikako ne može da načini taj prelom, da ga nazove i kaže: Jebiga, daljina je učinila svoje, postoji neko drugi, bla bla bla. U fazonu žao joj lika. Pokušao sam na sve načine, uz nadljudske napore, i pričama na koje bi pala i Marijana Mateus, ali jednostavno, ona je svetica, i ne može to tek tako da uradi. Kako da jebeno završim stvar?!
Брате, извини што ти ово кажем, али курац мој је она светица.
Преварила момка, и раскинуће са њим због тебе, ајде ок, и само ми речи следеће, како не очекујеш да то исто теби уради после??!!??!!!
A poneko će i namerno da minira kolko se može, nerast tovljenom ne veruje :)
Svejedno, ko što rekoh gore ako se lik vraća za stalno nema šanse, možda se klima al da popusti - teško.
E, sad, nakon povratka imaš šanse ako... produžetak monologa Gruje Tarota
... ako joj prizna da je tamo varao ko što sigurno jeste, švabice su to. A i Evropa ume da udari ljudima u glavu pa pod uticajem silne demokratije i razumevanja među polovima dobiju napad iskrenosti.
... ili ako je decxko postao gej, i to je jedan od hazarda produženog izleta u Evropu. Recimo da su ga navukli u neki s/m kurveraj pa nije rekao na vreme "Fluggengegeholen", dopadne se ljudima.
U oba slučaja, ako si ostao s njom u dobrim odnosima - imaš zicer.
Pre svega: Hvala ljudima koji pokušavaju da kažu nešto pametno. Troldžije, nećete jebati (mada vi to znate i bez mene)! :)
Što se tiče dečka, ne poznajem ga lično. Video sam ga na fb-u. Izbio bih ga od batina, ko 2 i 2. :) Neće ostati za stalno u Srbiji. Dodje tako 3 puta godišnje. Zna ona da je ta veza imposibl. Znam da neće mene danas sutra prevariti, jer sam ja dominantni alfa mužjak, a ne tamo neki gasterbajter.
Kakve kokoške...
Ja za ovo mojih godina nisam ovakvo većanje videla ni među ženama.
A ti, Maestro, ako će već da raskine za mesec dana, čekaj, nećeš da osediš. I ne tera te niko na post do tad, ženjen nisi, mada koga briga danas i to.
Bilo kako bilo, trol ili ne, mnogo ti bre, zabavno u životu! :))