Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Naravno da pisem u svoje ime necu valjda u tudje
sto se ostalog tice opet si se vratio na svoj prepoznatljivi "realan" kurs i zabole me da ti dalje objasnjavam i prilicno sam zazalio sto sam potrosio 4min da uopste i pokusam
Samo jos ovo da ti kazem i ja sam over and out: pogledaj moje postove ovde i sa kim sam se napusavao i sve ce ti biti jasno. Sa gazimudom sam npr vodio raspravu dugacku 10 stranica a ruzne reci nije bilo ni sa jedne strane. Diskutovao sam ovde i sa trucom i ckm-om, dzonijem, jednom prilikom i sa tucanim(al on posle nesto popizdeo jer su uleteli jos neki) itd
A od toga nema gore kombinacije.
ne kao govno nego pederski, tako sam rekao. Tacnije ponasas se kao siptar-provociras peckas pa posle glumis finocu i tuzis kod modova, uefa, strazbur, nato, un
Daj jedan post gde sam nekoga licno i direktno provocirao ili uvredio i vise ne pisem nista.
Naravno da cu da prijavim modovima psovke i uvrede, jel treba da uzvratim? U sta bi se onda pretvorilo?
Eto bas to bi siptar na sudu rekao
A niko da Dulu čestita rođendan jeri?
Jebem ja vama mater svima ako vas nađem ikad u gradu pičke ću vam polomiti pizda vam materina balava dokle više govna da jedete?
Dulu rođendan, dobili pare od FK, jebali FMP , sigurno treći, dovodimo pleja... Opušteno Grobari, treba da slavimo. Manite se raspravki. Sad će musavci malo nervozniji da budu. Stiže "Zvezdino proleće" ljubilarni 14.put...
http://www.zurnal.rs/kosarka/partizan/14872/partizan-konacno-angazovao-plejmejkera-akongon-stize-u-humsku
Skocimisu nemoj me tuci pls
Ne verujem nije ponedeljak
Ma bre ljudi kojih 200 k za pleja za 4 plate jeste počeli da se gudrate u venu koji kurac? 50 k mesečno?! HAHA pa nije Džordan. I 100 k je mnogo al otrpilike mora toliko. Ružnal piše da je potpisao al nešto ja ne verujem nikom dok ne čujem ili Duleta ili još bolje dok ga ne vidim u dresu.
Meni javljeno da je Akonjon dimna zavesa.
Tucani lik je igrao u kini a tamo ne igraju za kikiriki i pastetu
Para za pleja ima. Uleteli su sponzori. Pare od FK Partizan ne idu na nove igrace, vec na isplatu zaostalih dugovanja.
Dva nova igraca su mogla da se dovedu od pocetka, ali Dulo je hteo da vidi cime raspolaze, ima li uopste materijala za trofeje. Sada kad se vidi da ima, dovodi ono sta fali. A od drzave nista, sto je sramota jer je Partizan posle gasenja Zvezde i Radnickog jedini preostali veliki drzavni klub.
Ma bre pseto ljudi ne primaju plate po ko zna koliko, Pavlović i Mačvan imaju ugovore daleko ispod cene, kapiten isto i ti misliš da će debeli da da nekom 50 k mesečno? ajde bre jesi normalan. I cifra od 25 k koja se pominje je visoka al sad je dogorelo pa mora da se plati ako oćeš nešto al 50 k molim te da se uozbiljiš. Važi što će neki tamo da bude najplaćeniji igrač u istoriji KKP u nikad težoj finansijskoj situaciji.
Jbt, neko se na wikipediji ponovo shali sa nama, evo već svrstali Akognona u tim i metnuli mu #2 na dres hahahahaha.
Šalu na stranu pregovori još traju, on i njegov menadžer su bili nezadovoljni prvom ponudom, ali teramo dalje.
Pavlovic i Macvan igraju za nekretnine, ne za pare. Pavlovic je dobio nekoliko lokala u Beogradu, dok Macvan preferira stanove. Donatori su gradjevinci, prijatelji kluba. Pare nisu ukljucene u njihove ugovore.
Izgleda da Akonjon ipak dolazi, pregovara se o izlaznoj klauzuli, odnosno za koliko para moze da ide. To znaci da je u pitanju jak ugovor, to jest dugorocan i dobro placen.
Daj bre, i ako dođe prvo potpisuje samo do kraja sezone. Jerbo ako na početku sledeće dobije ponudu od Fenerbahče Ulker Srbija Istanbula sigurno će pre otići tamo nego ostati sa nama, pa sve i da (a hoćemo) obezbedimo jevroligu sledeće sezone.
Au kako mi se neopisivo kenja od vas "insajdera", kako vas jebeno ne mrzi.
http://www.vesti-online.com/Sport/Kosarka/475736/Misteriozni-plejmejker-odbio-ponudu-Partizana na nikakav insajder, samo prenosim ove informacije.