KK Partizan

1. Realno Blazic je przenaja onako bas...jos kad se kao naljuti pa doda gas, pa oce u duel, najpodobniji za trpacxinu..

Drobnjak jebeni ne sutira iz auta nego iz partera onu trojku.. :)

2. Али мислим да би било лепо тако периодично да се враћа Тадија и тако та екипа, Радивојевић. Да се одржи једна лепа традиција јебања.

3. trudiću se da ne čitam dalje tvoje izlive mašte,

Potrudi se stvarno. Nagoni te na lupetanje onda, a ne možeš da razumeš ništa ovde kod nas, jer ti je klub zaleđen, a ovaj novi silovan.
    Poz.

4. Који је мудоња Павловић. Кад крете сам да пробија читаву 4/4. Легенда.

5. Pa čekaj dionisijo, zar nije CZT pokrivena na svim pozicijama sa dva igrača, osim eventualno četvorke, ne znam kakav je stav po pitanju Tejića, i trenutno pozicije pleja gde je samo Vilijams, bar dok se ne oporavi Jović.

6. Pokriveni su oni baražom sperme već 15 godina.

7. I ja sam rekao da ste to rekli, a i sam sa pričao da imamo jak tim. Al neki bi radije pokušavali da gomilom gluposti negiraju jednu istinu... jbg.

Šta bi bilo da sam parafrazirao, a ne citirao, ni sam ne smem da pomislim... :(

8. Budalaština. Nikada nisam rekao da imate slab tim.

9. To što mislim da ćemo vas karati ne znači da mislim da ste loši. U ovih 15 godina stvarno loš tim ste imali samo pred zaleđenje dve godine.

10. Gde sam ja napisao da si rekao da imamo slab tim? Nemoj izvrtati molim te više. Ili troluješ, reci da troluješ?

Napišem da ste do juče pričali kako realno imamo duplo jači tim od vas, a da ste se sad posle pobede nad Leksom popalili odma, ti kažeš da izmišljam. Prekopiram citat posta, ti kažeš da je Zvezda silovana, etc...

11. FRANJO TUDJMAN VAS OSNOVAO

12. Ali čoveče imate jači tim. Niko to ne spori uopšte. Klupa duža i tako to. A nema veze sa Leksom i ovom pobedom, svake godine se palite da imate jači tim. Meni drugar na početku sezone 2010 igrača po igrača nabrajao kako ste jači na svim pozicijama. I kurčina. Tako će opet. možete da imate jači tim i opet ćemo vas oodvaliti na kraju. Vi ste na kraju probušen kurton, a mi velesila svake godine. Tako to ide.

13. FRANJO TUDJMAN VAS OSNOVAO

NEBOJŠA ČOVIĆ VAS UGASIO!

14. Nego danas bila baš dobra tekma. Koliko jedan igrač znači. Da nije Pavlović došao ovo bi bio verovatno poraz.

15. aj ne zajebavaj, kad svi znamo da je mega vizura ili sta je vec sad mega sega, partizanov fmp. tako ce partizan kad se raspadne za koju godinu da asimilira megu

16. Nije u tome poenta, nego u tome što daješ sebi slobodu da napišeš bilo kakvu glupost, al kad ti dokažem da si se opet ispalio, ti nastaviš sa nečim levim. Evo sad kažeš da niko ne spori da imamo jači tim, pre desetak minuta si mi rekao "opet izmišljaš" kad sam isto to napisao. Dobro, polako se rasanjuješ...

I čitava ova priča sigurno nema veze sa "tvojim drugarom", al opet počinješ s nekom levom pričom.

17. Slabije pratiš Kelte. Nije to naš klub. Ima veze sa nama, neki bivši igrači, trener, ali igrač ode u Železnik odatle lagano.

18. I veza sa odbojkom gde ste se već fuzionisali. OK Partizan Vizura.

19. Ali mislim da nije vlasnik OK Vizura Miško. Ne znam, možda jeste, ali čini mi se da KK Vizura i OK Vizura nisu isto.

20. Brate Cirbesa je Zvezdi uvalio Misko, da bi dobili Dangubica koga su trazili...obojica su njegovi igraci...lol..

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.