Čitam po forumima reakcije na povraćaj Pavlovića. Prvo drago mi je da dođe Grobar u Partizan. I to na poziv navijača. Drugo sigurno je pojačanje za ovaj tim. A treće imam utisak da će posle svega da odigra vrhunsku sezonu.
Sad kad se Saša vratio i Gagi kapiten oporavio ponovo imamo iskusan tim koji će od ovih mladih izvlačiti maksimum, još da dovedemo pleja pa makar i srednje žalosnog i ova sezona će biti ko i svaka prethodna.
Iskukaste vi ovih par meseci lepo, na kraju ispade dosta respektabilan tim.
Crnac, Gagi(Muric), Sasa, Macvan i Gagic, skroz dobra petorka, uz povremeni bljesak Tepare, Vanje ili Milutinova, svakog mozete da dobijete komotno.
To je jedna od najlegendarnijih scena svih vremena. Sva trauma, šizofrenija i kompleks pokazan kroz jedan gest navijača i u Simonovoj faci. Hvala im za to. Dok su se opasuljili i shvatili koliki su ispali ljaljani već je bilo kasno.
Pa ja sam i rekao da ne očekujem zvučno ime, a ova dvojica, barem po mom mišljenju za ABA ligu jesu zvučna imena.
Čitam po forumima reakcije na povraćaj Pavlovića. Prvo drago mi je da dođe Grobar u Partizan. I to na poziv navijača. Drugo sigurno je pojačanje za ovaj tim. A treće imam utisak da će posle svega da odigra vrhunsku sezonu.
Sad kad se Saša vratio i Gagi kapiten oporavio ponovo imamo iskusan tim koji će od ovih mladih izvlačiti maksimum, još da dovedemo pleja pa makar i srednje žalosnog i ova sezona će biti ko i svaka prethodna.
Kamo sreće da je Dalo na nivou srednje žalosnog pleja, onda ne bi morali više da se pojačavamo, ali je on crna rupa ovog tima. :)
Nema veze prodaćemo ga dogodine Nižnjem Novgorodu ili Krasnom Oktobru....
Iskukaste vi ovih par meseci lepo, na kraju ispade dosta respektabilan tim.
Crnac, Gagi(Muric), Sasa, Macvan i Gagic, skroz dobra petorka, uz povremeni bljesak Tepare, Vanje ili Milutinova, svakog mozete da dobijete komotno.
Prošle godine Boris Dalo je bio loš. Ove godine je gori od toga.
Dalo ima lošu mehaniku šuta, pritom ne sme da šutira kad mu se pruži šansa, jer se plaši da ne bude krivac. Poslaćemo ga na kaljenje negde.
Svi vi terate Gagica u startnu ali ja mislim da mesto u prvoj petorci vise zasluzuje Milutinov.
Milutinov je dosta napredovao, ali obojica su dobri.
Страва, још плеја да доведемо и центра и имамо петорку, лол.
Kakvo crno kaljenje, pa i onako je crn. :-)
http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2014/06/21/16760618/Zvezda.jpg
naletim na ovakvu sliku pa mi ih bude zao :(
To je jedna od najlegendarnijih scena svih vremena. Sva trauma, šizofrenija i kompleks pokazan kroz jedan gest navijača i u Simonovoj faci. Hvala im za to. Dok su se opasuljili i shvatili koliki su ispali ljaljani već je bilo kasno.
Gledam sad ovu sliku. U grotlu musavaca a nigde ciganskih obeležja... Osim Simona koji mora da nosi dres po službenoj dužnosti!:-)
Pa uvelicaj sliku. Majice srbija, brigate duksevi i majice dok se zemlja oko sunca krece...plus par obicnih majica koje se vide.
Težak blam od slike. NISMO SVI MI CIGANI TAKVI ! Neki od nas manje smrde.
Edit: i ove srbija su zvezdine, da ne razumes pogresno mada verovatno znas ako si na navijackoj sceni toliko dugo koliko pricas.
Eno i jedne sever u transu luduje...manje visesci su u navijackim obelezjima.
ja buraz vidim 10 crnih i 4 crvene. koja je fora stampati crne majice a navijas za zvezdu? da vas ne bi sljepali po gradu?
Možda se provuku da im ih ne skinu. Mislim skrenuta im je pažnja, i to.