KK Partizan

1. Pazi ovo je samo za kKP i KKCZ, nisam tu gledao ostale sportove, mozda si se tu zajebao..
    Npr, videh da je galenika dala zenskom KKP 25 miliona, tj oko 250k evra (vo imja oca ) :D

2. Pa video sam i eno naglasio sam ga i napisao da je PRELOL to je i za muski kk ozbiljna suma

3. Ali najjace: aerodrom dao radnickom 18 miliona za reklamu na stadionu..

Prvo: mi drugi jebeni aerodrom nemamo i reklama mu ne treba, drugo radnicki, trece 18 miliona

4. E grobari potpisan vam je Marić Aleks i jošneki plej da li iz san antonija a nije parker, provjereno, ko će mi patiti pivu?

5. Platim ti ja 7 dana u sanatorijumu ako ovo nije istina.

6. Добро, газимудо, на том сајту су подаци о спонзорствима и донацијама у које су ти новинари што су истраживали имали увид. Тако да ту нема спонзорства НИС-а и слично. Па то што си сабирао по годинама ништа не говори кад главна спонзорства и нису тамо. Нисам ни уводио овај извештај у расправу да бисмо (поново) мерили ко је добио више, него да видите да ко су те "приватне фирме" и "пријатељи клуба" који помажу кад затреба.

Опет, чињеница је да Звезда има стабилније изворе финансирања, да је Партизан стално пред неким тужбама иако је увек имао веће приходе од улазница и од продаје играча и ја бих могао да кажем како ми сад смета што наше паре иду у Звезду. Али то би било лицемерно, јер ако сам могао да уживам у играма Мекејлеба, Робертса, Веселог и Кецмана, не могу сад да оспорим исто неком кад су у питању Вилијамс и Марјановић.

7. и ја бих могао да кажем како ми сад смета што наше паре иду у Звезду. Али то би било лицемерно, јер ако сам могао да уживам у играма Мекејлеба, Робертса, Веселог и Кецмана, не могу сад да оспорим исто неком кад су у питању Вилијамс и Марјановић.

Malo racionalnog i zdravorazumskog razmišljanja.

Nego, zna li neko igrate li protiv Budućnosti u gostima ili kući? Sad čitam da u Duletovu kaznu ulazi i ta tekma. I eto njegove gluposti... S njim na klupi bi bili ravnopravan rival, ovako mislim da teško možete da dobijete.

8. Гостујемо Задру, па Будућност и Солнок кући са Гашићем на клупи. Не верујем баш да смо неравноправни ривали са Будућношћу кући, па и без Душка.

9. Imamo mi sada igrača na terenu koji može da pokrije Gašine nedostatke. :)

A možda i zatraži time out navikao da može u NBA. :D

10. Nisam siguran za pleja, za Marića odrađeno već. Insajderska prava od lika koji jedini nije licitirao sa pojačanjima Partizana do sad. A upoznat je

11. Т
    Р
    А
    Н
    С
    Ф
    Е
    Р

12. Zadar 81 75 Partizan
    Partizan 66 65 Buducnost
    Partizan 88 62 Solnok

Zapamtite ovaj post

13. ЗАДАР МОРА ПАСТИ ! ! !

Мсм не мора ал би било лепо.

14. мора, било би лепо, неће

15. ХИТ НА ИНТЕРНЕТУ!
    ГРОБАРИ МАСОВНО УНИШТАВАЈУ ТРИ МТС КАРТИЦЕ!

Неки су се одлучили да их исеку, а неко је узо и запалио. Редакција помно прати наредне потезе популарних "Гробара" и извештаваћемо о свакој уништеној мт:с картици коју можете добити бесплатно уз наш нови број на трафикама!

http://hotsport.rs/wp-content/uploads/2014/12/fotka.jpg

16. Ja sam ih zavrnuo pre 6 godina za neke pare. ZNAO SAM.
    SMRT MTSU!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.