Pobedili ste 12 razlike, loša košarka ali boleo ih kurac da se cimaju, prelomila serija 12-0 u trećoj, milutinov najefikasniji sa nekih 17 čini mi se, pavlović i akojon po nekih 10-11.
Kapiram da čekaš ovde izveštaj jer nemaš net, a ja eto nepozvani dobrovoljac, iako sam puma i gepard i panter eehehehe.
I ako ti je loš net, zar nije lakše baciti pogled na novine nego ovde? :)
Edit: jasno je kakva je utakmica bila kad je milutinov bio najbolji lolo
Dule forsira Milutinova i Milosava, Macvan mora jbg, a vidim da je sad zrtvovao minutazu Pavlovicu da bi malo razigravao Andrica a ovaj sutnuo samo 3 puta. Mozda ga uci nesto u odbrani, trebace nam za hrtove
Gazi, nije žrtvovao minutažu Pavloviću zbog Andrića, nego na ovom u dva ili tri napada nisu svirali čist faul čovek je popizdeo, malo falilo i tehničku da dobije, po reakciji posle datog koša u jednoj situaciji je i zaslužio, ovaj ga je izveo i nije vraćao. Andrić opet mlitav kao sa početka sezone, dosta mu je pala forma. Mada je evidentan napredak u odnosu na prošlu sezonu, pogotovo u defanzivi.
Vraca se polako Tepara na prvog pleja
Mislim da tako i treba. Tepić 25 ovaj Ajfon 15, ipak dosta ispada u odbrani, mada je bolji ofanzivno, ali mnogo uigranije deluje ekipa sa Teparom na terenu.
I ja tako mislim. U podgorici se videlo da fali Tepara u zavrsnici.. Stavise, verovatno bismo i dobili jer ne bi bilo sigurno onog udvajanja na Tepari al ajde. I dalje mislim da je Dule svesno pustio Ajfona u onaj pakao em da vidi od cega je, em da ga pripremi na ono sto ga ceka.
https://pbs.twimg.com/media/CBNT5x7UUAApYDo.png
Jebe me net. Spor. Koji je rezultat?
U kom delu?
Pa i da ti je 100 Mbps dzabe ti, strim ne radi.
51:46 za nas polovina trece cetvrtine
tepic iz igre 3/3 akojon 0/4
sad malo ide pa stane, kao lego kockice izgledaju igrači
Ajfona će dudavi Dule...
I? Šta bi?
Večeras sudije pustile malo jaču odbranu. Pavlovića opet može da udari ko kako oće i da ne dobije faul, zato je i popizdeo na utakmici.
Inače mislim da su udarili nekih deset banana. Milutinov pola od toga.
Pobedili ste 12 razlike, loša košarka ali boleo ih kurac da se cimaju, prelomila serija 12-0 u trećoj, milutinov najefikasniji sa nekih 17 čini mi se, pavlović i akojon po nekih 10-11.
Kapiram da čekaš ovde izveštaj jer nemaš net, a ja eto nepozvani dobrovoljac, iako sam puma i gepard i panter eehehehe.
I ako ti je loš net, zar nije lakše baciti pogled na novine nego ovde? :)
Edit: jasno je kakva je utakmica bila kad je milutinov bio najbolji lolo
E da, Dalo reprizirao trojku sa derbija. U poslednjoj sekundi od tablu.
Evo ti statistika
http://kls.rs/box.php?id=183
Vraca se polako Tepara na prvog pleja, nego postali smo radnicki, 30 dvojki i 29 trojki sutnili na tekmi
Dule forsira Milutinova i Milosava, Macvan mora jbg, a vidim da je sad zrtvovao minutazu Pavlovicu da bi malo razigravao Andrica a ovaj sutnuo samo 3 puta. Mozda ga uci nesto u odbrani, trebace nam za hrtove
Ma visim po vukajliji. To me opušta. Mrzi me na vesti da idem.
Zivim u Bijelom Polju penz, prakticno Srbija :D
Gazi, nije žrtvovao minutažu Pavloviću zbog Andrića, nego na ovom u dva ili tri napada nisu svirali čist faul čovek je popizdeo, malo falilo i tehničku da dobije, po reakciji posle datog koša u jednoj situaciji je i zaslužio, ovaj ga je izveo i nije vraćao. Andrić opet mlitav kao sa početka sezone, dosta mu je pala forma. Mada je evidentan napredak u odnosu na prošlu sezonu, pogotovo u defanzivi.
Mislim da tako i treba. Tepić 25 ovaj Ajfon 15, ipak dosta ispada u odbrani, mada je bolji ofanzivno, ali mnogo uigranije deluje ekipa sa Teparom na terenu.
Al teoretski ne može bez pasoša...
Pa da, Srbija inostranstvo lololo
I ja tako mislim. U podgorici se videlo da fali Tepara u zavrsnici.. Stavise, verovatno bismo i dobili jer ne bi bilo sigurno onog udvajanja na Tepari al ajde. I dalje mislim da je Dule svesno pustio Ajfona u onaj pakao em da vidi od cega je, em da ga pripremi na ono sto ga ceka.
Lol ja tek sad vidim Macvan bogotac 13 poena 13 skokova
Milutinov isto dobar 17 poena 10 skokova
Тепара је класа реално, не знам шта се десило у неком периоду са њим.
Jednostavno nema muda. Eto to mu fali.