dzimi, nemoj si profi cinik da im kvaris igracku a jos nisu ni poceli. ja to radio na par tema pa me samo mrze, a kad se sve razvodni i razljigavi i ne funkcionise, onda mi vise nije milo ni da kazem pa jel sam vam reko.
tako ce bude i sa ovim... ko ce bre da ceka do 14 januara? (tad je 5 god).
dzimi, nemoj si profi cinik da im kvaris igracku a jos nisu ni poceli. ja to radio na par tema pa me samo mrze, a kad se sve razvodni i razljigavi i ne funkcionise, onda mi vise nije milo ni da kazem pa jel sam vam reko.
А бе, Целте, гледам на време да се квалификујем за највећег патрипупера, смарача и сл. јер ЗНАМ да ће да уведу и то.
ЗНАМ! МОРАЈУ ДА УВЕДУ! ЈЕР АКО НЕ УВЕДУ...
Секси по стилу писања? Мислиш, као пише, а мени се дигне моја сукаљка? Или ја пишем, а неко лучи влагурину у гаћама... Интересантно. :)
Može i tako, a može i ako si video autorku uživo, ma ako misliš da izgleda seksi (da ne kažem lepo, to je prežvakan izraz lololo) :)
Па то је баш безвезе. Ајде онда за сваку категорију да бирамо шта други виде. Типа, ја сам хомофоб, не смем да признам да ми је мушкарац секси, па ћу да изаберем Смарка, јер је то тако политички коректно, ако ме разумеш, нико неће да ме осуди ако одаберем Смарка. А ако одаберем рецимо ЈТУ-а, сви ће помисле да сам геј? А? А? А? :)
Ja ni nisam hteo da glasam za mušku kategoriju (kao ni bilo koji drugi muški autor), ali sam jebeni perfekcionista. Mada, dame se dobro izjašnjavaju u ovoj kategoriji. :)
Баш ме интересује како ћете да изађете на крај са силном папирологијом и ко толико нема живот, па да пребројава гласове и притом води рачуна која је категорија гласача.
Ma lako je to. Desetak minuta posla.
Мислиш, нешто као сушта супротност Могше? Њега су тек скоро провалили, а ту је годинама.
Секси по стилу писања? Мислиш, као пише, а мени се дигне моја сукаљка? Или ја пишем, а неко лучи влагурину у гаћама... Интересантно. :)
TI se sprdaj meni se javila jedna Vukajlijašica na konverzaciju vrste PEVETe i rekla je da je ložim... A nema mi slike, godina, broja patika... Loži je sigurno to što je procenat mog korišćenja latiničnog Š 1,32%, a u horoskopu piše da to imaju samo jebači! Š je Šexy :D
TI se sprdaj meni se javila jedna Vukajlijašica na konverzaciju vrste PEVETe i rekla je da je ložim... A nema mi slike, godina, broja patika... Loži je sigurno to što je procenat mog korišćenja latiničnog Š 1,32%, a u horoskopu piše da to imaju samo jebači! Š je Šexy :D
Кул, а шта да радимо ми који смо трн-оф? Хоћу и ја награду за то, иначе сам се ђабе трудио.
Жемо мени једна наградица у виду изласка на чајић са неком фином вукајлијашицом, старосног доба 18 до 31? Ипак сам доста чукао.
Е, распитао сам се за оно, не могу да се сетим на којој теми си беше питао.
1500 ђунти орал, 2000 секс. За перверзије се нисам распитивао, фрка ми да се задржавам тамо.
Хвала за инфо, али одустао сам од тога, гледаћу да нахватам нешто на олдскул варијанту, па чак и по цену бруке. Ову мисао је проузроковала једна прсата, четрдесетогодишња тета која ми се курвањски осмехнула у Максију, бар мислим да јесте.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
neocekivana sila koja sluzi da se niotkuda pojavi i kaze ti gde gresis i sto to nece da radi, bez da ti da resenje :)
А бе, Целте, гледам на време да се квалификујем за највећег патрипупера, смарача и сл. јер ЗНАМ да ће да уведу и то.
ЗНАМ! МОРАЈУ ДА УВЕДУ! ЈЕР АКО НЕ УВЕДУ...
Džimi's quotes:
Može i tako, a može i ako si video autorku uživo, ma ako misliš da izgleda seksi (da ne kažem lepo, to je prežvakan izraz lololo) :)
Ja ni nisam hteo da glasam za mušku kategoriju (kao ni bilo koji drugi muški autor), ali sam jebeni perfekcionista. Mada, dame se dobro izjašnjavaju u ovoj kategoriji. :)
Ma lako je to. Desetak minuta posla.
Pozitivno. :)
Џими, МОГУ ДА ТЕ ПОВРЕДЕ АЛИ НЕ И ДА ТЕ ПОВРЕДЕ !
Кул, а шта да радимо ми који смо трн-оф? Хоћу и ја награду за то, иначе сам се ђабе трудио.
Trn-of? To je negativna nagrada. :)
Pa ti si bre u moderaotirma moguć, ljudi te karakterišu i kao trola (aj da im verujemo...) Biće tu mesta za tebe...
Nego tebi izgleda stalo da budeš Šexy, vrbuj autore, kaži im da ćeš da ih probiVaš ko milica :D
Jbg, ne može ni svako jebozovno da posti na forumu, neki smo seksi a neki i niste.
Жемо мени једна наградица у виду изласка на чајић са неком фином вукајлијашицом, старосног доба 18 до 31? Ипак сам доста чукао.
Nego tebi izgleda stalo da budeš Šexy, vrbuj autore, kaži im da ćeš da ih probiVaš ko milica :D
Видиш, кад си већ поменуо... Има логике.
Него, је л' има ту неке награде, како беше? ::)
Е, распитао сам се за оно, не могу да се сетим на којој теми си беше питао.
1500 ђунти орал, 2000 секс. За перверзије се нисам распитивао, фрка ми да се задржавам тамо.
Bez spema. Nemoj i tebe da opominjem, Džimi. :)
Kuku majko, kako ste zakomplikovali...
Како онда да се пробијем?
Хвала за инфо, али одустао сам од тога, гледаћу да нахватам нешто на олдскул варијанту, па чак и по цену бруке. Ову мисао је проузроковала једна прсата, четрдесетогодишња тета која ми се курвањски осмехнула у Максију, бар мислим да јесте.
Куку лелеееееееее
Титфак! Фак јеа!
Научи да пишеш ололо