KK Partizan

1. bilo bi lepo kad bi metalac jebao sutra ove multivite

2. Fora? Pa nije fora, Kalina grobar, pa da ne bude da je samo Dino pustio.

KAKA SMO MI AVANGARDA, ZA NAS IGRAJU I ONI KOJE NEMAMO POD UGOVOROM! Pocev od trenera, pa do igraca.
    Jedino nas zvezda nikad nije pustala, a samo smo njih dobili sa 40+ razlike.. Sta ti je kurva sudbina, sto se vise opires, sve vise te jebe

3. Nisam ga prepoznao, zaličio mi na Mustafu. :D

4. Prva je na Mačvanu, gdje nije vidjelo faula, jer je igrač u napadu inicirao kontakt pri šutu, a druga na Milutinovu, gdje je odbrambeni igrač sa podignutim rukama, pod 90°, bio nijemi posmatrač situacije

Koji sportal stručnjak.

5. I da.

PA VUJOŠEVIĆU JEBEM TI KOLAČ VIŠE DAJ DA TI DOVEDEM BABU IZ ORAHOVICE POKOJNOGA NEVZETA UDOVICU ŠTO NAMJEŠTA SLOMLJENE KOSTI I PUKNUTE MIŠIĆE I POLOMLJENE VRATOVE JEBEMU LJEB VIŠE I KIROPRAKTIČAR I POVREDE I VRATOVI I RAMENA I PIČKE MATERINE!

6. Čestitam komšije. Dižete formu dok je mi obaramo. Mislim da je vreme da tražim trajni ban, dok mi Ćoki ne pošalje ljude u crnom na vrata. lolo

7. Лол, после повратка ћилма, ово су боље вести за наш намучени клуб. Обично како кренемо да побеђујемо постанемо одвратни, одурни и љигави. Иначе смо смешни, јадни и каче нас на трансфер блама.

Truće, tebe smatram korektnim, pa mi nije jasno da nisi pročitao ono što je Zapata prethodno napisao. Zapata, koji dođe na KKCZ temu poslije bilo kojeg poraza CZ i napiše nešto tipa "svršavanje po FMP-u", pa poslije pobjede Partizana na bilo koju opasku opet krene sa uvredama. Kontam da ga najviše boli što kod nas bude ignorisan, al' opet... Liči li ti to na odurnost i ljigavost?
    A evo ti još jedan primjer

"Sudija iz Makedonije nije dobro sudio, ali nije korektno pominjati sudije kao faktor na ovoj utakmici". DV

Već sam lijepo napisao da je ovo prvi meč Partizana koji sam ispratio čitav, tako da sam s pravom postovao na temi. Inače to već odavno ne radim, jer mi se većina "stručnjaka" sa ove teme gadi.
    Generalno me zaboli jajo za obje ekipe, pratim košarku zato što je volim, Zvezdu više simpatišem i to je to. Frustracije pojedinih likova, poput Zapate su vrlo zanimljive, najblaže rečeno.

8. Ало, шабане прекодрински, разликуј трол од терања тебе у курац.

9. Ти ћеш да причаш нешто о фрустрацији жалиш се на форуму како те људи избегавали јер си бососоц. А у ствари те избегавали јер си говнурда.

10. Biće zanimljivo gledati Zapatu kako se koprca kad vas budemo goozili u polufinalu. :)

11. 3 godine od pokretanja teme a voni isto pričaju.
    Nikada ne nauče.

12. Ćilmaru ne mogu da napušim, previše je simpatičan ahahah

13. A i ne treba da ga napušavaš, zbog reprezentacije :)

14. Da li je moguće da u analizi ovakvih pobeda kao što je bila ona juče, ne postoji nijedan objektivan navijač Partizana, pa da se bar malo začudi disproporcijom u broju izvedenih slobodnih bacanja? Pri tom prvi ulazi u bonus tim koji čuva prednost, a ne onaj koji je juri.
    "Slučajno" jedan od sudija je bio Marko Juras.

15. I dalje mi nije jasno to sa slobodnim bacanjima svaki put. Naravno da smo imali više izvedenih slobodnih bacanja kada oni maltene, ne računajući Omića, nisu se pošteno ni zavlačili u reket (gde na primer Omiću nije sviran onaj lakat), neo su šutirali spolja, dok smo mi mnogo više igrali na niskom postu i u reketu. A u prve tri četvrtine smo šutnuli nešto tipa 5 ili 6 trojki.

16. Skočimiše, odakle citiraš te mudrosti?

17. Ало, шабане прекодрински, разликуј трол од терања тебе у курац.

Aha, to je onaj fazon : "hehe, trolovo sam". Oprosti, ja sam mislio da to rade noviji autori, kontam prošo fazon, kad prc, Bugari ne znaju za to.

Ти ћеш да причаш нешто о фрустрацији жалиш се на форуму како те људи избегавали јер си бососоц. А у ствари те избегавали јер си говнурда.

Čim pratiš moje postove, frustracija je očigledna. Ja sam u vezi tebe samo upamtio da si bugarština. A to je gore nego biti govnurda. Mada si ti bugarska govnurda, što je i za Bugarina novi nivo ljudskog isprdka.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.