KK Partizan

1. Inače Pseto nije grobar hahaha

2. Ma i ja bio jer moram da lezim kurac bi ih inace gledao haha

3. Toliko se plašite i ovako skrnavog Partizana da ne izbiva sa vaših malih ekrana. Novembarsko/decembarski euforični navijači.

Elem, igramo kao Radnički. Divlje, nepredvidivo, nadasve mučno, odbrana ne postoji, napad još i nikako.

No, zna se da smo vazda krš bili do februara tako da sam još optimističan. E ako u februaru budemo igrali ovako onda stvarno nema čemu da se nadamo. Uzećemo titulu u domaćoj jer smo tako u mogućnosti, ovo ostalo mrka kapa.

4. Ja se usro brate, cak sam vas snimao na vhs da uvece jos jednom pred spavanje pogledam kolko ste losi da se smirim

5. Jbg, očekivao sam da će mo ih dobiti na mišiće, i tako je i izgledalo 25 minuta, o dalje ne vredi trošiti reči, ko je gledao sve mu je jasno.

Nisu mogli večeras Pavlović i Dragan da igraju na njohovom nivou, prva utakmica jednom posle 11 meseci, drugom posle 5, od njih ništa nisam očekivao, ponavljam večeras, već od naredne utakmice će to biti mnogo bolje.

Šteta za dobre partije Mačvana i Andrića, i solidne Marinkovića, ostalo ništa, očaj, za Tepića sam taman pomislio da se vraća u neku formu, a on večeras bio nesigurniji od Dragana, mislim stvarno. Milutinov rešio da skuplja lične večeras, ne poene i skokove.
    Gagić bio živ na moment i toliko, opet ništa. I da napomenem, prvi put ove sezone da vidim jedan košarkaški potez od Daloa, ostalo je bilo jad i beda.

Sve sam mišljenja da Dule večeras ne bi ni ubacio Pavlovića (to je i sam rekao) i da bi Dragan igrao 5, 6 minuta da se Edo nije povredio, ovako je njegova minutaža za prvu utakmicu bila iznuđena, 15 minuta, vidno nesiguran, Bertans je npr prvu posle povrede odigrao svega 3/4 minuta iako je utakmica bila rešena te je mogao i više da igra. Tako da šteta, Murićeva povreda nije mogla da dođe u nezgodnijem trenutku po nas, ali na svu sreću nije toliko duga, brzo se vraća,

6. Danas sam procitao da se vraca za 4 nedelje edo? Jel to sad neka druga info ili to smatras kratkim odsustvom?

7. pseto88
    Danas sam procitao da se vraca za 4 nedelje edo? Jel to sad neka druga info ili to smatras kratkim odsustvom?

Pa kada uporediš sa odsusvom Dragana, 4 nedelje jeste kratak vremenski period. :D

Samo mi nije jasno kako je OVAJ Hapoel pobedio Makabi 30 razlike?!
    Mislim jasno mi je da je Makabi malo slabiji ove sezone, poraz od Cedevite kući, npr, ali opet?!

8. Pa jeste kada se tako uporedi, inace nije jbg 4 nedelje je 8 utakmica...

Ma hapoel igra 50% bolje u domacoj ligi... To sam danas procitao u sportu, da se ogradim.

9. Не знам, можда сам будалетина, али ово прети да постане мој најомиљенији тим Партизана од кад гледам а то је рецимо нека 1996. година. Плус плеј. Досад ми је најомиљенија ова претходна генерација, нажалост осакаћена повредама, која је, сигуран сам могла у топ 8 да није укрштених лигамената лоло.

А ово има да изгледа феноменално, плус плеј. Тренутно су негледљиви, ал заиста катастрофа хахах, баш смешно делује, али свако ко зна мало кошарку зна да су овде финална ретуширања слике потребна за супер ствар. Плус плеј.

10. Mi bez pleja necemo proci ni polufinale protivpozarnog kupa :D

Jedina dobra stvar kod ovog ispadanja je sto sad ima samo da treniraju sa Duletom i da se vozaju po Jugoslaviji. Losih je mnogo gore. Od toga da ce igraci MNOGO manje napredovati igrajuci jebenu ABA ligu samo, preko toga da nece uzeti neku kintu od karata, do toga da cemo KURCINU da dovedemo pleja koji ce da juri mastan ugovor za dogodine u jebenoj ABA ligi gde postoji 5 normalnih ekipa ovo ostalo buranija.

Jebiga, trebali smo nekog crnca da zajebemo i potpisemo dok su postojale sanse za prolaz u EK, sad ce to mnogo teze ici i samim tim cemo morati losijeg da uzmemo.

Blesingejm bi legao ko budali samar, ume da probije jebeno da podeli asistenciju a ne gadi se ni da sutne ni da iznese na kos, plus mu je kontrola lopte lvl 9999 u odnosu na Teparu i Daloa.
    NEko danas pomenu da placaju cibosi Blesavog 20k mesecno, i ne da je lupio nego javljaju probijanje zvucnog zida u skotskoj. Ima manje, a i to mu je neredovno, i zato nije produzio ugovor. Zato lepo nek Danilovic nadje nekih 80-100k evra i nek poptpise blesavog za ovih 8 meseci i bog da nas vidi.

