KK Partizan

1. haha čime se ti opterećuješ

2. Imamo crne, crvene, sive i bele stvari.
    Vi imate bele, crne i sive.

Crvene majice nisu bas preterano prakticne za prosecnog navijaca nazovi ga i huligan ako hoces slozices se?

A ne plasimo se svi sljepanja po gradu jer nemamo svi 9 godina.

3. A ne stvarno sad, baš je to bio loš potez. Ja sam izneverovao.
    Baš zbog onog "ma bole nas kurac" fazona i onda urade o. Tripujem da Simon nije hteo nego se usro.

4. Simon je morao brate...jos veca bi bruka bila da mu je neko nalupao samare.

Pa seti se samo kimija i scepe kako je izgledalo

5. Po faci mu se tada videlo da je luz-luz situacija

6. Gledam sad ovu sliku. U grotlu musavaca a nigde ciganskih obeležja... Osim Simona koji mora da nosi dres po službenoj dužnosti!:-)

Hahah daj bre Penzose, mator si čovek, a lupaš gluposti ko da imaš trines godina. #NouOfens

7. Jeste, smorio se ko pas. Onako ko popišan, a mora šta će. Jebiga. I u dobru i u zlu :)

8. Neego, dje vam evroliga? Hehehe

9. 18 naših majica, pa se pušite.

10. http://elakolije.univerexport.rs/slike_pro/pro_v_0051958.jpg
    ево вам да имате за блесингејма.
    нормално, без холестерола, да може и дуло мало да чапне.

11. Pa seti se samo kimija i scepe kako je izgledalo

Bolje se vi setite Bogdanova i Dunjica sa Dzenkinsom. Prico je on simonu sigurno kako mu je bilo. ;)

ZA SAT IPO GAGI, SASA, MACVAN, MILUTINOV, TEPARA I MARINKO JEBU JESE A MI GLEDAMO JER SMO VOAJERCINE!

12. Okačite link neki dobar, sa srpskim komentom.

13. Zar vas ne prenosi HRT?

14. Bolje se vi setite Bogdanova i Dunjica sa Dzenkinsom. Prico je on simonu sigurno kako mu je bilo. ;)

Uporedio sam sa scepom jer su obojica kapiteni.

Uostalom ovo sa djenkom nije sigurno da je bilo u toj formi.

Kada budete prihvatili da neko moze nesto da kaze navijacki neobojeno bice vam lakse u civotu.

15. ajmo sada kalkulacije :D

Lietuvos 6 1
    Banvit 6 1
    Krasny 4 3
    Asesoft 3 4
    Hapoel 1 6
    Partizan 1 6

Mi moramo da dobijemo tri do kraja, i u toj situaciji asesoft ima mogućnost da pobedi jednom. E sada i sa dve pobede bi u nekoj kaklulaciji mogli dalje, ali da se ne napinjemo, tri nam rade posao.

16. bilo bi dobro da se ide dalje zbog broja utakmica. isto tako bi bilo bolje da se ispadne zbog troskova. jbg sad od 2 zla bolje izabrati

17. prolece cvetno doslo na prag ja tebi vise nisam drag,

18. bilo bi dobro da se ide dalje zbog broja utakmica. isto tako bi bilo bolje da se ispadne zbog troskova. jbg sad od 2 zla bolje izabrati

E ako se ne varam troškove utakmica pokriva sam evrokup(putovanja), oni su organizatori. A klubovi ove tehnikalije sa obezbeđenjem i to. Opet, da ne bude posle nisam 100% siguran.

Svakako bi bolje bilo da se ide dalje, bez razmišljanja. To bi otvorilo vrata i za pleja, ipak i njima treba takmičćenje u kojem će da se pokažu, a EK je mnogo veće tržište no da se igra samo ABA liga.

19. Badnje vece, dve hiljade desete, Partizan igra sa Lijetusom, ori se Da volim crno bele ponosno kazem svima, ja sa najeo pasulja, pecene ribe, popio nesto i seo da gledam...Milko Bjelica i Pop igraju za njih kao i Borovnjak, Aron Baynes sadasnji clan SAS, kod nas muz Katerine Sotirovic najefikasniji, Slava Vranes 13p 10 skokova...dobismo, puno mi srce, vijam badnjak po rukama...posle izasao napolje kad ispred kladionice Brazil cica jedan skace kaze uzeo 50 soma na Partizan...SRECAN BOZIC CIKO! SRECAN KAKO NIJE SINE! ZIVIO!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.