KK Partizan

1. Tebro, ako nisi aktivan na temi za vreme tekme, ne znači da je ne gledaš, možda je čovek na TVu, u hali itd. I sam si pisao da ne treba da se priča da neko nešto ne prati ako nije aktivan na forumu, zar ne? Možda je bio i pseto, da se ogradim, mrzi me da listam sada.

Nije u tome stvar, nego dođe lik i kenja što smo pričali o utakmici za vreme utakmice. I sam kontaš suštinu, kako kaže jednom u nedelju dana dođe, i napiše post na temi, koji je 90% kenjanje nama, možda rečenica ili dve o samoj tekmi/ekipi. A i koji mu kurac smeta ako dolazi jednom nedeljno...

2. Pa i meni iskreno smeta, ali ovo nije sajt za konstruktivnu konverzaciju, barem ne na ovim temama. 80% posto postova, su prozivačkog sadržaja na obe teme, što je krajnje nepotrebno, ali dobro, možda sam samo ja u pitanju.

Ja ne idem po 'vašoj' temi da serem i pljujem, čak ni ne postujem tamo, i onda mi neki postovi bodu oči. Ali ono, nekome je i ovo ventil.

3. Ja ne znam koja je fora i koji vam je kurac...i sa ortacima grobosima pricam i o zvezdi i o partizanu. Na vasoj temi sam cesto ozbiljan a nekad se i sprdam...

Gledao tekmu, komentarisao ovde, nemam pametnija posla i iskreno jebe mi se da li nekom smeta...

4. Inace bi bilo mozda pametno da prozivacka tema konstantno bude otvorena a da se na ovima zabrani svaki vid provokacije. Ali opet i to je smor, nemam pojma...kako da zabranis nekome da pise bilo sta...

A i baci pogled na nasu temu da vidis koliko govana ima, isti smo kurac.

5. ovo nije sajt za konstruktivnu konverzaciju, barem ne na ovim temama. 80% posto postova, su prozivačkog sadržaja na obe teme,

EDIT: Bar dok sam pratio, bila ista stuacija, mada od juna nisam gledao.

6. Ma ne možete generalizovati. Čak ni posle derbija vas nismo trpali, možda nešto sitno, a ako vam smeta sama pojava Zvezdaša, to je već drugi, mnogo veći problem. Iskreno, mnogo smisleniji postovi su i neki "zvezdaški", nego od pojedinaca trve grobara.
    I da...

I don't know how to be responsible for what every black male did, I don't know.

looool

7. Al ste se uskurčili, a niste svesni kakvu kurčinu ćete da progutate na kraju sezone.

8. E ako se ne opamete i ne ubrzaju proces jedini plej s kojim će potpisati ugovor je plej stejšn....

9. Brate kad sastavite post tipa hahahahah kako ovi trpaju grobose, tepic retard i slicno to je daleko i od kvalitetne prozivke i zajebancije a tek daleko od kvalitetnog posta. Pseto znam da se sprda pa me zabole, nek pise decko jer nekako i kad pretera to nije da neka frustracija izbija iz njega nego eto stvarno istripuje da ste bolji al na kraju uredno cestita lolo al ovde toliko izbijaju frustracije iz pojedinaca da je to tuzno. Ja se stvarno ne secam da sam ikad bio u fazonu aj da gledam kako neko kara zvezdanu ili fmp(a nije da vas nisu karali i to zestoko) i da se smejem tome, jer time se bave sitne duse. Jajare. Trece za moje dolaske ovde i moje postove ces da izvines malo jer kad god dodjem uvek napisem sta mislim o potencijalnim dolascima igraca, o trenutnoj ekipi i kazem nesto konkretno. Cetvrto po milioniti put na vasu temu niti ulazim niti pisem niti me zanima.
    Jedno je napisati nesto povremeno a totalno drugo kad je svaka druga ono sto sam napisao u prvoj recenici. Al ono kako vam je volja, terajte do sutra ako ocete mada je sve manje i smislenih postova i kvalitetne prozivke i zajebancije. Sportski pozdrav.

