KK Partizan

1. Jbt, za ovu glavudžu Šalaba i Ćilmo je gospodin.

2. Za tebe je janpi Radjard, što se tiče humora, a rasni stručnjak, što se tiče sporta.

3. Što vređaš Radjarda čoveče? Stvarno si ljiga. Čoveka koji nije ni uključen u konverzaciju ti prozivaš.

4. Šta sam potvrdio, leba ti?

5. Ja nisam uključen u konverzaciju a ipak si me pomenuo, džast sejing.

6. Јебига, мрзи ме да сад пишам по теби, све што треба да кажем Јогуртара је већ написао.

7. pobise se ova dvojica bogtejebo udari ga ovaj nogom!

8. Uključen si ti odavno Ćilmo ovde na temi u raznim konverzacijama, imao si dužu pauzu, pa si sada vraćen. I biće sve isto kao i prošle sezone, napinjanje.

9. Đes Zapatov.

Šta sam potvrdio, leba ti?

Ako ne znaš shvatiti prostu proširenu rečenicu, kako ćeš nešto drugo?!
    Ako uzmemo Radjarda, kao nekog ko se na vrhunski način zajebava na sajtu i zabavlja druge, za primjer tipa sa odličnim smislom za humor i janpija kao tipa toliko zanimljivog da mu postove preskačemo, onda bi trebalo da ti bude jasno to da je razdaljina između Radjarda i janpija, otprilike ista kao i između janpija i tebe. Pošto brzo shvataš, da napomenem da je razlika između Radjarda i tebe duplo veća nego između Radjarda i janpija.

Bože, smorili ste me. Poyy od mene na ovoj temi.

10. Nisam ni ciljao da budem duhovit kada sam ti se obraćao, tako da, ako si ti tu video humor, onda ok, bitno je da tebi to što pišeš ima smisla. Ja te više neću dirati, jer si ovim poyy me ostavio bez argumenata.

11. хаха а јес луд овај Шалаб

12. Ljudi sada je idealan momenat da stanete. Onako precizno mogu da kažem, najbolji mogući.

13. Džabe se radujete idete na Zvezdu hehe

14. Haha pokenjali se ovi moji od Dzonija.
    Zap ti ne kenjaj jbg, po našoj temi si toliko kenjano da nema de dalje sad ti smeta što je par ljudi ovde. Osim ako ne kažeš da si trolovo, jbg nikako da provalimo vas Tarzane jebeniji ste od kurca.

15. Pusi kurac Cedevito!

DULE IZGUBI SLEDECE KOLO MOLIM TE!

Hocemo epski duel u polufinalu!

16. I dalje imaju praktično 2 pobede više
    BIĆE RECIKLIRANJA U POLUFINALU

17. Čuo sam da će Partizan da pusti Metalac u sledećem kolu da pobedi, kako bi Srbija i sledeće sezone imala 3 predstavnika u regionalnoj ligi...

18. boxeru dal jebote misliš da može da me raduje bilo poraz bilo pobeda zvezde.

Može se stigne cedevita, ako nam je do toga. Mada nekako mi isto a igrali protiv zvezde bilo protiv budućnosti, još tamo u podgorici... sve je to isto, jako teško, ALI BORIĆEMO SE.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.