Bude mi žao tih ljudi u suštini oni ne znaju šta znači navijati za klub...ubeđeni su u to da njihov klub mora da pobeđuje uvek i u svemu, obožavaju da osuđuju druge,kad pobede u nečemu likuju što mi nismo,a ne što oni jesu,preterano seru, znatno više prate rivalske timove...vređaju koga stignu i kad stignu, jer misle da su neka muda, a u suštini su popasli ista....
Ok Rasni svatam ti si me ovde na sajtu izjebo ko mladog majmuna jednom i to ti priznajem,ali bio sam nov normalno da nisam znao gomilu stvari oko toga kako ovaj sajt funkcioniše,a i da se ne lažemo cenim da si se i ti razumeo u sve ovde ko Marica u kriv kurac kad si se tek prijavio, tako da mi nemoj srati tu više OK?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
А добро, шта се ложите? Ћелт вас тролује, откуд би он знао ко је коме шта кад не прати?
A sta kao nije u pravu kelt? Looooool
Па није у праву, нешто је побркао. Заправо су Звезда и Партизан Мегине (Мишкове) филијале.
E to je vec ok razmisljanje
Osim sto je osim toga i golden state zvezdina filijala :)
Yveyda je tim za koji navijaju pičketine ogavne......
Hahhahahaha ok brate ako ti tako kazes
Bude mi žao tih ljudi u suštini oni ne znaju šta znači navijati za klub...ubeđeni su u to da njihov klub mora da pobeđuje uvek i u svemu, obožavaju da osuđuju druge,kad pobede u nečemu likuju što mi nismo,a ne što oni jesu,preterano seru, znatno više prate rivalske timove...vređaju koga stignu i kad stignu, jer misle da su neka muda, a u suštini su popasli ista....
У праву је дечко, реално.
ЕДИТ: Е јебига, сад си уср'о са овим објашњењем, боље да си остао на претходном посту.
ajde nemoj da serete jebem vas usta sta pricate gluposti tu po celu dan jebem vas dal ste pitali kad sebe sta je bilo jebote koji ti je kurac!
IMATE TOTEM JEBO VAS TOTEM!
Lol nisam ništa objašnjavao samo sam dao realnu sliku prosečnog yveydaša znam ih gomilu i svi se što se tog pitanja tiče ponašaju blago retardirano...
JEBO VAS TOTEM PLEMENA KOJI IMATE
PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE PIČKE YVEYDAŠKE
BANUJTE MLEČNOG DA SE PIČKOPAĆENIČKI HEJTERI OD YVEYDAŠA NE BI KOLEKTIVNO POSAMOJEBALI!!!
Au mlečni kako bi te sad natrpao, al se odma setim tvoje situacije i odustanem.
Poyy za Rasnoga velikog patrijotu i yveydaša....
MLEČNI AUTOPUT VOLI KURAC KRUT
EDIT:da ne bude lično prozivanje SVAKO KO JE GLUP IGRA ULEB KUP(hvala djoni za izreku)
Ok Rasni svatam ti si me ovde na sajtu izjebo ko mladog majmuna jednom i to ti priznajem,ali bio sam nov normalno da nisam znao gomilu stvari oko toga kako ovaj sajt funkcioniše,a i da se ne lažemo cenim da si se i ti razumeo u sve ovde ko Marica u kriv kurac kad si se tek prijavio, tako da mi nemoj srati tu više OK?
Brate i dalje imam 50 printova.
Brate možda možež da zaradiš nešto od istih,ali onda barem 40% od prihoda zarade ide meni.