KK Partizan

1. 2011. godina:

KK Crvena Zvezda ukupno: 0
    KK Partizan ukupno: 0

weird

2. Газимудо је као Рашко Катић кад добије лопту-ради оно своје, не гледа ништа и не јебе никога.

3. I ono sto je najbitnije vi ste zvanicno privatni klub pa mu svako ulaganje drzavnih preduzeca u privatni klub dodje nesto kao kriminalna radnja i posao za sud i policiju.

Сад већ дркаш курац, државне институције тј судови су тај уговор о "фузији"(под наводницима да се не би настављали) одобрили-не могу сада сами себи да скачу у уста.

4. Sve zajedno 2011-2014:

KK Crvena Zvezda ukupno: 49 945 708
    KK Partizan ukupno: 17 323 811

U prevodu na sprski - 2.88 puta vise para u KKCZ nego u KKP.
    A poslednje dve godine: KROMPIR ZA KKP - sasvim slucajno su to one godine kad Dule kmeci kako kazete.

5. Добро Газимудо, хоћеш сада да ми кажеш шта си окачио брате?

6. TO ti je prema onom sajtu sto je Truc okacio, sve donacije i sponzorstva u oba kluba.

Zvezdu su castili : Aerodrom (8 puta), Air Srbija i Srpska banka po jednom.
    Partizna castili : EDB Kragujevac (dva puta po 500k) i AIR Srbija 2012 - nesto vise od 14 miliona.

Isao sam godinu po godinu, i u search kucao Partizan i Zvezda pa samo pisao za KK.

7. opada mi rejting jebote neću moći više da se družim sa vama a dobri ste ljudi :(

8. Mlečni šta ti misliš o onoj akciji što je Dule praktikovao na 4:35 u 3. Četvrtini na prošloj utakmici. Oćemo stručno mišljenje.

9. Lol gmudo ga odradi jako i do samog kraja sto bi Denda reko.

10. Али вас јесу спонзорисали! Највише 2012 а и осталих година су, само је питање да ли су у тој мери па је Дуле хтео више...

E pa nisu. Dule je kukao za cartere prosle sezone (13/14) a tad ni dinar nismo dobili od JATa niti aerodroma.

A i eto crno na belo, vama 50 milki, nama 18.

U godini posle f4 dobili smo NULU, pa 2012 ovih 18, a u 13oj i 14toj isto nista.
    A vi u te dve godine 400k evra (odoka, 18 + 23 miliona dinara)

11. јој јебем ти сунце, ја тек сад видим Трућову табелу

цар :')

12. Па брате онда нисмо гледали исти сајт. Јеси на овом БИРН-у гледао?

13. Na onom linku sto je truc okacio u postu.
    Isao samo godinu po godinu, i u search na stranici (CTRL + F) kucao Zvezda i Partizan pa izvukao na papir i sabrao.

14. Trebao si da kucas igokea i fmp :)

Brate odradi kako je truc rekao, sortira ti sve sa strane i samo saberes ispreskakao si...

15. Evo odradjeno, selektovana SVA preduzeca, SVE godine, SVE vrste i SVI iznosi:

Evo slike, za KKCZ
    http://i.imgur.com/qpfiNEi.png

http://i.imgur.com/yOerd52.png

A evo za KKP:

http://i.imgur.com/D542L7s.png

16. Ceo dan danas sam se zajebavao sa tim brate

A tek crkva koliko je para dobila auuuuuu moze se osvoji evroliga s tim parama :D

17. Dacu ti printove sutra sa kompa.

18. Pa eto ti printova jebo te ja :D

19. Pa eto printova koji govore da lazem :D

Znam sta sam video jebiga

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.