11. Jebem ti sve koja napacenost izbija iz ovih cergara svaki put kad izgubimo. Imaju najjaci tim posle ko zna koliko godina i glavna preokupacija smo im mi. Al to je valjda i normalno kad navijaju za tudji klub. Da nije tuzno bilo bi smesno.
    Sinoc je bilo nerealno da dobijemo bez Murica, Gagi i Sale sa jednim treningom sa ekipom nisu mogli bolje.
    I prestanite da kenjate po Tepari decko igra 35 minuta u proseku dusa mu je u nosu, jos mora da juri brze od sebe celu jebenu tekmu.
    Sa Saletom, Gagijem i Edom opet imamo prejaku spoljnu liniju. Tu je i mali Vanja. Bez pleja moramo u prve 4 ekipe sa plejom(mada ne verujem da cemo ga dovesti) smo lagano prvi favorit lige.

12. NEko danas pomenu da placaju cibosi Blesavog 20k mesecno, i ne da je lupio nego javljaju probijanje zvucnog zida u skotskoj. Ima manje, a i to mu je neredovno, i zato nije produzio ugovor. Zato lepo nek Danilovic nadje nekih 80-100k evra i nek poptpise blesavog za ovih 8 meseci i bog da nas vidi.

Niko nije lupio, nego sam ja napisao da je tražio povećanje ugovora na 20 000 evra, a sa Cibosima se dogovorio da prva tri meseca igra za 15, pa posle da mu povećaju na 20 000 mesečno. što ovi nisu mogli da isprate. Tako stoji u tekstu koji je CKM kačio. Al voliš ti da se prosereš, znam ja...

Jebem ti sve koja napacenost izbija iz ovih cergara svaki put kad izgubimo. Imaju najjaci tim posle ko zna koliko godina i glavna preokupacija smo im mi. Al to je valjda i normalno kad navijaju za tudji klub. Da nije tuzno bilo bi smesno.

Tucani, napaćenost izbija samo iz tebe, pseto i ja smo izgleda jedini gledali tekmu, tj samo smo se mi pojavljivali za vreme tekme, tako da to što dođeš dan posle utakmice iskenjaš nešto i praviš se pametan, okači mačku o rep. Par ljudi i sa "vaše" strane gleda oba blizanca, pa bar 60% vas gleda Zvezdu u EL, tj od onih koji vole i prate košarku.

13. ma i da ne dodje nikakav plej, ovakav sastav moze samo uzlaznom putanjom da ide... samo se nadam da ce biti dovoljno za evroligu.

14. Ma ja, to sto se ne javljam za vreme tekme ovde to automatski znaci da ne gledam tekmu. Jasta mori. Dodjem jednom mesecno na vuku dodjem ovde na temu i samo vidim vas kako serete po nama. Znaci uopste niste napaceni, jok. Volim kosarku i kad imam vremena pratim al vas gledam samo kad igrate protiv nas jer moram. Zabole me tukson za fmp.

15. Znate koja je razlika između medveda i navijača FMP-a
    Medved spava zimi a limenka leti hnjohnjohnjo

16. Znas koja je razlika izmedju patlidzana i cibone?
    Nema jbg
    hehehee

17. Mudro zboriš čak i onako usrana cibona vas je jebala prošle godine ima velike sličnosti

18. Aj da odgovaram redom pošto sinoć nisam mogao.

pseto88
    Pa jeste kada se tako uporedi, inace nije jbg 4 nedelje je 8 utakmica...

Kod nas je šest utakmica, a četiri takmičarske, tako da sa tog aspekta je nije predugo odsustvo. Mislim jesu i ove dve u EK takmičarske, ali nemaju rezultatski značaj.

Gazimudo
    Jedina dobra stvar kod ovog ispadanja je sto sad ima samo da treniraju sa Duletom i da se vozaju po Jugoslaviji. Losih je mnogo gore.

Sa ovim se slažem, jedina pšozitvna strana svega toga iako je negativnih 99%. Pleja ćemo teško videti.

NEko danas pomenu da placaju cibosi Blesavog 20k mesecno, i ne da je lupio

Pošto se osećam indirektno odgovornim, samo sam preneo ono što sam pročitao.

TucanKamen
    Jebem ti sve koja napacenost izbija iz ovih cergara svaki put kad izgubimo. Imaju najjaci tim posle ko zna koliko godina i glavna preokupacija smo im mi. Al to je valjda i normalno kad navijaju za tudji klub. Da nije tuzno bilo bi smesno.

Uze mi reč iz usta.

Tucani, napaćenost izbija samo iz tebe, pseto i ja smo izgleda jedini gledali tekmu, tj samo smo se mi pojavljivali za vreme tekme, tako da to što dođeš dan posle utakmice iskenjaš nešto i praviš se pametan, okači mačku o rep.

Tebro, ako nisi aktivan na temi za vreme tekme, ne znači da je ne gledaš, možda je čovek gleda na TVu, u hali itd. I sam si pisao da ne treba da se priča da neko nešto ne prati ako nije aktivan na forumu, zar ne? Možda je bio i pseto, da se ogradim, mrzi me da listam sada.

Zaрata
    ma i da ne dodje nikakav plej, ovakav sastav moze samo uzlaznom putanjom da ide... samo se nadam da ce biti dovoljno za evroligu.

Lošije ne može. :D Mislim da je to definitivno.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.