10. Ok, sad već definitivno ne misliš na mene. Što odma ne kažeš nego se jebavam džabe. A ni to da gledam Part. sad kad je kanta, ni to ne stoji, gledao sam ga i kad je na F4 otiš'o, npr. poyy

11. Desi Rasni, nisi svestan da će kurčina biti u vašoj bulji poyy

12. NECE ME OTERATI NIKO SA OVE HRVATSKE TEME NI PUSKOM JA PUSKE I CEKAM DA VRATIMO NAS DEO TEME PO GRANICI KARLOBAG-OGULIN-VIROVITICA

13. Vi ste nas svojevremeno zajebavali čak i kad prođemo grupnu fazu cipiripi kupa.

14. TucanKamen

Brate kad sastavite post tipa hahahahah kako ovi trpaju grobose, tepic retard i slicno to je daleko i od kvalitetne prozivke i zajebancije a tek daleko od kvalitetnog posta.

Навикни се. Више волим да се две стране пишу пет дана, али да су садржајне, него да се наштанца 5 стана ничега за пола сата. Али не вреди, јер чак и нека океј прозивка лако покрене читаву лавину милион пута употребљених реплика и бесмислених натезања. Бљује ми се кад узмем да читам шта је писано и видим расправе о Крцуну, Туђману, Просинечком, Вокрију и слично, али такво је стање, јебига.

Е да, Павловићев потез је стварно за поштовање.

15. Dule stavlja ne pita šta košta

16. Следе нам важне утакмице које бисмо могли и морали да добијемо. Наредне две, Мега и Задар, морамо некако на мишиће док ова двојица не почну да играју. Имамо сад екипу за ф4 абе, али морамо некако, како год, до трећег места.

17. Plej nam treba ko 'lebac.

18. Lepo kaze Truc, nama cetvrto mesto ne znaci skoro nista. Naravno necemo se predati,al u plej of serijama, u vecini slucajeva pobedjuje kvalitet dok u takmicenju na jednu pobedu moze da odluci i sreca, aspiracija, kenjanje, atmosfera itd..
    Na zalost po nas, eto prva takva sezona na jadranu se desava kad smo mi jako tanki..
    Cak i tako tanki, opet bismo mnogo lakse izasli na kraj sa Cedevitom , Buducnosti, Cibonom, Megom nego sa CZT koja realno nikad nije imala bolji tim, i to ne samo prvu petorku nego na svakoj poziciji po jebeno 2 igraca.
    Zato ovako i melju, jer zbog te dugacke rotacije mogu da drze tempo svih 40 minuta, a uz to u timu imaju do jaja napadacki potencijal pa i ne cudi sto su ovih 10 pobeda u ABI i ovaj prolaz u top 16 izborili a da su se mozda 2,3 puta oznojili.

Ja naravno verujem u Duleta i momke, verujem i u Radonjino (ne)tempiranje forme al licno mislim da je razlika u kvalitetu CZT u odnosu na KKP prevelika, AKo dodje plej, cak i prosecan, bice to druga prica i povecavaju nam se sanse, al ovako nam je top4 maximum maximuma i to je to.

Al ono, KKP nam je mnogo puta dokazao da realnost nije briga na koju se obaziremo, pa aj da sanjarimo onda sve dok stvarno ne bude kraj

19. Pa gledaj Gazimudo, ne možeš da kažeš da nismo pokriveni ni mi dobro, izuzev pleja tu škripi jako. Tepić je dobar bekap plej, ne glavni to je najveći problem, pa mi bi sa Malinom (ne verujem šta sam upravo napisao) bili 2 puta jači.

Na svim ostalim pozicijama imamo po dva igrača, pa i na četvorci ako Boganović podigne svoj nivo igre, on može da bude odlična streč četvorka, nema šut kao Bertans, ali opet nema šut za potceniti.

E tu se vidi nedostatak kreativnog pleja, ili da imamo npr. dva Tepića koji bi igrali po 20 minuta opet bi bili bolji. Jednostavno Dalo nije plej, on je dvojka, i ne može menjatu Tepića. Sa njim na terenu se raspadamo.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.