Prijava

Испразнио сам само дио са варварима, није фора била да празним остатак...

realno ja ne pamtim kad je buducnost imala ovako dobro+popunjenu ekipu, nije da nesto serem ali msm da je jebenije po kkp da su se susreli opet u pf nego sa yveydom...nista nece biti cudo da buducnost osvoji ove god...ZAPAMTITE OVE RECI FUTURE OSVAJA!!!

Flipse, imaju oni dobro popunjenu ekipu, ali u polufinalu sa nama, gde bi mi imali domaći teren bi popušili koorčinu glatko. Pa oni su ovde sa sve sudijama jedva dobili, a zamisli kako bi u Pioniru prošli gde bi kriterijum bio barem 50-50. Pardon, igrali bi sa CZTom, ista fora, i tu bi pukli.

Prvi meč ove dve ekipe nije neki pokazatelj. Realno, tada smo bili u velikom kurcu, povređen Saša, Draganu 2-3 utakmica. A sa klupe nas vodi Gašić mag.

Osvajaju ali prvenstvo CG, jebaće ih Cedevita, oni su od sve četiri ekipe najbolje prošli. Obe ih glat dobili.

Inače, da li je neko primetio koliko nam je puta lopta izašla iz obruča. Mačvanu mislim tri puta, Pavloviću dve, Muriću i Milosavu po jedna, stvarno su bile komične situacije, i na kraju onako nolansmitovska trojka nam ušla. LoooooL

Inače, da li je neko primetio koliko nam je puta lopta izašla iz obruča. Mačvanu mislim tri puta, Pavloviću dve, Muriću i Milosavu po jedna, stvarno su bile komične situacije, i na kraju onako nolansmitovska trojka nam ušla. LoooooL

Ja . Ovi oko mene se radovali. :-) Baš sinoć nismo imali sreće. Bez Pavlovića Milosava i Mačvana raspad... Kad sam Video Daloa jasno mi da smo predali.

i tako dule ujeba zvezdu, partizan, i srpsku košarku... magija...

Ja nemam pojma sto se vi raspravljate. Po ubedjenosti i jednih i drugih u prolazak u finale jasno je da su svi hteli ovo polufinale-znaci do jaja je sve bice show.

Al ozb, ocekujem sve a najmanje kosarku u ovoj seriji koja je bitnija i od finalne...

Aj da kazem i za tekmu sinoc da su vam sudije jebale kevu vristao sam od smeha kad je sudija gledao onaj snimak trojke i ja na tv-u vidim da se na onom monitoru njihovom vidi da je planinic vukao mrezicu...

Izdvojio bih jos daloovu trojku looool i pajsera planinica koji je mogao sam da vas pobedi da nije u jednom trenutku gadjao bacanja 3/12 posle se kao nesto popravio sa jos 2-3 ubacena ali i to je kriminal jbt ni shaq nije tolko lose bacao

To sa mrežicom je bio samo šlag na torti urnisali su nas u zadnjoj četvrtini

имал де снимак далоовог шута?

имал де снимак далоовог шута?

Ako imaš babu daj joj košarkašku loptu i snimi kako gađa koš. Okači na youtube i niko neće primetiti razliku, pogotovo ako je baba u crnini.

Napreduje covek iz sezone u sezonu...sve je blizi tome da pogodi obruc

DALO CE BITI EGZEKUTOR ON CE ZAKUCATI POSLEDNJI EKSER U KOVCEG LIMENKI

Al pazi koliko smo ih očigledno pustili kad dule ni tehničku nije dobio lolo

Brate nismo sutnuli na kos 3 minuta. Jesmo, al ono daloovo nije sut na kos nego sut na tablu.

ma hajde ljudi, jebace nas buducnost sve redom, jeste videli sta momci rade...

лол, шта се ово дешава? како ћете тек да се посвађате кад крене плеј-оф кад сте сад почели због једне утакмице у којој су оба клуба обезбедили пласман? не могу сад да читам уназад, ко је спемовао и ко је вређао нека буде човек и нека се не логује бар 24 сата.

Hahaha Truće. Nismo se zajebali što smo te cimali da moderišeš.
Bohor

Truće fender povuko izvinjenje za pozivanje na mrtve grobare samo da znaš!

Truće fender povuko izvinjenje za pozivanje na mrtve grobare samo da znaš!

МОЛИМ!? А баш сам му похвалио анализу на другој теми. Нисам то очекивао од њега. Није ваљда зато што смо изгубили, па сад морају да играју са нама?