KK Partizan

1. дај, какве има везе њихова одбрана са тим да не могу вола да убоду понекад? наша одбрана са удвајањем бобија им је дала прилику да шутирају 0/10 сами као духови за три и ништа више.

2. Komentarisao sam nasu odbranu, ne njihovu. Tvrdis da igraju atomsku u odnosu na Partizan, samo kazem da nije tako i da Partizan igra odlicnu odbranu.

3. Da dodam, veliku vecinu utakmica smo dobili odbranom, manje napadacki. Oni su imali momenata i utakmica kad su od levaka primali po 80-90. To je divlja i vasarska ekipa.

4. Зашто би неко у анализу узимао статистику против неких левака? Ако си гледао како су играли у ЕЛ, могао си да видиш да су имали сјајних дефанзивних четвртина против врхунских тимова, а против Макабија кући, рецимо, и врхунску. Ми то до сада нисмо показивали, а и како бисмо кад је први центар Милутинов, а сад други Ђумић, па кад морамо скупимо у рекету дозвољавамо доста отворених шутева. Додуше, све је то лигашки део и тек у плеј-офу ћемо видети праве домете (Партизана, наравно, Звездине смо видели у ЕЛ).

5. Apsolutno se slazem da igraju dobru odbranu. Samo sam komentarisao tvoju tvrdnju da u poredjenju sa nama igraju atomsku, sto apsolutno nije tacno.

Partizan je jedini tim koji je primio manje poena od njih u ABA.

6. своју тврдњу темељим на две ствари. одбрана звезде је у топ 5 у евролиги, а нашу одбрану сам гледао ове сезоне и имамо доста проблема посебно на петици, што повлачи за собом и низ других проблема (па чак и у нападу). ако ти мислиш да можемо доста боље да играмо одбрану, ок. ако мислиш да радоња то не може да искористи, ок. али ако ми тврдиш да они у досадашњем делу сезоне нису показали да су далеко испред нас у том сегменту, онда јебига. а ако ти смета што сам рекао свемирска одбрана онда ћу да се исправим ако треба.

7. Ok znaci vidi se iz aviona da cemo da peglamo na brzinu i nepostavljene odbrane.
    Kako ce bobiska da im krepa, ima da organizuju neku rehabilitaciju izmedju prve i druge tekme za njega

8. YouCantHandleTheTruћ
    играли смо брзу кошарку за наше услове пре две сезоне. зато смо и узели две титуле, мада је и дулету требало да се прешалта са балвана муслија и гагића на врхунске спољне лучића, берту, леа и милосава. прошле године смо имали ловерња, па опет нисмо морали толико да трчимо. а трчање нам је и најбоља шанса и сад, пошто звезда игра свемирску одбрану у односу на нас.

Mislio sam pravi run & gun, odnosno, na našto što najviše podseća na to. Tako smo verovatno igrali pod Žeravicom.

Slazem se da je tranzicija nasa sansa jer su oni dosta tromiji, ne racunajuci konjusara sve su mrcine vecinom.

Ovde misliš na Mačvana, pretpostavljam. Ako si pažljivo gledao, on je čovek povukao najviše kontri ove sezone i nikada poslednji nije istrčao napad. To što izgleda malo čudno kada trči, to je druga stvar. Ako nisi mislio na njega, onda ništa. Moja greška.

Kako ce bobiska da im krepa, ima da organizuju neku rehabilitaciju izmedju prve i druge tekme za njega

Imaju iskustva oni sa hiperbaričnim komorama. Igraće se prve dve utakmice i četiri dana ako treba. Lolo

9. Ma da bre izmoricete ga do jaja. Ovi sabani u el nisu mogli ali sada ce gladijatori iz pace da mu jebu kevu.

10. Mislio sam pravi run & gun, odnosno, na našto što najviše podseća na to. Tako smo verovatno igrali pod Žeravicom.

Добро, Душко није тренер за то, али сети се да смо плеј-оф серију у финалу добијали нпр. између осталог шутирањем за три у контри. Што нисам видео још од... па за Душково време, не.

лол, цкм, мислио је на блажича, а не на мачвана.

Ma da bre izmoricete ga do jaja. Ovi sabani u el nisu mogli ali sada ce gladijatori iz pace da mu jebu kevu.

не верујем да ће га нешто изморити милутинов и ђумара, али је ова серија специфична што се играју утакмице дан за даном (не свих пет, али две по две).

11. Osvajamo domaću ligu, umesto u Jevro idemo u Toni Parker ligu i boli nas uvce.

12. не верујем да ће га нешто изморити милутинов и ђумара, али је ова серија специфична што се играју утакмице дан за даном (не свих пет, али две по две).

pa bobiska je jedan od spremnijih igraca u obe ekipe...naravno frka mu je da trci onoliki ali se bije dva puta nedeljno i to ozbiljne batine dobija. a kad ga prikazu pred kraj utakmice on se nije ni oznojio. ozbiljan sam ne trolujem stvarno je spreman kao pitina

Po meni jedina vasa sansa je da macvan izdominira nase cetvorke on vam je u ovoj seriji najbitniji igrac. Bobi i macvan imaju kljuceve pobede u ovoj seriji da se tako milojkopanticevski izrazim

13. Dzukac, bobiska u EL igra 25 minuta po tekmi, protiv KKP ako bude igrao toliko, lagano vas dobijamo, nama je 15 minuta satiranja od kosarke dovoljno da vas posle odrzavamo 25 minuta.

