KK Partizan

1. Ako nije tvoja izjava bila da je dobijena direktiva od vucica pa su je na poluvremenu sale kapiten i ostali odjebali onda izvini. Ali necija je svakako bila. Dzerikova mozda.

Aj opet za dzajica: smatras da nije nas najbolji fudbaler i da ima neko bolji? Izbor je namesten, sta? Da pokrenemo neki novi izbor?

Mogu da ocekujem normalne komentare i ocekivacu ih iako ih najverovatnije biti nece.

Nebitno je dal sam mladji jer po toj logici RASNI NE MORA DA POSTUJE DULOA JER IMA 13 GODINA I OD DULETA JE VIDEO JEDNU TITULU SAMO.

Jel ti sada jasnije da lupas? Svakom coveku koji je u svom poslu uspeo nesto a i dzajic i dule su uspeli dosta i doneli su i nama i vama(nebitno sada da li meni i tebi, mislim kao na zve i par) previse uspeha, treba ukazati neki vid postovanja. Do neke granice naravno.

Previse smo zasli u ovo a pomenuto je samo u kontekstu objektivnosti medju nama.

2. Gotov posao sa Marićem, očekujte ga uskoro.

3. jel se odmrzavaju sledeće sezone ili dogodine

Колико се сећам, почели су у другој сезони Владе Јовановића, па две Дулетове. Значи, ова и још једна, то је на лето 2016.

4. ja samo kazem da se dobro secam izbora. nije bilo tacnije izbora, skupilo se 20 cigana na marakani i urucilo plaketu dzajicu. ako ti mislis da je to legitiman nacin za izbor najboljeg fudbalera jedne drzave ikada onda ok. mada vam to nista nije nenormalno, tako su se stvari radile u nasem fudbalu dugi niz godina, sta uprava zvezde presece tako je.

5. Nisam rekao da mislim da je legitiman ali nisam ni da nije. Otkud ja znam kako su ga birali? Ali ja mislim da on jeste najbolji a sta mislis ti?

6. Не разумем вашу расправу. Најбољи је Саша Илић. Ваљда око тога нема дилеме.

7. псето колико си џајиних утакмица одгледао

8. Pseto jesi plakao kada su ga uhapsili?

9. Mudroserite ovde čitav dan, a ja sam mislio da ste zauzeti odavanjem pošte predsedniku povodom godišnjice smrti ili lomljenjem i paljenjm SIM kartica.

10. I smatrao sam a i sada smatram da se sve ono sa lisicama i specijalnom jedinicom i novinarima moglo izbeci

11. http://www.sportal.rs/news.php?news=138008
    kontam da bi vam on bio skroz realno resenje na pleju..

12. Mutina skola. Kapiram da bi dule mogao da mu zategne uzde...

13. Gotov posao sa Marićem, očekujte ga uskoro.

A plej?

14. Truće,izvlacis stvari iz konteksta.Nemam sad wifi pa ne mogu da ti potkrepim sve, ali procitaj Zakon o stecaju,sta su razlucni poverioci,sta obezbedjena i neobezbedjena potrazivanja,ko ulazi u koji isplatni red i onaj deo UPPR-a gde se govori o ustupanja potrazivanja te Bekove firme FMP-u i zasto se FMP kao razlucni poverilac jer ima pravo zaloge na mislim grbu Zvezde namiruje pre ostalih stecajnih poverilaca.Procenjeno je da je vrednost te zaloge 300 000 evra, a za ostatak od 700 i nesto miliona dinara sto je i najveci deo duga se svrstava u treci isplatni red zajedno sa ostalim neobezbedjenim potrazivanjima i placa se 2,5% na to.Pri tom postoji isto jedan veliki deo duga,je mogu tacno da se setim koliko iznosi gde se vodi spor izmedju tih poverilaca i Zvezde pa njihova potrazivanja se ne namiruju u stecajnom postupku,ali ako uspeju u sporu Zvezda je duzna da im isplati celu sumu. Ako pogledas spisak poverilaca,Zvezda ne duguje mnogo za porez,najveci deo duga je bio prema toj Bekovoj firmi ako se ne varam i prema igracima.E sad,zasto je Beko ustupio to potrazivanje i sta je dobio zauzvrat ne znam,ali nesto ne vidim da se buni,tako da sigurno nije lose prosao :) mogao je pustiti da ode klub u bankrot i dobio bi karu,neku mizernu sumu. Videcu jos detaljno UPPR kad dodjem kuci,sad sam po secanju pricao

15. Truc i zverko kod olje beckovic u 21

Ponesite isecke iz novina, eksel tabele i printskrinove sa vukajlije :)

16. Truće,izvlacis stvari iz konteksta.Nemam sad wifi pa ne mogu da ti potkrepim sve, ali procitaj Zakon o stecaju,sta su razlucni poverioci,sta obezbedjena i neobezbedjena potrazivanja,ko ulazi u koji isplatni red i onaj deo UPPR-a gde se govori o ustupanja potrazivanja te Bekove firme FMP-u i zasto se FMP kao razlucni poverilac jer ima pravo zaloge na mislim grbu Zvezde namiruje pre ostalih stecajnih poverilaca.Procenjeno je da je vrednost te zaloge 300 000 evra, a za ostatak od 700 i nesto miliona dinara sto je i najveci deo duga se svrstava u treci isplatni red zajedno sa ostalim neobezbedjenim potrazivanjima i placa se 2,5% na to.Pri tom postoji isto jedan veliki deo duga,je mogu tacno da se setim koliko iznosi gde se vodi spor izmedju tih poverilaca i Zvezde pa njihova potrazivanja se ne namiruju u stecajnom postupku,ali ako uspeju u sporu Zvezda je duzna da im isplati celu sumu. Ako pogledas spisak poverilaca,Zvezda ne duguje mnogo za porez,najveci deo duga je bio prema toj Bekovoj firmi ako se ne varam i prema igracima.E sad,zasto je Beko ustupio to potrazivanje i sta je dobio zauzvrat ne znam,ali nesto ne vidim da se buni,tako da sigurno nije lose prosao :) mogao je pustiti da ode klub u bankrot i dobio bi karu,neku mizernu sumu. Videcu jos detaljno UPPR kad dodjem kuci,sad sam po secanju pricao

Па добро, ти си сад углавном поновио све оно са чим сам се ја сложио и потврдио. Само сам сугерисао да је порез у трећој класи, што ћеш се уверити кад се подсетиш УППР-а кад дођеш кући. :) И рекао сам и ја да је порез око 100.000 евра, што је доста мање у односу на остала дуговања.

ruc i zverko kod olje beckovic u 21

Ponesite isecke iz novina, eksel tabele i printskrinove sa vukajlije :)

Лол, не бој се. Видеће човек кад се врати кући, а остале ствари нису спорне.

17. Maric je patka, ne verujte nikome pa ni bratu svome.
    Andrej Vucic

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.