KK Partizan

1. Zanemarili smo dusxana plakace

:'(

2. Gašić ga je ubacivao još na prošlom meču tako da kapiram da igra mada ko zna

3. Па мислиш да је Човић луд да враћа Звездине дугове? То је решено неким компензацијама и опет неким уговорима о спонзорству и реклами (можда је и некоме плаћано, немам појма, мада не верујем). Мислим, и ти дугови, добар део, ко зна како су настали. Како су настали, тако су и нестали.

Ma jeste, bas je lud. Pa ne bih ja vracao njihove dugove a ne on. Osim ako tako nije kupio slobodu ili tako nesto da ga ne razapinju kao deltamiska. Ili su potraziocima dali muda za bubrege pa je samo otpisano. Saznacemo mozda nekad ako se promeni vlast a mozda ni tada.

4. Чекај, улазио је против Меге након извртања зглоба? Ја нисам ни приметио. Кад се на јебеним стримовима на интернету ништа не види. Кад смо код тога, је л' неко пробао ово: http://sbb.rs/Televizija/5518/D3i+digitalna+TV+preko+interneta.shtml/nav_start=0?

5. Bila nagodba jbg
    Vrati zvezdine dugove a ti mož da zadržiš kusur od dečijih para sa kosova

6. Ja fala bogu imam SBB sad kad je na areni samo Pivo superliga.Arena nemaviše bukvalno ništa korisno a ostali kanali na telekomovoj kablobskoj su ionako govno sa 10+ pinkovih sranja

7. Truce, jeste ga vratio Gasic (bilde) u zadnjih 30 sekundi protiv mege i to na 10 razlike.
    Igrace veceras, nije mu bukvalno nista.
    A sto se tice te televizije, ja imam onaj obican d3,a klk sam skapirao ovo ti je isti kurac samo ide preko neta :D

8. Па питам, откуд знам како иде. Ваљда је то исто као ИПТВ, али да не буде да нешто кочи. Ма боли ме, узећу месец дана на пробу бесплатно, па ћу да видим, сад ми истиче уговор са Телекомом. Једино ми је проблем што ако нешто цркне интернет, немам ни ТВ, али капирам да је исти случај и са ИПТВ (мада ми није цркавао нет до сад, па не знам).

А и не знам да ли могу да користим д3го, ако немам њихов интернет.

9. Тај д3го је тешко срање, стримују канале у некој очајној резолуцији типа 360п.

10. Pa ja bih pre rekao da je Vucic za sirotinju hehe a vi ste onda dulo botovi sirotinja hehe

Vi bi ljubili Dulu dupe da je ovo sa vama sve osvojio i ovako izobjašnjavao košarku na ovim prostorima, al imate taj maler da on kod nas sve ove godine.

11. Ma u kurac bi ga ljubili ne u dupe
    njima je ćoki legenda što je osvojio par vatrosprem kupova lolo

12. сад ми истиче уговор са Телекомом

Produzi brate, sto si takav :)

Ja potpisao ugovor sa provajderom zbog arene i sad prc kad su prebacili sve na sk

Jurim sada, ne znam sta da uzmem ima ova surcinska kablovska ima sve arene i sk-ove i jeftina je do jaja a moze i net njihov ali nesto se ljudi zale na kvlt. Sada da li je to ono standardno kukanje ili stvarno ne valja nemam pojma.

Kod ovog polarisa gde sam sam doplacujem za arene, hbo.......i izlazi me 2700 mesecno bez neta a ova surcinska je 1500 sve ful

13. I ma koliko se trudili da objašnjavate kako ne bi voleli znamo da bi. Dovoljno ste očajni da navijate za FMP i kradete pehar, a džaba vam i sve priče oko Duleta kada jedini razlog zbog kog ga mrzite su njegovi uspesi sa Partizanom i trofeji koje je osvojio, često gazeći upravo vas. Ne postoji drugi razlog tolikoj mržnji i to znamo i mi i vi.

14. Iskreno da ste vi imali nekog trenera koji je toliko izdominirao ja očima ne bih mogao da ga vidim.

15. Vi bi ljubili Dulu dupe da je ovo sa vama sve osvojio i ovako izobjašnjavao košarku na ovim prostorima, al imate taj maler da on kod nas sve ove godine.

Bih kurac. Ko god da vidim da me jebe u zdrav mozak moze samo kurca da mi se napase taman da je andrijano galijani.

16. Samo u retkim momentima svaki od vas prizna zašto ga stvarno ne volite.

17. Ma dule je ligu prejebao ali je umisljeno govedo koje tripuje nekog seselja brate i strucnjaka za sve i svja. Da je nas trener takav ja bih izludeo majke mi, iskrivio bih ga od batina da ga vidim negde. Ako si trener-treniraj i to je to u javnosti. Inkognito pij, kockaj se, karaj kurve, pljuj vucica, pisi grafite po zgradi mts-a...

Ovako ga mrzim a da je trener mog kluba mrzeo bih ga 6x vise.

A pazi: jedino sam zmaga imao zelju da iskrivim pa vidi koji bi to stepen bio

18. Sad da ti kazem za objektivnost. Na vasoj temi se provuce janpijev post o odjebavanju direktive brate. Odjebavanje jebene direktive na jebenom poluvremenu

ovo nemam pojma na sta mislis.

sto se tice dzajica, dzajic je na marakani proglasen za najboljeg fudbalera jugoslavije ikada od strane rukovodstva crvene zvezde a izbor je aminovao fudbalski savez (tada jugoslavije) kojim su rukovodili clanovi crvene zvezde. kada se jedna takva nepravda veze za ime dragana dzajica kakve komentare mozes da ocekujes od navijaca partizana?

drugo, koliko vidim mladji si od mene a pises stvari tipa

nemas ni jednu rec postovanja za naseg(srpskog) najboljeg igraca u istoriji

jer je sad to kao amin, difolt, dzaja najbolji a daj boze da se moj cale seca njegovih igara

19. Nego prošla fmp rasprava a nisam pito truća jel se odmrzavaju sledeće sezone ili dogodine

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.