A protiv timova koji igraju kao ovo sto ja mislim da ce KKP igrati, nije sastavio ni 20 minuta (Real, Galata).
    Moze on da bude spreman koliko hoce, ne moze istrcati, podvlacim istrcati, vise od Milutinova ili Djumica nikako.

Ja pricam o kosarci gde napadi traju 10-15 sekundi, tu nema mnogo sanse da se bobi lepo pozicionira a onda i trti do kosa.

Predpostavljam da ce radonja hteti da uspori tempo,al zato ocekujem da nasi napadaju bekove ko osice, al tu ce mnogo zavisiti od sudijskog kriterijuma.
    Daj boze da nam dopuste Lazicevu odbranu, pa sve i nek vama sudije cuvaju bobija ko "Bogdana prosle godine"

14. лол, цкм, мислио је на блажича, а не на мачвана.

Ok, rekao sam sam možda pogrešio. (to jest jesam pogrešio)

Добро, Душко није тренер за то, али сети се да смо плеј-оф серију у финалу добијали нпр. између осталог шутирањем за три у контри. Што нисам видео још од... па за Душково време, не.

Dobro da, tada smo igrali nešto što sa Duškom skoro nikada nismo. Mada lepo si napisao da smo te sezone to mogli da radimo. Kakvu smo spoljnu liniju tada imali.

Westerman, Gordić
    Milosavljević, Bogdanović
    Lučić, Bertans, ako se ne varam i Čakarević je bio ali je malo igrao, skoro ništa. Barem u finalnoj seriji.
    Plus je Berta išao i na četiri.

15. Pa dobro Dule mozda jeste stara garda al nje daunovac da prosle sezone pored Berte, Bogdana, Sase, forsira igru na centra.

Jedna stvar je sta on voli,al druga stvar su ovakve utakmice. Tu se igra shodno sa kvalitetima protivnika. Uostalom, samo protiv ekipa od kojih si igracki kvalitetniji se trudis da nametnes svoj stil, svuda ostalo su tu odstupanja na osnovu protivnikovih mana ili isticanje svojih vrlina (to je npr prosle sezone bila onolika sloboda Bogdanu)

16. Brate pseto, niko nije rekao da je Bobi nespreman, već da će njemu biti najteže da igra dan za danom. Onolikom čoveku treba više vremena da se odmori nego Milutinovu ili Cirbesu npr. Plus što je Boban dosta specifičan, po pitanju građe.

17. Naravno brate pa izdvojio sam trcanje i konstituciju u onom postu, za toliko se razumemo.

Ja se samo nadam da ce tejic odigrati odbranu na macvanu jer luka to nije u stanju trese ga macvan kao detence

Pavlovica ima ko da juri(mada on moze da probije i vrhunsku odbranu kad mu je dan) a koliko sam gledao onog ajfona gubi se u jakom presingu mada pogadja nekad odakle oces nadam se da ce on sto vise igrati jer on ne da nije u stanju da sacuva vilijamsa nego bi to fazon bio svaki napad sa igracem vise

18. U svakom slucaju, ja rokam plus poene na prvu tekmu, bice svi odmorni i spremni, nema stednje, tu se pokusava sa planom A, sve ostale tekme ce biti korekcije i alternative

19. Ja igram plus na bobija, jaku i macvana

Bobija jer je bobi, macvana jer ce ga tejic sacuvati MOZDA poluvreme dok ne dobije 4 faula a jaku jer je napaljen protiv vas kao konj

Verovatno ce i djenka u plus jer je fino digao formu i tepara jer odradjuje fino posao a granica mu je nisko

Minus treba probati sa kalinom koji ce se trositi na pavlovicu pa nece puno ni igrati napred

20. Igraci FMP-a jesu fizicki nespremni i to je cinjenica. To se vesto krije, ali ko poznaje kosarku zna da je tako.
    Uvek dominiraju tokom prve i trece cetvrtine (dok su sve neizvesne zavrsnice izgubili). Oslanjaju se na veliku rotaciju koju imaju, a niko od tih igraca nije sposoban da odigra vise od 25 minuta. Koliko su samo Radonjica pljuvali ove godine jer izvodi glavne igrace kad je najpotrebnije, samo niko ne pominje zasto je to tako. Zato sto fizicka sprema nije dobra. Izostanak povreda takodje to potvrdjuje, nisu u punom treningu , nisu zategnuti.

Macvan i Milosavljevic ce ih pokidati.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.