KK Partizan

1. Tepara izdominirao realno
    Polako treba merkati četvrto mesto da otresemo limenke u polufinalu

2. Oni mole Boga da ne budemo 4.
    Greota da najbolji igrač svih vremena M-Vil igra Cipiripi.

3. Ljudi kolko ste se uskurčili posle pobede nad Milojem... #prvibokserpatlidžana
    A do danas bilo je "jbg, jači su, imaju po jebena dva odlična igrača na poziciji, bilo je lepo dok je trajalo, ko poslednji popuši nek ugasi svetlooo"... hahahhah do jaja...

4. bg, jači su, imaju po jebena dva odlična igrača na poziciji, bilo je lepo dok je trajalo, ko poslednji popuši nek ugasi svetlooo".

Ja nikad to nisam reko šaltaj sa početka sezone od početka vas prizivam

5. Dionisijo ti stalno izmišljaš.

6. Ne znam za to "ko poslednji". Rekli smo vam da ćete najebati u aprilu kao i svake godine i prestati da dolazite na temu, osim kada pljujete tako nekoga tipa Nelson, Radonja, Simon, Raško. Sad ćete pljuvati ove nove.

7. Дионизијо заправо жели да каже да је Дробњак био у ауту.

8. Brate, počinješ da budeš gori i od Vujoševića.
    http://vukajlija.com/forum/teme/33814-kk-partizan?strana=1016#post_3025173

CZT koja realno nikad nije imala bolji tim, i to ne samo prvu petorku nego na svakoj poziciji po jebeno 2 igraca.

al licno mislim da je razlika u kvalitetu CZT u odnosu na KKP prevelika,

Al ono, KKP nam je mnogo puta dokazao da realnost nije briga na koju se obaziremo, pa aj da sanjarimo onda sve dok stvarno ne bude kraj

Evo samo jedan post, koji govori da opet ti izmišljaš. Možeš ti živeti u svojim lažima, ali ne možeš druge ubeđivati da lažu, to je baš jadno. poyy

9. Čovek realno napisao svoje mišljenje. I vrlo realno mišljenje.

Al ono, KKP nam je mnogo puta dokazao da realnost nije briga na koju se obaziremo, pa aj da sanjarimo onda sve dok stvarno ne bude kraj

Ovo ti je u prevodu "Ali Partizan je mnogo puta jebao Železnik, tako da postoji realna mogućnost da će Bogdanov u aprilu maltretirati Vilijamsa na nekom splavu".

10. Ne znam za to "ko poslednji". Rekli smo vam da ćete najebati u aprilu kao i svake godine i prestati da dolazite na temu, osim kada pljujete tako nekoga tipa Nelson, Radonja, Simon, Raško. Sad ćete pljuvati ove nove.

Ne moraš se sad vaditi, znaš i sam da je "ko poslednji izađe nek ugasi svetlo" praktično svakodnevni sleng, ali suština je ista.

11. Nego, šta bi na kraju, je l ja, ili ti opet izmišljaš?

12. Ti vidiš nešto što niko ne vidi nikada, ali opet možda ne razumem jer ne mogu da gledam očima silovane strane, a vi navijači Železnika ste definitivno silovani godinama. Niti se vadim, niti bilo šta slično. Svake godine se palite, svake godine vas jebemo, ova neće biti izuzetak.
    Kod vas Jebač napiše da ćete da izgubite, pa ne piše niko od nas da je to vaše generalno mišljenje.

13. Дионизијо заправо жели да каже да је Дробњак био у ауту.

xexe...Pedja kakv je to graci bio

14. Не знам, ја лично највише волим да гледам силовање Блажича. Он има тако неку дивну плаву косицу, а опет дрзак сељачки поглед просто ти мило да будеш мало грубљи с њим, трпаш а он TO JE KOLC NI PENKALA, LEP POZDRAO.

Е овог Ем-вила нисмо до сад јебали, не знам како ће да се понаша.

15. Vratio se Pavlović. Blažič opet dva poena max lololo

16. Hahhah, smešno...ja vidim što niko drugi ne vidi nikada? Auuu brate, to je to, ok. Citiram ti post, ti opet nešto izmisliš, i uveriš verovatno samo sebe u to. Na jadan način pokušavaš da budeš u pravu. Još ulećeš sa drugim glupostima skroz nevezanim za ono o čemu pričamo (mi silovani godinama, pa da smo iz Železnika, etc...).

Kod vas Jebač napiše da ćete da izgubite, pa ne piše niko od nas da je to vaše generalno mišljenje.

Još kad je dusan napisao da on nije nikad to pričao, odmah sam mu to i sam potvrdio, al ni to te ne sprečava da nastavljaš da izmišljaš...

Meni je zaista tvog fantaziranja dosta, trudiću se da ne čitam dalje tvoje izlive mašte, jbg, ima ih dosta ali šta je tu je, lakše mi je to nego čitam raznorazne ludorije... Srdačan pozdrav.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.