KK Partizan

1. Počnite da slavite, Marić hoće da dođe, samo mi trebamo da se dogovorimo sa Makabijem da ranije izađe iz ugovora, pošto ga ne žele to neće biti problem, i plej je na putu, našli smo ga, samo da se dogovore primanja, ako zajebe imamo 2 rezervne opcije, biće kidanja. Sve će biti gotovo do kraja decembra. Očekujte demantovanja od strane uprave, blefiraju kao i za Mačvana, da mediji i ostala ekipa ne upropaste nešto.

O Partizane, o šampione....

2. Crnac
    Macvan
    Gagi
    Pavlovic
    Maric
    Tepic
    Muric
    Andric
    Gagic
    Milutinov
    Marinkovic
    Milutinovic
    Bogdanovic

DREAM TEAM

3. Sve se nema pa 15 igraca u rosteru :)

4. Pa sve slobodni igrač kojima Partizan služi kao odskočna daska, i vama bi se vraćali igrači
    da ste imali iole jednog koji vredi. Probajte sa Elmedinom Kikanovićem. lollolo

5. Odskocna daska za pavlovica, tepica, macvana, marica hahaha

Vazda komedija

6. Ne znam zašto spominješ Tepića kad je on ovde već 2-3 godine jer nema gde, Mačvan je došao da bi posle otišao negde da uzme još koju paru, Pavlović poslednji put igra pa odlazi u Kinu da se opari još malo, Marić nije još za bacanje.
    Nije to komedija, već je takvo stanje u našem sportu, tako je i u fudbalu, dođe Lazović da bi se opet negde prodao i tako u krug.
    Znam Pseto da ti nije svejedno, možda opet ništa ne osvojite.

7. Maric ne verujem ni da ce doci, crnac mozda neki iz razvojne lige, ovi ostali bi igrali i za 200e mesecno, kakvi su.
    A pogledaj samo malo na netu koliko igracima kasni plata, pa onda pricaj koliko se ima (nema).

8. ako dovedemo Marića i nekog amerocrnca od metar i osamdeset na poziciji pleja osvajamo i Koraćev kup ove sezone.

9. Jugosloven, veruj mi da je sa Marićem završen posao, Makabi je taj koji će da odluči. Proverena informacija

10. Pa zato ti kazem: kakva crna odskocna daska kad su ili poluigraci ili vec ostvareni igraci koji i sada mogu gde hoce...

Odskocna daska moze biti milosavljevicu, milutinovicu, eventualno andricu pa i dalou(bez da ulazim u kvalitet) ali kakva kurceva odskocna daska treba pavlovicu i macvanu?!

11. Tebro, treba Mačvanu odskočna daska, on bez nje ne može da zakuca. :)

12. Pa ne igraju zbog para sigurno. Igraju zbog:
    1. Odskocne daske (Marinkovic, Andric, Gagi)
    2. Ljubavi prema klubu (Macvan, Pavlovic)
    3. Zato sto su PROPO (ove necu ni da nabrajam)

13. Milosavljević bi najverovatnije otišao da se nije bio povredio.Njemu ne treba nikakva odskočna daska.

14. Tebro, treba Mačvanu odskočna daska, on bez nje ne može da zakuca. :)

LOL

15. Pa ne igraju zbog para sigurno.

Ma jok brate...sto bi dobijali pare za nesto od cega zive ;)

16. Mislio sam, ne igraju u Partizanu jer ce dobiti bogzna kakvu platu, pa i u Metalcu bi im se bolje isplatilo. Igraju za platu naravno, ali za neku kikiriki platu, koja jos i kasni.

17. Znam sta si mislio nisam debil

Rekao sam vec na nasoj temi evo da kazem i vama: to jedenje govana da imamo budzet ko cska a vi jadni je debilno. Budzeti su nam priblizno isti i to bilo ko sa 3gr mozga shvata.

To da vam kasne plate verovatno stoji ali kad-tad se isplate i to nema veze sa tim koliki je budzet.

18. Elem evo vam ove tabele pa je i vi malo prokomentarisite ja kao ogradu odma da kazem da ima nelogicnosti i da ne tvrdim da je tacna: http://www.dodaj.rs/f/37/JL/3tUwo6i8/uporedniprikazekseltabel.png

19. Bogdanovic 150.000 LOL

isti komentar sam na nasoj temi dao i ja s tim sto sam ja dodao da on igra za topli obrok i konfekcijsku odecu...
    i truc je imao fino zapazanje u vezi milutinovica koji je imao karijeru u padu a platu u rangu jovica reprezentativca

A ostalo?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.