KK Partizan

1. Brate... Hoću da ti kažem da se evo meni npr Vuićpeder obraća i ja komuniciram sa njim bez da tako prepotentno dramim da ne znam ko je

Al kad mi se neko obraca tepajuci (Gazi prim. aut), sticem utisak da me covek poznaje iako ja njega ne poznajem.
    To znaci da me pratio i poznaje moj lik i delo, a to me priznajem malo plasi

2. Dobro jutro groblje :*

Evo da ne mislite da ste samo jebani i iskorisceni ima pseto obraz poljubi ujutru pomazi po glavi pa navuce gace pripali pljugu i zapali uz "zovem te"

#casoviljubavi

3. Auuuu...kakvo si pseto! Realno, jedan od retkih likova luđih van vukajlije nego na njoj samoj ....lololo al sam iskonstruiso rečenicu xaxaxa

4. ono ustao si a idalje ste fmp. trljas oci umivas se sa ladnom vodom al nocna mora ne prolazi lololo

5. Ono ustao sam a prakljaca mi kaze ja inace nisam takva ne radim ovo nemoj da mislis da sam laka

6. Glavni fala. Valjda? ;o]

7. Svi grobari osim janpija napustili internet.

8. ono ustao si a idalje ste fmp. trljas oci umivas se sa ladnom vodom al nocna mora ne prolazi lololo

Posto su zaista bili bolji u poslednje 2 utakmice i posteno dobili, ja bih iskreno cestitao - ali kome? Kao kad bi cestitao navijacu Mancester Sitija titulu - em je dobijena samo zahvaljujuci ekonomski nerealno visokom budzetu (ovde jos gore, cak i budzetskim parama), em su do pre par godina navijali za drugi klub - a za godinu-dve ce opet menjati klub za koji navijaju. Ili opet "nece pratiti basket".

Neka mi neko objasni kako da takvim navijacima cestitam titulu?

9. Kontrolisite svoje zeleznicke emocije, i nemojte postavljati 148.000 ISTIH slika po stranici na temi predvidjenoj na prozivku, pa cemo doci tamo da vas napusavamo.

Nemojte prljati nasu plemenitu temu vasim prigradskim smradom.

10. Ahahaha koji je ovaj blic govno, nista novo doduse
    http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/271134/Jezive-scene-u-Pioniru-Pretnje-klanjem-gadjanje-stolicama-kisa-upaljaca-VIDEO

1 stolica, 1 zumiran upaljac, dok igraci beze u tunel vidi se 1 upaljac na parketu, a oni ulecu kao da padaju vrele cuskije. JEZIVE SCENE - navijac pretio pokretom ruke!!!!!

blic cowicewo gowno

11. Bilo je i krvavih glava. Jel ti to još draže?

12. Sirotinjo, kupio sam stan jutros 74 kvadrata. Sad imam dva.

Nego panteri, daj smislite jebeno neku svoju prozivku. Ovo sto koristite je patentirano vec davno. Nije valjda da niste odmakli dalje od Kalinica sa mudima u kolicima (inace fora iz juznog parka). Jebo te kako ste neinventivni.

13. Vauuuu kolko si bogat...

Reci mi, kol'ko je cena stana u Lazarevcu?

14. боље да си те паре дао дулу за бубрег да не цркне ко пашче

15. Konačno imaju priliku da osvoje abu i to sa tuđim klubom i odma pišu istoriju LOOOL
    http://www.sportske.net/vest/kosarka/zvezdasi-u-glas-pisemo-istoriju-221915.html

16. da vam objasnim to sa TUĐIM KLUBOM
    TO JE KAO DA SE ZADUŽIŠ MILIONE EVRA JUREĆI GROBARSKE KURVE
    ONDA IMAŠ VEZU U MUPu DA DOBIJEŠ NOVU LIČNU SA PROMENJENIM PREBIVALIŠTEM I IZBRISANE DUGOVE
    TAKO OSVEŽEN UZMEŠ NOVE PARE I NJIMA JEBEŠ GROBARSKU KURVU

đe je ba zapelo

17. Nego mnogo će da vas boli kad vučko ode sa vlasti a ćoki ode u zatvor unapred vas žalim :(

18. Nemoj ožalošćen biti :(

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.